DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> alarma, nu "urla"

kykymarius
post 30 Mar 2009, 23:16
Post #1

Membru incepator

Group: Members

sall.....
va deranjez din nou cu o noua intrebare...... stie cineva de ce nu imi "urla" alarma?
beculetu ala rosu se aprinde.... usile se incuie, cand o inchid piuie de 2 ori si cand o deschid 1 data...... e alarma din fabrica. dak deschid usa se aude un piuit lung si subtire sta ala rosu aprins, dar nimik..... nu urla..... cateodata urla de nebuna singura cand las gemul deschis dar asa nici moarta nu vrea sa zbiere.... mentionez k am scos mufele alea din porbagaj k am spart prostia aia de suport si nu mia merg nici dezaburirea, stopul de p eeron si nici becul de la numar.... are asta vre-o legatura? pls......
multam anticipat

--------------------
dacia supernova 2001 clima - b 26 gkp
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
daniel_drv
post 31 Mar 2009, 20:34
Post #2

Membru incepator

normal ar trebui sa te uiti la sensibilitate si sa o reglezi dar daca nu iti merg si celelalte vezi sa nu ai vreo siguranta sarita....

--------------------
Dacia SuperNova 2001 - CT-64-DRV
Inferno MotorSport Constanta.
+
marduk8602
post 31 Mar 2009, 23:26
Post #3

4x4 offroad

From: bucuresti

dc ai spart contactele de la porbagaj, alarma nu se mai armeaza cum trebuie, simte ca pui alarma cu o usa deschisa si nu mai urla. iarasi, dc fac figuri, poate sa urle cand o apuca(pateam si eu asta). problema s-a rezolvat prin curatarea periodica a contactului ala minunat in care mi am si spart capu o data biggrin.gif . recomandarea mea e sa cauti in targ, gasesti cu 15 20 ron; eu il curat cam o data pe luna cu WD40 si cu orice carpa/servetel/degete, depinde ce e la ndemana biggrin.gif

This post has been edited by marduk8602: 31 Mar 2009, 23:26

--------------------
dacia mcv cheala sep 2011 - B-26-YIR
minsk 125cc 1992 B-90-EAE
+
stephanie
post 1 Apr 2009, 08:20
Post #4

Membru

From: RO

Alarma merge si daca nu mai ai contactul pentru hayon. Am mers si eu cu mufa scoasa vre-o 3 saptamani si alarma mergea pentru restul de usi. Apar probleme doar daca atunci cand s-a spart au ramas firele care atarna pe acolo si dau accidental la masa.
Daca iti piuie cand armezi alarma (de 2 ori la inchidere si odata la deschidere), si auzi piuitul ala subtire cand descui o usa, alarma este ok.
In primele 40 de secunde nu urla imediat. Intai se aprinde ledul ala si tiuie si dupa cateva secunde urla.
Daca o armezi si o lasi asa 1 sau 2 minute si apoi deschizi o usa, sa vezi ce-o sa urle...

--------------------
Dacia Supernova 2002, clima ... - SB-00-000
ai grija de masina, iar masina va avea grija de tine...
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 18th May 2025 - 21:18
Forum Renault