curatare injectori, pret?
![]() ![]() ![]() |
curatare injectori, pret?
SSilent |
![]()
|
||
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|||
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
la http://www.bizoo.ro/firma/FirepowerIndustrial era 50E.
eu am facut in particular cu 100 lei |
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
ia intreaba-l pe googu' de curatare cu ultrasunete. s-ar putea sa gasesti "scula" la pretul unei singure interventii la "service". Acu' 2 ani am avut pe mana o jucarie pt curatat bijuterii si-am incercat si cu alte obiecte, printre care un injector de golan. a iesit ca nou!!
|
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
merci pt. info, cat despre "sculele" alea de curatare, sunt bune de ceva? sau e doar frectie?
|
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
QUOTE(SSilent @ 8 May 2009, 15:29) Injectorul ala de golan a fost curatat "bec". Comparat cu unul nou (injector) se vedeau doar urmele unde a avut contact fizic cu alte piese. Nu stiu daca a functionat, ca respectivul nu l-am montat ca avea altele noi si nici n-am mai intrebat ce-a mai facut cu cel vechi. "Scula" functiona cu apa in care se dizolva o lingura de sare. In manual scria ca pentru nustiu ce fel de depuneri trebuie folosita o solutie speciala, bineinteles cumparata de la "producator". Consuma parca 40-45W si intra cam o cana de apa in cuva aia. Mai multe nu-mi mai amintesc. |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 22:07 |