Intrebare, schimbator viteze
![]() ![]() ![]() |
Intrebare, schimbator viteze
Mario2114 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 512 Joined: 11 January 09 From: HD ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Sandero 1.4 mpi
2008
|
|||
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
NU stiu daca trebuie sa mai polizezi sau sa adaugi ceva material pt a sta fixa , dar cu siguranta te vei chinui sa o scoti pe cea stock .
Cel mai usor ar fi daca ai intreba la bursa pe cei care le vand , ca au avut de-a face cu mai multe masini si poate stiu ei . Oricum daca reusesti baga raspunsul si o poza cu ce ai facut ! radiozipp - baga si tu o poza ... ca eu nu cred ca ti-am vazut-o . ( maciulia ![]() This post has been edited by marius80_eugen: 30 Mar 2009, 23:58 |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
radiozipp |
![]()
|
![]() Membru Cu Solenza ! Group: Members Posts: 560 Joined: 10 November 07 From: Bucuresti ![]() |
da... se potriveste... eu maciulie de prestige am...
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003 , Scala
- 1 Noul Opel Astra 1.4 benzina full !
|
|
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
Avem mai multi ,,maciulie"...eu am mai taiat un pic din maneta,se monteaza mai greu dar merge...:
Attached thumbnail(s) DSC06661.JPG ( Size: 104.28k ) Number of downloads: 1242 |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(marius80_eugen @ 30 Mar 2009, 23:44) chiar asa de greu sa fie? eu asa usor am scos`o ca sa ii pun vopsea alba la indicatiile alea...trebuie doar rotita putin si tras in acelasi timp si iese fara probleme. singura chestie enervanta e ca dupa ce o montezi inapoi se roteste destul de usor deci trebuie ori lipita ori gasita solutie de intepenire |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
iuliano_smile |
![]()
|
![]() Dependent de D1300 Group: Members Posts: 1.217 Joined: 5 November 08 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(psychoo @ 31 Mar 2009, 09:01) chiar asa de greu sa fie? eu asa usor am scos`o ca sa ii pun vopsea alba la indicatiile alea...trebuie doar rotita putin si tras in acelasi timp si iese fara probleme. singura chestie enervanta e ca dupa ce o montezi inapoi se roteste destul de usor deci trebuie ori lipita ori gasita solutie de intepenire Eu am dat cu putin leucoplast,si acum sta perfect. Proprietaru dinaintea mea a bagat hartii, si am scoso eu din greseala. |
--------------------
Dacia
Solenza si o Berlina Furioasa
2004 Scala cu 1980 editia de Lux Schimb iluminarea la masini:tablouri de bord, plafoniere.
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
am schimbat si eu la solenza unchiului meu nuca originala cu una de prestige. cea originala am scos-o invartind de ea, iar pe cea de prestige am "adaptat-o putin", tot dupa ce am intrebat pe forum. tija schimbatorului de solenza este o idee mai subtire decat ar trebui pentru ca maciulia de prestige sa intre fest, astfel am taiat o bucata de pexal, pe care am bagat-o inauntrul maciuliei si apoi cu totul pe tija schimbatorului. nu va intra usor, va trebuie sa apesi bine de tot pe ea, dar e mai bine ca intra asa greu ca nu exista riscul sa iasa accidental.
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu intra greu, cel putin la mine nu a intrat greu. Si ca sa raspund mai direct la intrebare, da, se potriveste.
|
--------------------
Ex Dacia
Solenza, Echiparea Scala,
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Biiine , hai ca ma zgandariti sa-mi iau si eu , desi mie imi place asta , cu exceptia faptul ca nu se mai vede bine scrisul de la treapta 5-a . Sa vad pe la ce preturi gasesc .
Cea de Prestige nu va aluneca , nu va enerveaza in nici un fel ? |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
QUOTE(marius80_eugen @ 2 Apr 2009, 22:18) Biiine , hai ca ma zgandariti sa-mi iau si eu , desi mie imi place asta , cu exceptia faptul ca nu se mai vede bine scrisul de la treapta 5-a . Sa vad pe la ce preturi gasesc . Cea de Prestige nu va aluneca , nu va enerveaza in nici un fel ? gasesti duminica in targ,la aia de la Pitesti,20 ron.... la magazine e 40-50 This post has been edited by Banu1974: 2 Apr 2009, 23:05 |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
bnedea |
![]()
|
![]() Bogdan Group: Members Posts: 354 Joined: 3 March 09 From: Bucuresti ![]() |
Mi-am pus si eu maciulie asemanatoare cu aia de Prestige... 30 ron in Vitan (corpul e din plastic si nu imbracat in piele). E putin larga pe maneta de schimbator a solenzei. Eu am procedat in felul urmator: am mansonat maneta schimbatorului cu banda izolatoare din plastic intinsa bine sa stea strans si apoi am pus poxilina si pe schimbator si in nuca noua. Banda izolatoare am folosit-o pt cazul in care o sa vreau sa dau jos frumusetea de nuca si nu o sa am la indemana un flex. Dupa operatiile astea sta excelent si o am de aproximativ 1 luna.
Hmmm... ![]() This post has been edited by bnedea: 3 Apr 2009, 19:36 Attached thumbnail(s) nuca_schimbator_1.jpg ( Size: 1.34mb ) Number of downloads: 1229 nuca_schimbator_3.jpg ( Size: 1.11mb ) Number of downloads: 1145 |
--------------------
dacia
solenza, clima
2004 1.4MPI Join the dark side, we have cookies!
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
Ultima veste : cu piele nu se mai fabrica ! Cea fara piele e 50 ron , cea cu piele , marfa rara de contrabanda e la 70-80 ron . In Vitan nu aveau nicaieri cu piele .
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(marius80_eugen @ 8 Apr 2009, 23:34) Ultima veste : cu piele nu se mai fabrica ! Cea fara piele e 50 ron , cea cu piele , marfa rara de contrabanda e la 70-80 ron . In Vitan nu aveau nicaieri cu piele . las ca spargem un geam la logan si furam maciulia ![]() oare de ce nu se mai fabrica cu piele? |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
- B-68-BMD Daca Ai cap Iese Altfel Dacia 4 ever :X |
|
iuliano_smile |
![]()
|
![]() Dependent de D1300 Group: Members Posts: 1.217 Joined: 5 November 08 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
Dacia
2004 Scala cu 1980 editia de Lux Schimb iluminarea la masini:tablouri de bord, plafoniere.
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
@marius_eugen sa sti ca oferta mea ramane valabila. scz de off
ontopic. mi se pare foarte ciudat ca nu se mai fabrica maciulie piele, ca totusi echiparea prestige inca mai exista, sau din motive de reducere a cheltuielilor vor renunte la anumite dotari de "lux"?? |
--------------------
symboala
neagra
|
|
iuliano_smile |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
Ultima gasita la vanzare era 70 ron ... acum ma gandesc ca la max 1 mil deja gaseam una facuta de o firma consacrata in elemente de tuning ... Oricum , m-am linistit , ca am de facut alte cumparaturi .
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
matesan adrian |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 14 February 09 ![]() |
mie acesta imi place
Attached thumbnail(s) Imag063.jpg ( Size: 313.99k ) Number of downloads: 927 Imag092.jpg ( Size: 368.27k ) Number of downloads: 847 |
--------------------
dacia
solenza
2004 rapsodie
- BH 73 MAM
|
|
Slick |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 26 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Dar husa de la schimbator a schimbat-o cinvea ? A mea s-a rupt rau si cu ocazia asta as vrea sa schimb si husa si maciulia cu unele de logan. Cum se socate husa ? Dar maciulia ? O sa dau o raita prin vitan zilelea astea sa vad la ce preturi le gasesc .
Offtopic : bnedea de unde ai luat cotiera si cat ai dat pe ea ! |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4
2004
- xxx
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Mai bine pune o husa din piele, facuta de unii de la Bursa, decat de Logan.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Slick |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 26 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Acum ma pun sa caut prin bursa... dar as vrea totusi ceva care sa para stock . Merci
20 Apr 2009, 13:13: Nu am gasit nimic... ramane varianta vitan . Astept sfaturi de montare in continuare ![]() This post has been edited by Slick: 20 Apr 2009, 13:13 |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4
2004
- xxx
|
|
andreiask |
![]()
|
Disc-Jockey Group: Members Posts: 1.237 Joined: 22 April 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Slick @ 20 Apr 2009, 12:13) Acum ma pun sa caut prin bursa... dar as vrea totusi ceva care sa para stock . Merci <span class='edit'>20 Apr 2009, 13:13:</span> Nu am gasit nimic... ramane varianta vitan . Astept sfaturi de montare in continuare ![]() Foarte simplu ! Maciulia invarti un pic de ea si tragi in sus in acelasi timp , iar husa de la schimbator este prinsa oarecum cu un elastic la baza . practic tragi de marginile de jos ale husei de la schimbator cu raspundere k nu se rupe nimik ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
Banu1974 |
![]()
|
QUOTE(Slick @ 20 Apr 2009, 12:13) Acum ma pun sa caut prin bursa... dar as vrea totusi ceva care sa para stock . Merci <span class='edit'>20 Apr 2009, 13:13:</span> Nu am gasit nimic... ramane varianta vitan . Astept sfaturi de montare in continuare ![]() Poti incerca la o ,,pielarie" si poate gasesti pe cineva sa ti-o confectioneze... |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
solenza_scala |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 9 June 08 ![]() |
Da' oare nuca de supernova merge pe solenza? ca imi place foarte mult scrisul...
|
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|
slider2 |
![]()
|
cred ca da, avand in vedere ca are o forma foarte asemanatoare cu cea de pe logan prestige. fest nu stiu daca va intra, pentru ca nici aia de logan nu intra. cand am montat-o la solenza unchiului meu, am ramas un pic surprins sa vad cat de subtiere este tija in comparatie cu cat ar trebui sa fie pentru a intra maciulia fara adaptari. vezi ca s-a mai discutat pe aici despre aceste adaptari. eu am folosit o bucata de pexal, teava din acea alba de pvc, care se pune acum pe la calorifere. era o idee mai groasa in carne decat trebuia sa fie, dar tocmai bine ca a fost asta, pentru ca a intrat fortata, si exista foarte putine sanse sa iasa accidental.
This post has been edited by slider2: 27 May 2009, 15:29 |
--------------------
symboala
neagra
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
|
Banu1974 |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:19 |