Cateva nelamuriri, Poate ma lamuresc
![]() ![]() ![]() |
Cateva nelamuriri, Poate ma lamuresc
B-03-YHD |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 13 March 09 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 L
1993 Break
- B-03-YHD Skoda Fabia 2003 Break - B-25-TTB
Cine-i harnic si munceste, are tot ce vrea. Cine-i lenes, trandaveste, are mai ceva! |
|||
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Conform afirmatiilor unor useri mai cunoscatori de pe forum, policolorul este f bun, gama Klar Professional. Si Durachild de la ei, dar mai sus ar fi Klar.
13 Mar 2009, 18:26: nu stiu daca Kober face vopsele auto This post has been edited by tzepesch: 13 Mar 2009, 18:26 |
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
Klar!
|
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
B-03-YHD |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 13 March 09 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Multumesc mult pt vopsea. Cam cat e litrul? In legatura cu originea masinii ma poate lamuri careva?
|
--------------------
Dacia
1310 L
1993 Break
Cine-i harnic si munceste, are tot ce vrea. Cine-i lenes, trandaveste, are mai ceva! |
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
io iti recomand sa nu mai fi atat de curios de lotul din care facea parte sau micile "customizari" aduse de fosti proprietari.
Mai bine vopseste-o pana nu se dezintegreaza din cauza ploii...daciile au prostul obicei sa rugineasca foarte repede. |
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
radu_ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 230 Joined: 6 August 07 From: ARAD ![]() |
saptamana trecuta am vopsit fata masinii cu klar de policolor bej metal(crem auriu), ii buna vopseaua, am dat 80 lei pe un litru 20 lei diluant klar d-15, 60 lei un litru de lac + 40 lei intaritor
|
--------------------
Mercedes-Benz
c200
1995
- /////AMG
|
|
B-03-YHD |
![]()
|
Super multumesc. Vreau sa am grija de ea, deci, cat pot de repede voi purcede la treaba. La urma urmei, vreau sa ma mai tina, ca imi fac treaba cu ea si e foarte ieftina la intretinere si daca se duce pe apa sambetei, din nou, ma faultez singur. Tabla e buna ca doar e noua in proportie de peste 70% si e d-aia de Pitesti, tabla de cutii de conserve de cea mai buna calitate
![]() This post has been edited by B-03-YHD: 15 Mar 2009, 02:35 |
--------------------
Dacia
1310 L
1993 Break
|
nashu91 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 5 March 09 ![]() |
fratilor mai am o rugaminte daca imi puteti spune ce sa fac
------------------------------------------------------------------------------------------------------ am probleme cu portiera si cu geaemul - cand o inchid... inchisa ramane... nu pot sa o deschid decat din interior... si cand dau geamu jos merge doar pana la jumate apoi gata cand am ushor panta sau drum drept incepe sa scape putin... prin viteza a 4-a ... in panta ushor uneori a 3-a.... am auzit variante cum ca ar fi discul de ambreiaj dezaburirea pe spate ii lipseste un cablu... ea functioneaza (prin minune) dar omoara bateria de tot... as vrea sa ii adaug un mp3 (pioneer) si niste boxe (blaupunkt) dar la vechiul casetofon care il avea... derula repede caseta si la radio cand masina mergea (sau accelera) nu prindea... scapa frecventza pedala la frana are cursa foarte lunga... dar imi da si ipmresia ca e foarte nesigura ------------------------------------------------------------------------------------------------------ puteti va rog mult sa imi spuneti ce sa fac? ca eu am ajuns la capatul puterilor... si daca o vand... bani de alta nu am. Deci sunt impotmolit cu ea. Cum as putea sa rezolv toate astea ca sa ma pot si eu bucura putin de ea. Va rog mult. (raman dator ![]() |
--------------------
Dacia
1410
1989
- sv-02-nhe speed daemon
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 06:55 |