probleme frane, cu pompa de servo
![]() ![]() ![]() |
probleme frane, cu pompa de servo
kobra_bc |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 145 Joined: 7 April 08 From: perpetuum mobile ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1400 break
1998 stop accidentelor rutiere!nu viteza ucide, oprirea brusca o face!
~Dacia break 1.4 fab95~ ~DRacia break 1.4 fab98~ |
|||
gaboru4all |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 10 December 08 From: Bucuresti/Sector2 ![]() |
poi ai incercat sa ii faci aerisire?
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
2008
- IF 11 RDU Cand imi fuge pamantul de sub picioare,ma ambitinonez si fug si eu mai tare!
|
|
kobra_bc |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 145 Joined: 7 April 08 From: perpetuum mobile ![]() |
asta o fost primul lucru pe care l-am facut dupa montarea repartitorului.nu imi iese deloc lichid pe aerisitor
![]() This post has been edited by kobra_bc: 13 Mar 2009, 19:41 |
--------------------
dacia
1400 break
|
gaboru4all |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 10 December 08 From: Bucuresti/Sector2 ![]() |
nu sunt in masura sa imi dau cu parerea.dar cel mai banal raspuns pe care as putea sa ti-l dau : se poate sa fie conducta infundata(strangulata) pe undeva .la asta cred ca te gandeai si tu.dar mai mult de atat nu cred ca are ce sa fie
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
2008
- IF 11 RDU Cand imi fuge pamantul de sub picioare,ma ambitinonez si fug si eu mai tare!
|
|
kobra_bc |
![]()
|
strangulata nu e ca am verificat fiecare conducta in parte iar infundata cam greu imi vine a crede ca e.in primul rand nu prea are cu ce se infunda, in al doilea rand la presiunea pe care o face pompa ar zbura orice dop.
|
--------------------
dacia
1400 break
|
PH-06-BOA |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.731 Joined: 28 April 07 ![]() |
Daca ai apasat pompa (pedala) fara lichid, a ramas pistonul de la circuitul de spate, blocat in fundul pompei. Bate cu ceva in lateralul pompei, sa produci vibratii, care sa faca sa revina pistonul inapoi. Aerisire se face si fara sa apesi pe peda, dar trebuie sa astepti.
Daca pe fata nu ai aer, cand apesi pedala, fata franeaza. Nu mai permite inaintarea pistonului pentru a impinge lichid si pe spate. Desfa si pe fata un aerisitor sa permita inaintarea pistonului , cand aerisesti pe spate, pana-si da drumu' pistonul de spate. Daca pistonul e blocat, nu va trece lichid de el, pentru ca numai la revenire, splintul deschide supapa sa treaca lichidul in fata pistonului. Mai e si repartitorul , care trebuie sa il ti blocat cand faci aerisire, sau, slabesti intai aerisitorul, cineva apasa odata si tine la fund, strangi si apoi elibereaza pedala. Sper sa nu te fi zapacit . |
--------------------
Dacia
1310
1988
- ph-99-aob
|
|
kobra_bc |
![]()
|
nu mai zapacit.din contra, mai luminat
![]() ![]() |
--------------------
dacia
1400 break
|
neamtzu25 |
![]()
|
cu masina nu te plimbi!!fugi cat poate... Group: Members Posts: 175 Joined: 10 March 09 ![]() |
repartitorul,eu am patit ceva de acest gen dupa ce am schimbat repartitorul,baga pres mai multa pe fata asat ptr ca spnurile de piese astea facute de asam sunt srl-uri si nu le fac calitativ,,dar e posibil sa fie ceva mai mult de la pompa:ce e cu conducta aia goala!? pleaca 4 conducte atat; nu exista retur... bafta si ne anunti ce ai gasit
|
--------------------
DACIA 1,4 berlina
S
1997
- BR 28 PSM cea mai mare problema la masina:TACANITU dintre volan si scaun:D
|
|
kobra_bc |
![]()
|
pai asta ma intreb si eu, de ce e goala conducta aia?primele 2 conducte sunt cele care duc la repartitor, una are lichid si una e goala.cam ciudata faza.mai incerc maine dimineata.va anunt cand o rezolv, dar pana atunci orice idee e bine venita
![]() |
--------------------
dacia
1400 break
|
neamtzu25 |
![]()
|
cu masina nu te plimbi!!fugi cat poate... Group: Members Posts: 175 Joined: 10 March 09 ![]() |
mi-am mai adus aminte de ceav,pe puntea spate mai e un teu ptr conducte;verifica si acolo dar prima e pompa ci pistonul.....
|
--------------------
DACIA 1,4 berlina
S
1997
- BR 28 PSM cea mai mare problema la masina:TACANITU dintre volan si scaun:D
|
|
kobra_bc |
![]()
|
am desfacut furtunul ala si nici vorba sami vina lichid de frana pe el la pedala
![]() <span class='edit'>14 Mar 2009, 17:17:</span> QUOTE(PH-06-BOA @ 13 Mar 2009, 20:46) Daca ai apasat pompa (pedala) fara lichid, a ramas pistonul de la circuitul de spate, blocat in fundul pompei. Bate cu ceva in lateralul pompei, sa produci vibratii, care sa faca sa revina pistonul inapoi. Aerisire se face si fara sa apesi pe peda, dar trebuie sa astepti. Daca pe fata nu ai aer, cand apesi pedala, fata franeaza. Nu mai permite inaintarea pistonului pentru a impinge lichid si pe spate. Desfa si pe fata un aerisitor sa permita inaintarea pistonului , cand aerisesti pe spate, pana-si da drumu' pistonul de spate. Daca pistonul e blocat, nu va trece lichid de el, pentru ca numai la revenire, splintul deschide supapa sa treaca lichidul in fata pistonului. Mai e si repartitorul , care trebuie sa il ti blocat cand faci aerisire, sau, slabesti intai aerisitorul, cineva apasa odata si tine la fund, strangi si apoi elibereaza pedala. Sper sa nu te fi zapacit . problema a fost rezolvata, iar acesta este modul de rezolvare.mc frumos PH-06-BOA This post has been edited by kobra_bc: 14 Mar 2009, 17:17 |
--------------------
dacia
1400 break
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 12:28 |