Nokia 5220 problematic
![]() ![]() ![]() |
Nokia 5220 problematic
bmwh548 |
![]()
|
||
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
- -
|
|||
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.976 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Garantie ?
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Daca ai schimbat softul... nu stiu daca o sa iti mai dea astia garantie...
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
![]() MD Group: Members Posts: 451 Joined: 17 February 05 From: Tulcea ![]() |
QUOTE(bmwh548 @ 21 May 2009, 15:04) As vrea sa pun inapoi softul 5.xx dar nu ma lasa Nokia Suite...idei? PS: Printre ocazionalele glume sper sa gasesc si vreun sfat util ![]() Ceea ce vrei tu este da faci downgrade de soft. Asta se poate numai la service Nokia sau la baietii cu deblocare telefoane. Nokia PC Suite nu te va lasa sa o faci. Intra pe http://forum.symbianized.net/viewforum.php...3098a5d15c13025 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI Da dom'le, am Passat cu motor TDI!
|
|
brvictors |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 2 August 05 From: Brăila ![]() |
daca e schimbat cu Nokia Software Updater nu cred ca are probleme la garantie
|
--------------------
VW
PASSAT TRENDLINE 2003
1.9 TDI AVF
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
la garantie iti trebuie mai mult de un pixel mort/blocat sa faca ceva.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Garantie exista (telefonul e luat din magazin acum vreo doua luni), insa ma temeam cam de ce a zis Argon, fiind vorba doar de un pixel nu stiu daca se complica.
Update-urile de soft au fost facute doar cu Nokia Software Updater deci nu sunt probleme de garantie. Multumesc pentru link mircea, studiez acum forumul respectiv. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(Iulikk @ 21 May 2009, 15:14) Nu a schimbat softul, ci a pus o versiune mai noua. Din punctul asta de vedere nu pierde garantia. Daca telefonul era codat pe o anumita retea si el il decoda, atunci pierdea garantia. Iar pt. pixelul ala mort...cu factura te duci frumusel la service, ar trebui sa-ti schimbe afisajul fara comentarii, atat timp cat nu are urme de lovire, apa...etc Vezi ca telefonale mai scumpe au un "senzor" dupa care cei din service isi dau seama daca a intrat sau nu apa in telefon. This post has been edited by tribunul: 22 May 2009, 09:37 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
bmwh548 |
![]()
|
Telefonul nu era codat (e luat din reteaua Germanos), apa nu a intrat (in general am grija de echipamentele electronice, nu imi bat joc de ele). Pur si simplu m-am trezit peste noapte cu punctul ala alb... Cred ca iau hartiile si ma duc la Germanos saptamana viitoare, daca ei fac figuri ma duc direct la reprezentanta Nokia sa vad ce spun si ei.
Multumesc de sfaturi. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Nu fac...daca totusi fac, aminteste in treacat de OPC.
Incearca sa te duci direct la service, nu la magazin, in felul asta scurtezi circuitul telefonului. Da un telefon si afla unde este service-ul, si ce hartii iti trebuie. In mod normal factura este suficienta. Fiecare telefon are o serie, daca l-ai luat pe numele tau, le apare in sistem dupa seria telefonului ca tu esti cel care l-a cumparat. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 09:25 |