Vreau sa-mi iau incarcator solar pentru mobil, MP3, Merge? Cu cat ies mai ieftin?
![]() ![]() ![]() |
Vreau sa-mi iau incarcator solar pentru mobil, MP3, Merge? Cu cat ies mai ieftin?
solenza_scala |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 9 June 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Era 3 $ unul în China...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
solenza_scala |
![]()
|
Eu vorbesc de astea umpic mai serioase...
|
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
A... e făcut în Taiwan?
![]() Cât costă? Genială treaba cu încărcarea sub o lampă de 60W. ![]() Mă gândesc că e mai indicat a se începe economia prin schimbarea becurilor din casă cu unele mai eficiente, și eventual achiziționarea unui telefon ce nu trebuie încărcat așa des. ![]() This post has been edited by MAERSK: 9 May 2009, 22:35 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
solenza_scala |
![]()
|
Facute ambele....
![]() This post has been edited by solenza_scala: 9 May 2009, 22:57 |
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Cu o jucarie d-asta mi-am descarcat eu de tot telefonul la mare asta vara, de apoi abia a mai luat-o din drum dupa cateva chinuri si in priza.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
eu am incarcator cu o baterie AA, e mic, cat sa incapa bateria in el, si are mai multe mufe pentru 4-5 tipuri marci de telefoane. Nu stiu cum face 5 V din 1,2V(ca merge si cu acu. AA), dar de mers merge.. are si mufa usb, si daca ii pui acumulator, se incarca de la laptop...mai are si lanterna.
Attached thumbnail(s) IMG_5870.jpg ( Size: 180.47k ) Number of downloads: 353 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.708 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
garlic_dog |
![]()
|
![]() Membru eutectic Group: Members Posts: 243 Joined: 10 December 04 From: Clipperton Island ![]() |
|
--------------------
Tesla
electrică
2015
- B05NWV Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut.
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
de incarcat nu-l incarca de tot, dar pentru juma' de ora de vorbit in caz de urgenta e bun.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Uitati-va si pe aici: http://www.conexelectronic.ro/produs.php?id=55180
Sau asta: http://www.conexelectronic.ro/produs.php?id=130208 sau asta: http://www.conexelectronic.ro/produs.php?id=61885 dar sint mai scumpe de 3 dolari, presupun ca din cauza utilitatilor si accesoriilor suplimentare (baterie Li-Ion proprie) This post has been edited by corbex: 5 Jun 2009, 10:20 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.522 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
l-am folosit pe al 2-lea => un gunoi !!!!
lasat incarcatorul 3 ore pe plaja la soare, cred ca a incarcat pt 1 minut de convorbire. ... si decat sa dau banii pe un incarcator care se incarca la randul lui, mai bine mai iau naibii o baterie si o tin la mine tot timpul incarcata ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 18:27 |