Ajutati daca puteti la operatie de esofag intrerupt, Copil 5 luni, 3 saptamani din Onesti
![]() ![]() ![]() |
Ajutati daca puteti la operatie de esofag intrerupt, Copil 5 luni, 3 saptamani din Onesti
dragoselu |
![]()
|
||
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
||
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|||
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Un cont ceva? Un numar de SMS?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(Iulikk @ 20 May 2009, 20:32) Tocmai am vorbit cu tatal copilului bolnav si mi-a lasat un link privind toate detaliile, inclusiv doua conturi, unul in RON, celalalt in EURO. Link-ul e urmatorul : http://luca-si-maya.blogspot.com/ E tragic. D. |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
........
This post has been edited by Muttley: 21 May 2009, 00:33 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
dragoselu |
![]()
|
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Asta inseamna:
"Bluji am, jeaca-mi cumpar, oleaca de bataie stiu... acu ma duc la Bucuresti" This post has been edited by Sony: 21 May 2009, 17:41 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Dadusem report sa se stearga. Fie...
Initial, cu titlu de gluma, am spus ca m-a amuzat intr-o oarecare masura sa vad ca (iar) e vorba de un profesor de engleza. Dragoselu are o afinitate pentru categoria asta. Apoi am urat sanatate celor doi copii cu nume de sfinti, Luca-Ioan si Maya. Lamuriti? |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(Muttley @ 21 May 2009, 20:18) Dadusem report sa se stearga. Fie... Initial, cu titlu de gluma, am spus ca m-a amuzat intr-o oarecare masura sa vad ca (iar) e vorba de un profesor de engleza. Dragoselu are o afinitate pentru categoria asta. Apoi am urat sanatate celor doi copii cu nume de sfinti, Luca-Ioan si Maya. Lamuriti? Muttley, cred ca ai vazut pozele celor doi copilasi si mesajul parintilor lor... Aici e ceva serios, o problema grava, nu cautari de profesori din facultate... Strica un telefon scurt la acest profesor, ai sa vezi ca ai cu cine vorbi, e vorba de cruda realitate a unui copil bolnav. Ma intelegi? Pe linie profesionala, ca profesor de limbi straine, am considerat ca e normal sa transmit mesajul colegului meu, aflat intr-o situatie foarte dificila... Doamne fereste sa fii in situatia sa... D. |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Muttley |
![]()
|
Si ce am zis de rau ma rog?
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
dragoselu |
![]()
|
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
dragoselu |
![]()
|
Blogul a fost updatat: http://luca-si-maya.blogspot.com/ .
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 22:14 |