Alcoolul, tutunul si vamile, cu cat avem voie sa iesim/intram din/in tara?
![]() ![]() ![]() |
Alcoolul, tutunul si vamile, cu cat avem voie sa iesim/intram din/in tara?
Marian66 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
|
||
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|||
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(Marian66 @ 20 May 2009, 21:18) am drum prin galati pe la sfarsitul lunii si vreau sa trec in Moldova sa cumpar niste tigar si nista bautura. care mai e cantitatea maxima/persoana cu care ai voie? stiam ceva de 2 cartuse si o sticla ... ps: da, stiu ca trebuie viza multumesc Raspuns: 2 pachete tigari, nu cartuse, asa e noua lege! 2 litri de vin, 1 litru tarie. Cum ai reusit sa obtii viza de Moldova ca eu ma chinui de 1 luna incoace... |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
mi-ai cam dat peste picioare cu tigarile... vad ca esti din galati, eu pe acolo vreau sa ma duc, ce stii, se poate si cu mai mult (mai merge cu atentii?).
maine ma duc la ambasada, o sa iti zic ce am aflat |
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(Marian66 @ 20 May 2009, 21:51) mi-ai cam dat peste picioare cu tigarile... vad ca esti din galati, eu pe acolo vreau sa ma duc, ce stii, se poate si cu mai mult (mai merge cu atentii?). maine ma duc la ambasada, o sa iti zic ce am aflat Imi pare rau, dar asta e situatia... ![]() Chiar te rog sa-mi spui ce ai aflat la ambasada, cumnata mea originara din Basarabia a fost la Chisinau la Ministerul de Interne ca sa-mi faca invitatie (atentie trebuie batuta la calculator, atentie mare la ce scrii acolo) si cam intr-o luna de zile ti-o elibereaza cu stampila M.I. din Moldova. Cu acea invitatie si cu alte acte copii te duci la Consulat la Bucuresti pentru viza. Complicat, nu ? D 21 May 2009, 16:46: QUOTE(dragoselu @ 20 May 2009, 22:03) Imi pare rau, dar asta e situatia... ![]() Chiar te rog sa-mi spui ce ai aflat la ambasada, cumnata mea originara din Basarabia a fost la Chisinau la Ministerul de Interne ca sa-mi faca invitatie (atentie trebuie batuta la calculator, atentie mare la ce scrii acolo) si cam intr-o luna de zile ti-o elibereaza cu stampila M.I. din Moldova. Cu acea invitatie si cu alte acte copii te duci la Consulat la Bucuresti pentru viza. Complicat, nu ? D Ce ai reusit sa afli de la Ambasada Moldovei ? This post has been edited by dragoselu: 21 May 2009, 15:46 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Marian66 |
![]()
|
am aflat ca mai repede iti iei viza de SUA. asa e, cum zici tu. deci nu poti sa te duci la ora actuala in rep. moldova de placere!!! mai bine o chemi pe cumnata pe la tine in vizita
|
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(Marian66 @ 21 May 2009, 21:22) am aflat ca mai repede iti iei viza de SUA. asa e, cum zici tu. deci nu poti sa te duci la ora actuala in rep. moldova de placere!!! mai bine o chemi pe cumnata pe la tine in vizita Imposibil nu ar fi de obtinut viza de Moldova, dar e taare enervanta asteptarea asta, dobitocul ala de la Chisinau va pati ce a patit si Milosevici daca nu se astampara... cu ifosele lui de rusnac imputit! Si a obtine viza de Moldova e destul de costisitor.. Pai trimite cumnata doua drumuri Cahul-Chisinau, 500 m tur-retur = 200 lei plus inca doua drumuri din partea mea tur-retur Galati-Bucuresti = inca 200 lei = 400 lei in total! Si vezi bine ca astia nu te despagubesc cu nimic daca de la Bucuresti nu iti dau viza! Dobitocii.. Oricum eu mai am de asteptat pana pe 7 iunie cand se elibereaza invitatia de la Ministerul de Interne Chisinau.. ![]() ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 09:37 |