Recomandare service, preferabil Bucuresti
![]() ![]() ![]() |
Recomandare service, preferabil Bucuresti
sorin1983 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|||
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
La ce masina?
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ce conteaza?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Pai conteaza ca nu cred ca i-ar schimba unii de la Kia distributia la o Lada de exemplu... Si mesterii priceputi la toate oricum n-au stampila...
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Deu nubira... ma gandeam ca un service priceput stie sa puna o curea si 2 role la indiferent ce masina
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Du-te bre la aia de pe Calea Plevnei (spre Spitalul CFR), nu te incurca cu betivanii dintre blocuri.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
sorin1983 |
![]()
|
@vijelie: ai citit primul post?
![]() Si apropo de service-ul ala... multi nu prea au cuvinte de lauda... cica s-a cam ales praful in ultimul timp. |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Mie mi-au reparat o Nubira impecabil, cu piesele (am avut capota portbagaj de schimbat, un reper se pare mai rar) s-au miscat rapid etc.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
sorin1983 |
![]()
|
O sa trec si pe acolo sa vad care e treaba acum:) Spui de cel imediat dupa Witing nu? Ca mai e unul mai departe cam vizavi de un peco(parca era Shell pe vremuri). Ambele cum te indrepti spre Grant pe Plevnei.
|
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
in pantelimon la delfinului te ajuta cu ceva? cumnatul meu e sef de service la un service daewoo daca vrei vorbim pe pm sa iti dau detalii.
|
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
sorin1983 |
![]()
|
Ma ajuta oriunde in Bucuresti pentru ca daca e vreo problema sa am unde sa ma duc:) Daca poti sa dai mai multe detalii chiar te rog. Trebuie sa plec acum dar revin mai pe seara.
|
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Intreaba si la Radacini pe sos. Giurgiului, prima statie de la Sura Mare spre Progresul. Eu am facut vopsitorie la ei, nu am schimbat distributie, dar au lucrat foarte ingrijit si s-au purtat impecabil
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
QUOTE(sorin1983 @ 12 Mar 2009, 12:24) O sa trec si pe acolo sa vad care e treaba acum:) Spui de cel imediat dupa Witing nu? Ca mai e unul mai departe cam vizavi de un peco(parca era Shell pe vremuri). Ambele cum te indrepti spre Grant pe Plevnei. E un singur service Daewoo pe Plevnei........si e aproape de benzinarie. Cat despre recomandare,imi pare rau.......nu cunosc. Bafta! This post has been edited by puiu82: 12 Mar 2009, 15:28 |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
sorin1983 |
![]()
|
Eu zic ca sunt doua
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 18:32 |