fani nebuni
![]() ![]() ![]() ![]() |
fani nebuni
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
|
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ce tanpiti...ce fugeau ca gandacii la un moment dat
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Da' si ce poze misto faceau! Pe vremuri mureati sa puneti mana pe un calendar cu asa ceva!
Hai, fiti corecti! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Tot la tv se vede mai bine
![]() Parca a mai fost. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
Solon, ca sa fim corecti, tu ti-ai risca viata pentru o poza? Cred ca nu-ti dai seama cum e sa vezi o masina scapata de sub control venind spre tine cu peste 100 km/h... Si ce se intampla cand te loveste...
Din cauza spectatorilor de genul celor mai de sus sa anulat Grupa B de raliu... This post has been edited by MihaiD: 17 Mar 2009, 16:25 |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Mi se pare absurd sa-ti risti viata pentru asa ceva. Si macar de ai sti sigur ca ori scapi, ori mori, dar poti avea un mare "noroc" sa traiesti, dar sa ramai o leguma toata viata. Oare merita pentru o poza?
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Se pare ca nu numai la "cursele" de la Craiova a fost plin de ciumpalai
![]() Vad ca exista o istorie o acestui tip de mamifer. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
ageana, diferenta e ca acum 20 ani nu existau norme de protectie si de organizare a unui raliu cu privire la spectatori
![]() This post has been edited by St: 19 Mar 2009, 07:54 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
@st nu fi asa de sigur cu organizarea din ziua de azi. uite un topic care prezinta un accident la raliu mai din zilele noastre http://www.daciaclub.ro/Prostie-maxima-t141024.html
si ai grija cu romana ca aia erau piloti profesionisti.... ![]() scuze de offtopic, dar @vladrehau spune-mi ca poza de la avatarul tau e "trucata" si tu chiar nu ti-ai lipit 2.0 tdi pe logan. This post has been edited by slider2: 19 Mar 2009, 00:29 |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
erau...greseala de tastatura.
![]() Da, stiu si de accidentul ala, un alt caz in care in care nu s-au respectat regulile de siguranta. PS: topicurile astea sunt sterse automat dupa un anumit timp? Ca eu imi amintesc c-am pus niste video de pe youtube intr-un topic acum ceva vreme si nu il mai gasesc. This post has been edited by St: 19 Mar 2009, 07:55 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
Asta sa intamplat ieri la un raliu in Cehia, 3 morti, dintre care 2 copii de 13 respectiv 15 ani...
|
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
vreau pozele de pe aparatul celor care faceau poze....poze misto dar periculos sa stai in fata bolidului
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th May 2025 - 07:01 |