CUMPAR PORTIERA STANGA SPATE, preferabil albastru catifea
![]() ![]() ![]() |
CUMPAR PORTIERA STANGA SPATE, preferabil albastru catifea
DJMaxx |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 516 Joined: 21 June 08 From: BUCURESTI ![]() |
|
||
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
august 2003
|
|||
wionut |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 18 July 06 ![]() |
stii cumva ce trebuie modificat daca se pune o usa noua? ca am inteles ca astea noi nu sunt compatibile cu masinile (am intrebat si in service si in magazine si au zis ca trebuie facuta o modificare dar nu mi-au zis care ar fi...)
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4 MPI
- B 65 AWX Logan 1.4 un motor bubuit la activ
|
|
alxfirst |
![]()
|
asda Group: Members Posts: 7 Joined: 16 April 09 ![]() |
Salut,
Eu am nevoie de: 1 Piston (sau cum se numeste) suspensie spate. 2 amandoua aripi spate si ambele praguri daca sunt intregi 3 portiera spate dreapta 4 chestia care e deasupra capului acoperita cu mocheta .... contactati-ma la numarul de telefon 0766259480 sau pe id mess alxfirst. Daca cineva detine piesele enumerate mai sus il rog sa ma contacteze. |
--------------------
asda
asda
asda
- asdasda
|
|
nicu_nicu |
![]()
|
![]() --------- Group: Members Posts: 115 Joined: 17 April 09 From: ---------- ![]() |
QUOTE(DJMaxx @ 3 Apr 2009, 20:25) CUMPAR portiera albastru catifea, sau alta culoare in stare buna, si o aripa dreapta fata numai albastru catifea UGRENT... preferabil din Bucuresti sau Ilfov am eu portiera stanga spate de solenza cred ca e aceiasi 140 lei neg. QUOTE(alxfirst @ 16 Apr 2009, 22:16) Salut, Eu am nevoie de: 1 Piston (sau cum se numeste) suspensie spate. 2 amandoua aripi spate si ambele praguri daca sunt intregi 3 portiera spate dreapta 4 chestia care e deasupra capului acoperita cu mocheta .... contactati-ma la numarul de telefon 0766259480 sau pe id mess alxfirst. Daca cineva detine piesele enumerate mai sus il rog sa ma contacteze. am eu ambele amortizoare daca te intereseaza |
--------------------
------------
------------
----------
- ----------
|
|
DJMaxx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 516 Joined: 21 June 08 From: BUCURESTI ![]() |
da mar intresa portiera cred ca se potrivesc , dar nu cred ca la culoare
![]() This post has been edited by DJMaxx: 24 Apr 2009, 17:34 |
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
august 2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 22:45 |