DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Va rog sa ma consiliati!, Vecinul mi-a vopsit masina...

narcis_b
post 3 May 2009, 16:06
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salut tuturor,
Ce am patit eu se poate intampla la orice tip de masina si oricui, dar avand o Solenza am postat aici. Problema e simpla dar al naiba de greu de rezolvat... Deci: Vecinul mi-a vopsit masina! Cum.. Simplu! S-a apucat omul sa-si vopseasca gardul cu pistolul electric! Fie ca a fost vant, habar n-am, cert este ca masina mea era la 5-6 metri distanta si o parte (mica) din vopsea a fost purtata si pe caroserie, astfel ca aceasta a devenit usor "zgrunturoasa" in momentul cand treci cu mana simti ca ceva nu e in regula, in unele zone chiar destul de clar. Norocul (sau nenorocul) este ca masina e alba iar vopseaua crem deschis, asa ca nu se vede... Am incercat sa-i spun, dar refuza, fireste, macar sa recunoasca, spunandu-mi ca de unde stie el pe unde am parcat eu masina!
Intrebarea este: ce solutii am eu? Exista vreo solutie speciala pe piata pentru asemenea situatii sau e bine sa apelez la polish-are la un service? Sau, chiar va trebui sa ma gandesc la revopsirea masinii? A mai patit cineva asa ceva? Va rog foarte mult sa ma sfatuiti si pe mine cum ar fi mai bine sa procedez.
Va multumesc foarte mult!

--------------------
Solenza Europa 2005 - DJ23BCS
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
vis-a-vis
post 3 May 2009, 16:11
Post #2

DaciaClubber

From: Bucuresti

Gazarea aia iese la polishat. Daca ai sculele adecvate, o poti face chiar tu (flex si disc cu pasla).
Altfel, strange-l pe vechin de oo ca sa-ti plateasca toate costurile. E simplu de demonstrat ca e acceasi vopsea.

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
Life is a journey, not a destination.
+
benkenobi
post 3 May 2009, 16:35
Post #3

benkenobi

From: bucuresti

poti incerca cu motorina pe o carpa apoi lustru cu o carpa moale fara sa se zgaraie lacul. maotorina nu ataca vopseaua.
daca nu da rezultate, asta depinzand de cat de cruda sau uscata este acea gazare, poti incerca cu polish. dar mare grija- daca nu stii sa folosesti masina de polishat poti arde vopseaua. pentru a preveni acest inconvenient foloseste o turatie mica spre medie la masina de polishat.

--------------------
solenza solenza rapsodie rapsodie 2003-august
+
narcis_b
post 3 May 2009, 20:29
Post #4

Membru incepator

Multumesc pentru raspunsuri. De polishat, nici vorba, voi apela la un atelier specializat pentru ca sigur as avea probleme daca as incerca singur. Dar cu siguranta voi incerca solutia cu motorina care cred ca va da rezultate.
Daca nu, ...probabil ca il voi lua pe vecinul de oo caz in care normal ar trebui sa functioneze ca o masina de polishat!!! radmasa.gif

--------------------
Solenza Europa 2005 - DJ23BCS
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th May 2025 - 21:59
Forum Renault