Service Dacia 1310 Cluj-Napoca, recomandari service Cluj
![]() ![]() ![]() |
Service Dacia 1310 Cluj-Napoca, recomandari service Cluj
victor394 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 7 December 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
TX (MLS) 1989
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
cum ti-a trecut prin cap sa o repari la Service Dacia? se repara la cunostinte, mecanici de cartier de incredere, preferabil la negru, ca-i mai ieftin, sau o poti repara si singur daca ai scule si cunostinte.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
fraNNNta |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 17 March 10 ![]() |
salutare
vreau sa stiu si eu ce trebuie sa am in regula la dacia mea 1310 pt a luat itp-ul fara a mai face 2 -3 drumuri mia mia expirat de curand si nu sunt proprietar pe acte la masina 17 Mar 2010, 20:41: vreaui si eu o lista cu ce sa pun la punct la dacie.tata e mecanic dar nu stie ce trebuie(asa cred) el spune ca directia franele si instalatia de iluminare dar pe mine ma framanta ca mai are niste rugina si niste zgarieturi poate im ce re sa o vopsesc ![]() o fi adevarat? This post has been edited by fraNNNta: 17 Mar 2010, 20:41 |
--------------------
dacia 1310
dacia 1310
1998
- gr 03 dyl
|
|
victor394 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 7 December 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Va salut
Sunt nou pe forum si vazand acest topic despre ateliere de service auto as intreba daca stie cineva un auto service in Cluj-Napoca, preferabil in cartierul Zorilor, unde se repara Dacii 1310, modele dinainte de 1990, pentru ca la cele cateva la care am fost deja sunt mecanici care nu lucreaza la aceste masini, nu stiu probabil cum sunt construite, si unele nici nu sunt autorizate pentru aceasta marca. Ar trebui sa avem un topic cu lista de auto service pentru masini clasice, pe orase si judete, ca sa nu mai avem probleme si sa umblam de la unii la altii. Eu nu ma pricep sa-mi repar singur masina si nici nu am unelte. |
--------------------
Dacia
1310
TX (MLS) 1989
|
|
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
Daca doriti , eu va pot ajuta la tot ce tine de mecanica si electrica la masina d-voastra ....desi nu sunt din zona , lucrez in Cj de vreo 7 luni iar durata mea de sedere este pe termen nedeterminat ....
O zi buna si numai bine ! |
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
victor394 |
![]()
|
Multumesc pentru oferta. Acum nu am nimic urgent. Vom mentine legatura. Ati putea repara un capac de pompa de apa si o pompa de frana cu dublu circuit? Am seturi de reparatie pentru amandoua. La service m-au refuzat, au spus ca nu au presa pentru capac. Nu as vrea sa tot cumpar altele noi de fiecare data. M-ar mai interesa si o spalare completa a instalatiei de racire, cu demontarea radiatorului si a surubului de golire bloc motor. La service nu au facut asa si lichidul de racire s-a murdarit repede cu ce a mai ramas in bloc. Lichidul de racire a fost schimbat rar, pentru ca am circulat foarte putin.
|
--------------------
Dacia
1310
TX (MLS) 1989
|
|
cielo99 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 21 November 10 ![]() |
Daca nu aveti spatiu va pun eu curtea gratuit la dispozitie eventual va mai imprumut o cheie o scula. Te pot ajuta si cu reparatul dar nu prea am timp asa ca daca te intelegi cu @minel veniti impreuna.
LE Daca ploua va las si in garaj dar e cam intunecos. This post has been edited by cielo99: 17 Oct 2012, 07:01 |
--------------------
Daewoo/Peugeot
Cielo/307
1999/gle 2003/break
- de cluj [COLOR=blue]Banii in lipsa inteligentei sunt foarte periculosi.[/COLOR]
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 17:56 |