probleme cu plutitorul de benzina ..., ajutor
![]() ![]() ![]() |
probleme cu plutitorul de benzina ..., ajutor
Xelin |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 12 April 09 ![]() |
|
||
--------------------
Solenza
Solenza
nu stiu
- b74hen
|
|||
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
te salut
aceiasi problema am avut-o si eu acum citeva saptamini in urma...tot asa imi indica si mie la bord..rezolvarea a venit a doua zi de la un coleg care a dat jos ceasul de bord de solenza si eu l-am montat la mine in locul celui defect...deci...schimba ceasul de bord cu unul de solenza sau daca ai bani cu unul de logan...bafta |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
inainte de aschimba ceasurile poate nu ar fi rau sa masoare rezistenta plutitorului la iesire
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Mai degraba as banui ca ceva nu s-a respectat la montaj - deci plutitorul e blocat acum - deci la bord se afiseaza exact informatia primita de la plutitor.
Eu in locul tau m-as duce iar la acel service - cu factura in mana - doar ai garantie la lucrare, 90 zile .... sa faca din nou, fara bani de data asta, ca au gresit ceva la manopera ! |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 10:51 |