Ce ne facem cu betivii?
![]() ![]() ![]() |
Ce ne facem cu betivii?
Sony |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
||
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|||
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
if you can't beat them, join them!
![]() C@talin? ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
![]() Io era sa-l fac pe unu muci cand am plecat de la semafor verde ma trezesc cu un nea gica care traversa soseaua inate pe rosu. |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
ocean36 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 14 May 09 ![]() |
Sunt 3 categorii privilegiate de care nici o lege nu s-a atins pana acum:
-caruta -bicicleta -tractorul In general in astfel de situatii ar fi bine sa ai casco ca sa-ti poti repara masina, insa nici atunci nu esti scutit de drumuri aiurea timp pierdut plus ceva bani cheltuiti aiurea. Ar mai fi varianta sa-l dai in judecata pe carutas/biciclist/tractorist insa in general persoana in cauza este un betiv notoriu fara ocupatie caruia nici un judecator si nici o lege nu prea are ce sa-i mai faca. Eu as cataloga o astfel de situatie la capitolul "ghinion" si asta e. Casco scrie pe tine. |
--------------------
Logan
Preferance
2009
- CT-04-BBM xxx
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Am descoperit ca am si farul si bara zgariate. Casco am, urmand ca asigurarile sa se judece cu el. Intre timp mi-am gasit si un service cu decontare directa cu asiguratorul meu.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Au existat niste incercari timide cu carutasii, daca tineti minte li se luau hamurile. Am vazut eu, intre Constanta-Mangalia , il oprise pe carutas si il puse-se sa deshame caii. Era acum vreo 5-6 ani. Acum nu le mai fac nimic. Se uita la ei , dar vad prin ei.
Referitor la scuteristi, eu nu as avea curajul lor sa ma bag in traficul asta nebun si aglomerat cu trotinetele alea, da sa mai fiu si beat. De fapt cred ca de aia sunt beti pe scuter....ca sa-si faca curaj. ![]() |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Sony |
![]()
|
Pai si razboinicii lu' Stefan cel Mare se imbatau bine ca sa aiba curaj sa dea cu pietre in turci.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Cei mai periculosi betivi raman tot cei din spatele volanului...
Si se inmultesc pe zi ce trece...sau week-end... Eu le-as anula permisele celor care sunt prinsi in mod repetat conducand bauti si biciclistilor, carutasilor, tractoristiilor...le-as da niste ore in folosul comunitati..asa vreo 20-30 sa se sature... Don`t drink & drive...please... |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Ce mod repetat. La prima abatere 5 ani fara carnet. La a doua, suspendare 10 ani. A treia nu o mai apuca ca o sa isi faca controlul medical, nu o sa mai vada bine de atata bautura si nu mai ia medicalu' (deh, visez la o Romanie din viitor, o Romanie ideala
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Sony |
![]()
|
O Romanie ideala cu un relanti constant si rezonabil!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.190 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
In frunte cu intaiul carmaci al tarii...Sa fim seriosi....
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
Sony |
![]()
|
Poate te cheama sa-l apuci de carma cand e Boc ocupat.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.190 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Sa traiti bine, hac!!!
25 May 2009, 14:13: Da eu cu cine votez ? This post has been edited by axabrt: 25 May 2009, 14:13 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
QUOTE(logan1.5dci @ 25 May 2009, 13:52) Au existat niste incercari timide cu carutasii, daca tineti minte li se luau hamurile. [...] Prin actiunea lui Lazarus s-a obtinut exceptia de neconstitutionalitate asupra confiscarii carutelor (exista un articol care prevedea confiscarea ANTIradarelor, sirenelor, girofarurilor si a carutelor). Ei, daca primele 3 sint ILEGALE si ca folosire si ca detinere, carutele nu. Ca atare nu-i poti face altceva decit sa-l amendezi. Sefu' de post n-o face ca nu-i mai duce ala lemne. Cei de pe masinile-echipaj nici atit; se intorc cu spatele ca "da' ei pe unde sa circule?" (asa mi-a raspuns un maret politist sibian). This post has been edited by diaconuliviu: 25 May 2009, 14:27 |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
misu78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 19 May 08 From: voluntari ![]() |
Ieri seara la mine pe strada, un copil de 5-6 ani, ii ia sticla de bere din mana lu tacsu, ia 2 inghitituri si dai demaraj la ATV. Al batran imi replica:,, Ii era si lui sete." Imi venea sa-i rup capu. Am deschis portile si am bagat masina in curte. Casco, casco dar timpul meu pierdut si masina imobilizata prin service?
![]() |
--------------------
Ford
Focus
2015
- IF-44-VOI Membru cu armă!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal! |
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
simplu, daca tot iti repari masina pe banii tai, macar il lasi in balta de sange, ca oricum daca e beat turta nu mai tine minte cine l-a captusit, macar te descarci
![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
" Ce ne facem cu betivii?"
Ce ai bre cu noi? ![]() ![]() |
--------------------
|
Sony |
![]()
|
Pai de ce bei de unu' singur?
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Pai, fiindca el ii in Bacau, nea Bulan in Bucuresti iar eu in Petrosani, si carciuma vituala nu are nici un sarm...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
77sky |
![]()
|
![]() Membru ocazional Group: Members Posts: 182 Joined: 22 March 08 ![]() |
QUOTE(ocean36 @ 25 May 2009, 13:25) Sunt 3 categorii privilegiate de care nici o lege nu s-a atins pana acum: -caruta -bicicleta -tractorul La ce te referi cand spui ca sunt privilegiate? ![]() |
--------------------
_
_
_______________ Logan Ambâț 1.5 DCi, 70HP (dopat la 95), JR5 AH, vara lu' 2007 nasterea & "Taz" 1.6 dCi 160 CP, Ints EDC, tot vara, dar lu' 2016
|
|
Sony |
![]()
|
De cele mai multe ori tractoristii sunt din aia "de brazda", adica nu au permis.
26 May 2009, 10:12: QUOTE(radian @ 26 May 2009, 09:48) Pai, fiindca el ii in Bacau, nea Bulan in Bucuresti iar eu in Petrosani, si carciuma vituala nu are nici un sarm... ![]() Atunci haideti cu totii la mare! ![]() This post has been edited by Sony: 26 May 2009, 09:12 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
QUOTE(77sky @ 26 May 2009, 09:50) La ce te referi cand spui ca sunt privilegiate? ![]() stiu pe unu' (tractorist) care a avut "probleme" cu politia.....a iesit pe drum (dn1) cu tractorul si a strabatut cca 2 km pana la o benzinarie....l-a vazut politia (care mergea in sensul opus....dar cu viteza) asta cand s-a uitat in spate si a vazut ca masina de politie se opreste si se pregateste sa intoarca s-a gandit ca probabil vine sa se ia de el asa ca a tras pe dreapta (coincidenta....era un drum de tara), s-a dat jos si a luat-o la fuga pe camp ![]() ![]() ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
VolksWagen
Golf Mk4 Variant Highline
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 08:32 |