Intrebare, Service-uri mai ieftine
![]() ![]() ![]() |
Intrebare, Service-uri mai ieftine
cosmin_patrascu |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 20 August 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 varianta Confort
- OT - 02 -YIS
|
|||
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
In general, ieftin inseamna mai slab calitativ... Mergi la orice garaj cu firma "sevice" si ai sa platesti jumatate de pret probabil, dar tot atat va face...
|
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
saftonel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 22 March 08 From: Bucuresti ![]() |
pt un burduf nu o sa`ti ia nimeni pielea de pe tine...ca`ti ia 10-30 tot un drac
|
--------------------
Reno
Clio 1.4 16V
2002
- xxx
|
|
cosmin_patrascu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 20 August 08 ![]() |
am reusit in sfarsit sa schimb burduful la planetara.aici in Bucuresti imi cereau la service-ur intre 80 si 100 ron,mi s-a parut cam mult asa ca mi-am luat inima in dinti si am plecat asa cu ea.ajungamd la destinatie am gasit un service care mi-a luat 40 ron,partea interesanta este ca mecanicul mi-a zis ca planetara este foarte buna si ca este de aia cu 5 bile nu cu 3 cum era normal.asa ca am fost incantat de planetara mea de care habar nu aveam ca are 5 bile in loc de 3 si am luat-o de noua la 230 ron parca anul trecut la un magazin din Alexandria
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 varianta Confort
- OT - 02 -YIS
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.667 Joined: 23 July 08 ![]() |
QUOTE(altisone @ 1 Apr 2009, 22:03) In general, ieftin inseamna mai slab calitativ... Mergi la orice garaj cu firma "sevice" si ai sa platesti jumatate de pret probabil, dar tot atat va face... Esti sigur? Nu pune toate serviceurile care nu sunt by Dacia in aceeasi oala. Te duc la un service unde se repara numai BMW-uri, VW, Audi si sa vezi acolo meserie nu ce vezi prin service-urile Dacia. Sincer o singura data am fost cu masina intr-un service Dacia si nici uleiul nu mi l-au schimbat cum trebuie. Am fost la service-ul de care iti vb, preturi undeva la jumate, poate chiar mai putin, dar nu am probleme cu masina. Serviceul este al unui prieten. Info: acolo baietilor li se cumpara carti de mecanica din care mai citesc cat de cat plus ca au super masini la reparat. Crede-ma o solenza, sn sau logan sunt floare la ureche. |
--------------------
Toyota
RAV4
HSD Elegance 2018 Toyota Highlander HSD Exclusive 2022
|
|
andrew14_maverick |
![]()
|
![]() Membru resemnat cu DSN... Group: Members Posts: 255 Joined: 14 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Daca este asa bun service-ul, da-ne si noua adresa, te rog. Sa ne convingem singuri cand vom avea nevoie de mecanici seriosi.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Clima Rosie
- VL 09 DDD Ignorance is bliss.
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.667 Joined: 23 July 08 ![]() |
Serviceul este pe soseaua giurgiului. Dupa OMV care este pe partea stanga cum mergi spre giurgiu urmatoarea strada la dreapta. Acolo mai mergi cam 700m si in dreptul unui gard verde este serviceul. Intrebati acolo de Stefan. Oricum o sa-l recunoasteti pentru ca la poarta si in curte sunt multe masini.
|
--------------------
Toyota
RAV4
HSD Elegance 2018 Toyota Highlander HSD Exclusive 2022
|
|
Koffy |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 501 Joined: 8 August 08 From: Bucuresti-Militari ![]() |
Cel mai bun service din militari eu unu zic ca este Meridian.
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2001 Clima
- B 20 SVG
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
bani putini, viteza mare de executie ,probata masina inainte de a fi ridicata piesele sunt langa service dupa mine si multi alti din tot bucurestiul serviceul de la ira pe partea dreapta cu benzinaria cum vi dinspre aparatorii patriei e cel mai bun. Cum spun multi dute la nenea viorel seful cel mare .
This post has been edited by djasu82: 11 Apr 2009, 21:09 |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
j00hn |
![]()
|
![]() די פאלגענד Group: Members Posts: 268 Joined: 21 August 08 From: beijing ![]() |
Adevarat graiesti Asule . La Viorel la service m-a trimis tata sa-mi schimb distributia ( Viorel - shefu' a fost coleg de liceu si de munca cu tata ) si mi-au schimbat-o in aproximativ 30-40 minute + ca m-a costat doar 70 lei
![]() |
--------------------
Dacia
Supernova
2001 Clima
- B-XX-XXX bah esti nebun la cap ??? :O:O:O:O incredibil
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
si eu o sa ma duc la ei sa schimb distributia desi as schimba-o singr dar nu am timp.
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Tonypardaf |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 15 December 08 From: Ianca Braila ![]() |
|
--------------------
Supernova
Confort
2002
|
|
saftonel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 22 March 08 From: Bucuresti ![]() |
asu`le mai bine fa`ti timp ,iti faci un dipazon si o schimbi
![]() |
--------------------
Reno
Clio 1.4 16V
2002
- xxx
|
|
Tonypardaf |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 15 December 08 From: Ianca Braila ![]() |
cum fac si eu ca vreau sa schimb distributia si cureaua asta care o am nu are nici un semn pe ea,si inca ceva daca nu schimb pompa de apa are ceva
![]() |
--------------------
Supernova
Confort
2002
|
|
djasu82 |
![]()
|
QUOTE(saftonel @ 12 Apr 2009, 19:50) si daca l-as face si acel dispozitiv ar fi coada la mine ![]() ![]() Dar la ce sa ma chinui cand am serviceul aproape ![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
Floare le ureche cu distribiutiile, mai dificila e limba romana djasule.
This post has been edited by vet: 12 Apr 2009, 22:26 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
robyvol33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 5 May 07 ![]() |
sa nascut un nou Pruteanu!!!
|
--------------------
opel astra 1.7cdti
ex.dacia supernova 1.4
2001 Urasc trufia,minciuna si prostia
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
robyvol33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 5 May 07 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
opel astra 1.7cdti
ex.dacia supernova 1.4
2001 Urasc trufia,minciuna si prostia
|
|
b13mat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 9 March 08 ![]() |
dar rai mai sunteti cateodata
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 phase 2
1.9 dCI 2005 privilege
- B 13 MAT
|
|
26-Kbe |
![]()
|
![]() Membru Dacia Club Group: Members Posts: 510 Joined: 17 October 08 From: Bucuresti ![]() |
Asule nu ai 20 de minute sa schimbi cureaua
![]() ![]() |
--------------------
Hyundai
Accent
2003 Skoda Octavia RS1 / 2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 23:44 |