Bataie in fata, bataie la denivelari + curba
![]() ![]() ![]() |
Bataie in fata, bataie la denivelari + curba
Felie |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 16 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
Rapsodie 1.4 2004
|
|||
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai oare geometria de unde se face ? Nu din bieletele de directie ? Poate respectivul ori a fortat ceva pe acolo , ori in "reglajul" respectiv , o anumita componenta a directiei ( bieletele , caseta , capetele de bara ... ) sunt mai solicitate si au "cedat" mai repede .
- parerea mea este sa mai ridici o data masina pe rampa , dar cu rotile in aer si incepi sa tragi de tot ce trebuie , inclusiv sa verifici jocurile la volan , caseta , bielete ... - nu mai schimba piesele degeaba ca cele noi tin de obicei mai putin decat ceva vechi ! |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
Felie |
![]()
|
-caseta de directie e dusa la mine ... sa dus naibi garnitura aia ce pik la toti...am cumparat garnitura dar nu o mai schimb k ies mai ieftin daca completez cu ulei(1 l/an)
-am schimbat toate bucsile de pe fata si ma gandesc ca sar fi vazut imediat o problema,nu?mai ales ca in total sau uitat vreo 7-8 mecanici ... -trebuia schimbat si pivotu de pe dreapta in maxim 2.000 km si bucsile erau dezlipite ![]() Ce e drept-e drept ... "dorel" era cam afumat cand mia facut directia ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Rapsodie 1.4 2004
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
"directia" nu se face de oameni afumati ... pentru ca o patesc cei cu mintea limpede si nevinovati !
Geometria se face pe un elevator , cu un aparat cu laser in cel putin 6 puncte , de preferinta in 8 , costa cam 70 ron si te "tine" cam 2 ani daca nu umbli la bielete sau parti importante ale puntii fata . Se da si un act , ca garantie , valabil cel putin 3 luni . |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
Felie |
![]()
|
ce laser
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Rapsodie 1.4 2004
|
|
Mihai San |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 973 Joined: 2 April 08 From: Bucuresti sau Arges ![]() |
alege alt service unde au geometrie computerizata
|
--------------------
Dacia;
solenza
2005/confort ; vw golf 4 1.6 16v
|
|
Felie |
![]()
|
dar nu mai e nevoie sa fac geometria pt k acum merge perfect drept,pe mine ma intereseaza ce ar putea fi si dk a mai avut cineva problema asta.mam mai gandit la alta varianta... mereu au verificato cu rotile in aer ... oare dk as verificato eu pe un canal?as gasi ceva?poate e ceva care face figuri doar cand e tensionat ceva pe acolo
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Rapsodie 1.4 2004
|
|
Felie |
![]()
|
se pare ca este brida de la stabilizatoare ... de abea astept sa o schimb ...
|
--------------------
Dacia
Solenza
Rapsodie 1.4 2004
|
|
Felie |
![]()
|
multumesc tuturor care mi-au dat ceva sfaturi.problema sa rezolvat prin schimbarea bridelor de la bara stabilizatoare
|
--------------------
Dacia
Solenza
Rapsodie 1.4 2004
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
Felie nu-i asa ca tu chiar te chinui sa strangi ceva posturi ? Daca in alt topic ai reusit 2 consecutive , acum chiar te-ai intrecut cu 3 posturi consecutive !
Incearca sa folosesti butonul EDIT ! Rog un moderator sa adune / stearga posturile ! P.S. Data viitoare poate bagi si o poza cu vestitele "bride" de la bara stabilizatoare ! |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
CIPTUNING |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 891 Joined: 22 November 05 ![]() |
QUOTE(Felie @ 26 Mar 2009, 23:54) -caseta de directie e dusa la mine ... sa dus naibi garnitura aia ce pik la toti...am cumparat garnitura dar nu o mai schimb k ies mai ieftin daca completez cu ulei(1 l/an) Ai servodirectie? Ce fel de garnitura sau simering ai cumparat? Da mai multe detalii despre piesa: dimensiuni, locul cumpararii si la sfatul cui ai luat-o. In functie de asta iti putem spune daca ai luat ce trebuie sau nu. ![]() |
--------------------
SLZ
SCALA
- BZ 04 XLZ "Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug" Eminescu- Imparat si proletar ;) |
|
pascuta daniel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 18 February 08 From: maramu ![]() |
cat te-a costat bridele de la bara stabilizatoare?
|
--------------------
dacia
solenza
2004 confort
- mm 06 lfn
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Din cate imi aduc eu aminte, o astfel de brida era cam 5 lei bucata. E bine sa schimbi si bucsa corespunzatoare in acelasi timp, care era cam 3 sau 4 lei bucata. In unele cazuri si surubul ce prinde brida mai obosete. In acest caz... mai puneti un leu
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
Felie |
![]()
|
CIPTUNING - simeringul este de dimensiunea care trebe,sau cel putin aproximativ dar se potriveste perfect!dk te intereseaza pt a o schimba si tu este produsa de o firma ktk sau asa ceva(ma pot uita daca esti intradevar interesat) ... dk te intereseaza doar casa faci pe interesantu k si eugen sau cum il cheama atunci dute si spuneti parerile in alt topic!
marius80_eugen- cred k tu esti cel care se chinuie sa stranga posturi!!! din moment ce te bagi in seama de unu singur si mai esti si off topic,ce rost a avut bagarea ta de seama? tu ai impresia k scopul meu in viata este sa strang posturi pe un forum?? pot sa folosesc acest forum doar pt a citi,deci dk omu e dragut si doreste sa ajute nu trebe sa faci pe desteptu pt k nu este nici locul si nici cazul !! veziti acolo de stergatoarele tale si lasane pe noi sa ne facem treaba!important este sa ajunga informatia acolo unde trebe,este mult mai putin important in ce mod se face aceasta!!! - bridele acelea se gasesc la orice magazin de piese auto si sunt 4 bucati pe fata,2 pe stanga si 2 pe dreapta |
--------------------
Dacia
Solenza
Rapsodie 1.4 2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 05:55 |