Pierde putere sau cv..
![]() ![]() ![]() |
Pierde putere sau cv..
VIVy |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 18 April 09 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2003 - Rapsodie
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ai alimentat cu benzină sau altceva?
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
VIVy |
![]()
|
Benzina ... Premium95 de la Petrom..
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003 - Rapsodie
|
|
nicu_nicu |
![]()
|
![]() --------- Group: Members Posts: 115 Joined: 17 April 09 From: ---------- ![]() |
vezi ca poate ii catalizatorul infunadat sau vreo bucata din el sparta si iti infunada evacuarea, incearaca sa-l desfaci de la galerie si tureazo atunci sa vezi daca merge.
18 Apr 2009, 21:59: sper ca te ajuta cu ceva raspunsul meu! Paste Fericit! This post has been edited by nicu_nicu: 18 Apr 2009, 21:59 |
--------------------
------------
------------
----------
- ----------
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Poate ti-a facut vreo careva vreo poanta si ai un cartof bagat pe teava de esapament.....
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
VIVy |
![]()
|
Mda.. am dus-o azi in service..
Era discul de ambreiaj.. Pentru cei ce-i intereseaza.. si daca o sa patiti la fel.. sa aveti o parere.. M-a costat 170 de lei manopera si 440 de lei kit-ul de ambreiaj.. pt ca am schimbat tot.. Daca era numai discul.. acela era 310 lei.. Multumesc celor care au incercat sa ma ajute.. Respect!! |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 - Rapsodie
|
|
mikemaniack |
![]()
|
![]() Membru Maniac Group: Members Posts: 357 Joined: 8 April 08 From: Bucuresti ![]() |
enorm ambreiajul ..
am vazut in magazin 250 ron tot kitul. l-ai luat de la ei? |
--------------------
BMW
320D
TOURING EX SOLENZA CLIMA 2004
|
|
VIVy |
![]()
|
L-am luat de la un magazin (daca esti din GL.. de la Popescu).. si apoi m-am dus cu el la un service..
A costat atat pt ca este kit original de la Dacia.. ca erau si mai ieftine.. Si mie mi s-a parut mult.. dar ma bucur ca am scapat ![]() This post has been edited by VIVy: 21 Apr 2009, 17:22 |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 - Rapsodie
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 23:59 |