Modificare lumini in bord, cum se face...help me please...
![]() ![]() ![]() |
Modificare lumini in bord, cum se face...help me please...
LupuClaudiu |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 13 February 09 ![]() |
Attached thumbnail(s) Dacia_1410_berlina_5_233864.jpg ( Size: 178.47k ) Number of downloads: 493 |
||
--------------------
Dacia
Break
2000 cli 1410
- B-14-MHC
|
|||
neamtzu25 |
![]()
|
cu masina nu te plimbi!!fugi cat poate... Group: Members Posts: 175 Joined: 10 March 09 ![]() |
rabdare..asat trebuie 1,asat fac si eu acum modific lumina si ceasurile.limin ae ceva mai simplau acum ptr ceasuri depimde de ce vrei s afaci cum s aarate.....
uite id meu de mess si vb mult m ai repede acolo neamtu_paul...vezi ac sunt multe mufe de cabluri si trebe s aai rabdare cu clemele de la fata bordului nu te agita ca bordul ramen pe pozitie dar trebe si o mana subtire bafta |
--------------------
DACIA 1,4 berlina
S
1997
- BR 28 PSM cea mai mare problema la masina:TACANITU dintre volan si scaun:D
|
|
Alungatu |
![]()
|
![]() Ala micu' de respira greu Group: Members Posts: 88 Joined: 22 January 09 From: Perla Moldovei ![]() |
QUOTE(neamtzu25 @ 11 Mar 2009, 22:21) rabdare..asat trebuie 1,asat fac si eu acum modific lumina si ceasurile.limin ae ceva mai simplau acum ptr ceasuri depimde de ce vrei s afaci cum s aarate..... uite id meu de mess si vb mult m ai repede acolo neamtu_paul...vezi ac sunt multe mufe de cabluri si trebe s aai rabdare cu clemele de la fata bordului nu te agita ca bordul ramen pe pozitie dar trebe si o mana subtire bafta Offtopic - neamtzu - Ba frate iar ma iau de tine .. te fugareste careva cand scrii ? Invata si tu sa scrii normal .. sa inteleaga tot omu' .. nu sa stau cu lupa sa dezlusesc ce-ai vrut sa scrii... Ontopic - Si pe mine m-ar interesa ... care e metoda mai sigura? ![]() |
--------------------
Dacia
1310T - Motor 106/00 -1557 cm3 - 72 cp/5250 rpm -
1998
|
|
neamtzu25 |
![]()
|
cu masina nu te plimbi!!fugi cat poate... Group: Members Posts: 175 Joined: 10 March 09 ![]() |
sal
nu inteleg ce vrei sa spui prin metoda sigura!nu se intampla nimic daca scimbi niste plasticuri prin care trece lumina dispusa de cele 3 beculete;faza e ca eu mam referit la faptul ca trebe sa fii atent la fire,sa nu le deranjezi,si trebuie sa demontezi multe ca asa ai mai mult spatiu de a umbla acolo....neamtu_paul id-ul de mess vb acolo mai repede cine doreste sii spun exact ce trebuie sa faca bafta 12 Mar 2009, 14:23: cum sc on topick??ca dupa cate vad sc numai off????eu intru pe un topik si scriu um mesaj dand addreply...se face altfel? This post has been edited by neamtzu25: 12 Mar 2009, 14:23 |
--------------------
DACIA 1,4 berlina
S
1997
- BR 28 PSM cea mai mare problema la masina:TACANITU dintre volan si scaun:D
|
|
Buyaka |
![]()
|
![]() Membru pasionat Group: Members Posts: 507 Joined: 23 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai butonati si voi tastaturile alea inainte sa deschideti discutii noi...
Uite-acilea ce va doare: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...hl=ceasuri+albe |
--------------------
Dacia Berlina '96
Opel Frontera '97
'96; 4x4 '97
- B
|
|
Alungatu |
![]()
|
![]() Ala micu' de respira greu Group: Members Posts: 88 Joined: 22 January 09 From: Perla Moldovei ![]() |
QUOTE(neamtzu25 @ 12 Mar 2009, 12:41) <span class='edit'>12 Mar 2009, 14:23:</span> cum sc on topick??ca dupa cate vad sc numai off????eu intru pe un topik si scriu um mesaj dand addreply...se face altfel? Esti penibil ![]() Ontopic - Vorbesc cu referire la subiectul din topic Offtopic - Vorbesc cu totul altceva (si nu vorbesc despre subiectul topicului) |
--------------------
Dacia
1310T - Motor 106/00 -1557 cm3 - 72 cp/5250 rpm -
1998
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 22:42 |