Detector radar..., ...pe telefoanele NOKIA
![]() ![]() ![]() |
Detector radar..., ...pe telefoanele NOKIA
dacialoganmcv |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 522 Joined: 9 July 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia /
Logan MCV /
2006 / Preference / Gris platine
|
|||
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
mie nu-mi merge:((
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Nici mie,am un 6500 slide...
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Eu am 6300 si inainte sa-mi apara data in coltul din stanga sus, apare pentru vreo doua secunde un singur zero. Fara nici un fel de masinuta sau alte chestii. Oricum, nu cred ca functioneaza.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Cred ca-i basm, dar daca functioneaza, as fi curios care este explicatia tehnica, ca ma cam indoiesc sa fi facut cei de la Nokia un detector de radar sub acoperire.
![]() |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Neah...
Plus ca vorbim de frecvente "un pic" diferite, mobilul opereaza in 0,9 sau 1,8 GHz, banda K e pe la 24 GHz, Ka-ul si mai sus... Si altele ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
dacialoganmcv |
![]()
|
deci eu am verificat la N1100 din dotare si a "mers"....
|
--------------------
Dacia /
Logan MCV /
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Nokia E61 - nu
Nokia 6021 - nu Nokia 6070 - nu Banuiam ca n-o sa mearga, dar a fost amuzant sa testez. edit: de pe alt forum QUOTE i's not 5 zeros...it's 6... and if you eneter 7's instead of 0s it pays your mortagage for the next five years and you get a free pen to fill in your lottery ticket (oh..and it gives you the winning numbers too) ![]() This post has been edited by BlaueCorsa: 27 Apr 2009, 22:01 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
dacialoganmcv |
![]()
|
in fine, eu "vorbeam" serios...
![]() |
--------------------
Dacia /
Logan MCV /
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Loganel_AG @ 27 Apr 2009, 22:32) http://www.museumofhoaxes.com/hoax/weblog/comments/1632/P20/ http://www.team-bhp.com/forum/shifting-gea...ur-phone-2.html Mi se pare mie sau linkul poarta denumirea de "museum o hoaxes dot com"? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Si creditu' la banca?
![]() |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Poate merge doar pe 1100. Sa ne zici si noua ce se intampla cand treci pe langa un radar.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
Basmul respectiv circula pe vremuri cand erau Nokia 5110 la putere.
|
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
Nu, pe vremea aia se spunea despre Alcatel ca ar avea asa ceva (de fapt era network monitorul).
![]() |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
La Alcatel era 000000*, si era cul, vedeam cum schimba celulele
![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Mai,al meu nu imi arata nici o masinuta,in schimb daca il apropii de calorifer-piuie.Cred ca 6500 e cu detector de metale...
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
Nokia meu e cu bruiaj, imi tulbura imaginea de pe monitor la apel.
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
solenza_scala |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 9 June 08 ![]() |
Good luck... io la cate din astea am incercat nu mi-o mers...
|
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
QUOTE(Loganel_AG @ 27 Apr 2009, 22:32) verificat cu un Nokia 1100: am bagat un chibrit in "curu" telefonului (gaura din dreapta) , moment in care mi-a aparut o masinuta pe ecran; la trecerea pe langa radare mobile sau fixe, telefonul vibreaza ![]() Mai eu am gasit un 1101 acum, in cutia cu vechituri, detecteaza tepele, ce chibrit ai bagat ca eu am impins si nu a intrat nimic acolo, gaura aia mica. Edit: Ma ca tantalau mai sunt, sa ma mai iau dupa toti de pe forum, in gaura aia din dreapta este microfonul, sper ca nu l-am stricat. ![]() Mai, ce prostie la Capatos, nikita a venit in cosciug. ![]() This post has been edited by logan1.5dci: 27 Apr 2009, 23:12 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
...poate are de gand sa plece tot asa!
![]() |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
pe N70 imi arata group 0
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 17:06 |