Ce piese sa nu luati !, lista neagra
![]() ![]() ![]() |
Ce piese sa nu luati !, lista neagra
ZTV |
![]()
|
||
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
Attached thumbnail(s) tesla1.JPG ( Size: 993.3k ) Number of downloads: 494 tesla3.JPG ( Size: 1.14mb ) Number of downloads: 532 IMG_2409.JPG ( Size: 1.01mb ) Number of downloads: 519 IMG_2412.JPG ( Size: 1.06mb ) Number of downloads: 513 |
||
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
As rafina putin lista asta (atat cat e pana acum).
As pune TOATE piesele pe lista neagra. E unul din motivele importante pentru care am renuntat sa ma mai prostesc cu Dacia 1300 si sa imi iau Logan. Pentru ce dracu sa fac io slalom intre producatori pe banii mei? Pentru ce? Sa iau capac delco "Metaplast marou" si senin sa zic ca am reusit sa fac mirobolanta distanta de ... 140km? In primul rand capacul asta delco n-ar trebui sa fie atata subiect de discutie si preocupare de al schimba asa des. This post has been edited by driverx: 4 May 2009, 00:24 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Topic inutil asta.
Un topic cu o lista de piese de calitate (cred ca exista un asemenea topic) e suficient. Si acopera 0.00000001% din piesele existente in comert. Tu ai facut topicul asta pentru restul de 99.99999999% din piese. Pana se inchide, pentru cazurile tale: corect, fise Tesla in cutie albastra sau fise Champion pentru reno 12. Capac de delco Facet pentru reno 12. Ultimele doua - piese auto import. Costa mai mult decat alea obisnuite. Daca nu-ti convine - ia-ti Logan. This post has been edited by Muttley: 4 May 2009, 00:29 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
ZTV |
![]()
|
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
aici nu e vb ca nu-mi convin preturile, vorba ca am dat mai multi bani pt piesele astea si nu m-a tinut nici pe mine, nici pe amicul meu pe acre am testat.
Daca voi credeti ca topicul e " no sens ", puteti inchide fara probleme, dar eu cred ca are o utilitate un topic cu piese care nu fac 2 bani, ca sa stie omu in viitor de ce sa fereasca. |
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
fise testa la cu verde sunt beton, merg perfect, de asemenea capac delco Beru am de 2 ani de zile si merge ca in prima zi, asa ca eu zic sa te mai gandesti.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ZTV |
![]()
|
fisele tesla verde am testat pe 3 masini, capacul delcou am testat 2 la mine si un amic a luat una si erau varza...
|
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
motanpaul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 601 Joined: 8 July 08 From: Timisoara ![]() |
Oricum majoritatea pieselor care sunt noi sunt rebuturi(cu defecte din fabricatie).Si eu am patito cu pompa de benzina poloneza, deoarece nu puteam sa ii fac nimic deoarece baga multa benzina.In relantiu se vedea jos pe clapeta cum curgea benzina, dupa ce opream motoru curgea 30 secunde benzina incontinu.
Nivelu cnc a fost reglat in toate modurile.Iam cumparat cui pontou nou dar tot degeaba. Probabil nu era bine calibrata.Am dus pompa inapoi de unde am luato. Am luat o pompa veche, am curatato, iam pus membrana nou de pulsor.Si deocamdata merge bine. Cam asta e ultima patanie cu piesele. |
--------------------
Dacia
1310 tx
1986
- tm-06-zsv
|
|
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
QUOTE(Muttley @ 4 May 2009, 01:28) Exista si un cod pt acest capac delcou , sa stiu ce sa cer la piese import ... ? QUOTE capac delco Beru am de 2 ani de zile si merge ca in prima zi, asa ca eu zic sa te mai gandesti De acord cu Argon , am unul de vreun an si jumate, perfect functional , schimbandu-l vineri cu altul , aceiasi marca , Doduco adica, tinandu-l pe cel vechi de reverva ! This post has been edited by Minel: 4 May 2009, 07:19 |
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
sa nu luati asam/turceasti/poloneze:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
QUOTE(Minel @ 4 May 2009, 08:16) Cred ca da... Am sa ma uit pe cutie, cred ca e prin masina. Da' mai pe la vara. Oricum, atunci cand am luat capacul si rotorul (ambele Facet), aveam de ales dintr-o droaie de producatori. Le-am luat p-astea ca-mi era cunoscut numele, atata tot. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th May 2025 - 00:38 |