Mass-media din Romania
![]() ![]() ![]() |
Mass-media din Romania
BlaueCorsa |
![]()
|
||
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|||
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Pai media se adapteaza copacilor de stau acasa cu mecla in tv.
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Mi se rupe in paispe de rusnacii fomisti de la Chisinau.
In schimb, mi se pare mai interesant ca au ajuns clanurile tiganesti sa comande justitia. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce conteaza 30000, cand vreo 7 milioane au vrut comunism?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce comunism? Aia nici nu stiu pe ce lume traiesc...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Sa fie sanatosi, nu-mi mai pasa de ei...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Care 7 milioane bre, ai adaugat si PSD-istii autohtoni?!
![]() Aia 30.000, pentru ca au curajul sa fie romani, merita mai mult decat aia de urla free jiji... |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
vijelie |
![]()
|
Eu am fost in Moldova si nu m-am simtit deloc intr-o tara in care cica ar trai romani. Deci, SKIP. Prefer sa ma racoresc cu Jiji decat sa am insomnii din cauza unor indivizi care cand le convine sunt romani "de-ai nostri" sau, dupa caz, "cetateni muoldoveni".
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
Ptiu, trai-v-ar jemenfiche-ismu' vostru da mitici, chiar nu puteti sa credeti ca sunt treij'da mii da romani intr-o mare de comunisti rusificati?
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
magelan_explorer |
![]()
|
![]() membru intamplator ! Group: Members Posts: 546 Joined: 25 November 07 From: bucuresti ![]() |
pai sa dam pe Antene daca suntem antiBasescu sau ne plac tarfele,analfabetii si showurile scarboase
sa dam pe ProTv care i-au facut cultul personalitatii Ciobanului si ne-au adus maneloizii in case |
--------------------
solenza
scala 2003 / logan dci 2007
ex:supernova.dacia 95.dacia 87
|
|
vijelie |
![]()
|
Si ce sa le facem noi?
Burse le dam, permise de munca le dam, in seama ii bagam. Vorba lu' nea vizavi, cine mai are loc in casa, sa infieze cativa. Sau vrei sa invadam Basarabia? |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Or fi nene, dar cand erau in Piata Universitatii romani batuti de mineri, cui i-a pasat? Toti au votat cu Iliescu. Asta e mersul, trebuiesc parcurse toate etapele...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
N-am zis ca nu fac autoritatile nimic (stiu ca li se dau burse si altele), ideea era ce ni se serveste noua la stiri. Probabil or sa zica ceva, intre doua violuri si-un accident.
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
vdaniel |
![]()
|
![]() Dacia si atat Group: Members Posts: 267 Joined: 24 March 09 From: moldova di nord ![]() |
mai ramane sa- i vedem pe toti astia pe MTV sau Taraf sau Favorit. Abia atunci sa vezi frate circ adevarat.
|
--------------------
dacia
1310
1999
- bt-www respir deci traiesc
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 13:01 |