[VAND]Cartela laguna 2 cu 2 butoane
![]() ![]() ![]() |
[VAND]Cartela laguna 2 cu 2 butoane
csiszer_robert |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 19 October 08 ![]() |
Attached thumbnail(s) P1011016.JPG ( Size: 641.81k ) Number of downloads: 827 P1011017.JPG ( Size: 626.92k ) Number of downloads: 910 P1011018.JPG ( Size: 624.22k ) Number of downloads: 854 |
||
--------------------
renault
laguna
2002 privilege
|
|||
Roberto$ |
![]()
|
![]() Membru Mistocar Group: Members Posts: 328 Joined: 8 December 08 From: Focsani Vrancea ![]() |
salut sa stii si tu o cartela sh nu mai merge reprogramata sub nici o forma ,mar interesa pe mine pentru ca a mea a suferit un mic accident si sa spart
deci mie miar trebui doar pentru carcasa si butoane daca imi faci o oferta avantajoasa ti-o iau eu avand in vedere ca e si tocita cam mult . astept pretu tau sa-l afisezi bafta |
--------------------
Renault Laguna 2001
Opel Astra H caravan 2006
DINAMIQUE si COSMO ,Pilot in devenire
- vn-05-saa
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
anniculae |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 17 April 09 ![]() |
confirm si eu , aceste cartele se fac doar la comanda in Franta pe baza codului VIN al masinii.
|
--------------------
-renault
-megane 2
-2005 estate
- B 55 MKI
|
|
csiszer_robert |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 19 October 08 ![]() |
Pentru cine ii interesat se poate reprograma .eu am fost personal sa intreb pt ca am vrut sa imi fac mie dar nu am mai apucat.eu la fel am cumparat-o am dat 270 pe ea cu licitatie.mai interesati-va si o sa vedeti ca se poate
dc ii cineva interesat o las la 230 dar sub nu |
--------------------
renault
laguna
2002 privilege
|
|
Roberto$ |
![]()
|
![]() Membru Mistocar Group: Members Posts: 328 Joined: 8 December 08 From: Focsani Vrancea ![]() |
stai linistit este topic despre asa ceva si poti sa te documentezi ca nu merge reprogramata ,iar in privinta pretului o stai mult si bine cu ea ca nu tio ia nimeni doar tot cineva ca mine care are nevoie de piese ,si mai ales se vede cat e de tocita si se dede ca a fost si desfacuta inauntru .daca ai luat tu teapa cu ea asta nu inseamna ca trebuie sa dai si tu .
bafta in continuare la vanzare |
--------------------
Renault Laguna 2001
Opel Astra H caravan 2006
DINAMIQUE si COSMO ,Pilot in devenire
- vn-05-saa
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 01:34 |