portbagaj exterior
![]() ![]() ![]() |
portbagaj exterior
naick13 |
![]()
|
||
![]() membru solnizar Group: Members Posts: 37 Joined: 13 February 09 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
ex. dacia solenza
comfort
2003
- B 69 PUX
|
|||
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Sunt prin hypermarketuri niste bari SUPRA 10 le zice, facute de automaxi. Sunt bari d-alea tranzversale. Mai departe nu stiu. Eu am supra d-alea si sunt destul de OK. Am carat parchet, lambriu, lemn cu ele si n-au nici pe dracu. Eu le am de ceva timp. Sunt destul de aiurea de montat (daca ai putina dexteritate si indemanare le poti monta usor). Eu am dat cam 160-200 (numai tin minte exact) de ron pe ele.
EDIT: uite si nite poze: This post has been edited by Iulikk: 22 Apr 2009, 18:23 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca le mai gasesti in Carrefour acum. Pretul era cam 250 lei....
Supra 10, confirm. Deci mai e valabila informatia din 2004. Puteai sa fi actualizat acel topic fara sa deschizi unul nou. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
virgilvwu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 25 January 09 ![]() |
Eu unul nu as pune niciun portbagaj pe solenza! la cat de sensibila este caroseria de pe ea..,si la cum face plafonul knd apesi pe el...!!
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2004
|
|
sharkky |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.207 Joined: 11 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Reinvii topicul pentru mici intrebari ...
Cei care au montate pe masina acele 2 bari transversale/portbagaj, imi puteti arata poze cu prinderea pe laterale a barilor? Se zgarie vopseaua? Sunt probleme la inchiderea usilor? |
--------------------
Dacia / Ford
Solenza / Mondeo
2004 Clima / 2006 Ghia X, 2.0 Tdci
- B XX XXX
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Da. Se inchid mai greu... trebuie trantit de usa si in plus de asta la mine o bara a cedat cu prinderea originala (era sa cada parchetu' pe drum
![]() Uite aici poze cu prinderea originala: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...ndpost&p=301546 Edit: vezi ca o sa se curbeze plafonu destul de tare cand o sa apese "papucii" aia de cauciuc pe el. Edit 2: vopseaua nu se zgarie daca esti atent si ai putina dexteritate la montaj. This post has been edited by Iulikk: 3 Sep 2009, 23:05 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
sharkky |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.207 Joined: 11 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Sa inteleg ca pe usa vor ramane ceva semne daca acel picior de tabla nu se inveleste in ceva ...
Legat de curbarea plafonului, nu cred ca se pune problema ... Plafonul este insonorizat pe interior cu un material "dedicat car-audio", ce se lipeste pur si simplu de tabla si are cam 5mm grosime ... Inainte imi era frica sa apas plafonul, sa nu cumva sa-l indoi ... Acum, nu mai am temeri de genul asta ![]() P.S.: Multumesc pentru poze! |
--------------------
Dacia / Ford
Solenza / Mondeo
- B XX XXX
|
|
Iulikk |
![]()
|
Cand cumper barile trebuie sa iti dea si niste bucatele de vinilin cu adeziv pe ele care se lipesc unde am facut eu dungi rosii, tocmai ca sa nu ramana urme pe usa.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
sharkky |
![]()
|
Chiar daca nu exista acele bucatele de vinilin, am cu ce sa le imbrac sa nu zgarie. Sper sa nu forteze usa pe acele talpi, in rest totul va fi ok.
Vazusem intr-un hypermarket si cred ca voi mai da o fuga sa vad care e treaba. |
--------------------
Dacia / Ford
Solenza / Mondeo
- B XX XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 12:27 |