Nou membru daciaclub, ... p-asta-l asteptam de-o viata :X
![]() ![]() ![]() |
Nou membru daciaclub, ... p-asta-l asteptam de-o viata :X
Muttley |
![]()
|
||
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|||
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
ma si eu sunt complexat, recunosc, dar nici chiar asa ca asta
![]() btw, mi-au placut cartile lui Sven Hassel ![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Sieg Sven!
![]() Radeti voi acum dar asa radeau unii si de Schicklgruber prin anii '20, si dupa aia n-a mai ras nimeni! Interesanta totusi orientarea extremista la varste fragede, eu stiam ca devii extremist doar cand vezi cate impozite platesti! ![]() This post has been edited by Garett: 27 May 2009, 05:21 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
|
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Dolphy, asa-l chema de fapt in certificatul de nastere, da'l-a schimbat ca radea lumea de el, I wonder why!
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Garett - e vorba de tatal dictatorului, Alois Schicklgruber. Acesta si-a schimbat numele in 1876/1877 in cadrul unor probleme legate de o mostenire.
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
sven33 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 21 April 09 ![]() |
v'ati gasit multi tare destepti cu taburile pe google deschise.inclinatia mea doctrinara nu are nicio legatura cu dacia mea.cred ca am lucruri mai bune de facut decat sa ma consum cu purtatorii ochelarilor de cal.au fost oameni care au dat sugestii ca la carte.fara sa ofenseze fara sa se dea zmei.si mult mai zmeu pari cand stii sa te adresezi omului.iar restul va pupa in fund pentru faptul ca apareti pe toate topicurile si aveti posturi multe.asta e tipic.
|
--------------------
Dacia
1310
1986
- BZ 04 BLD
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Sven Hassel a scris bine dintotdeauna...
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
sven33 |
![]() ![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310
1986
- BZ 04 BLD
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Traiasca legiunea, cuibu si gradinaru', pardon capitanu'. Ai da capu' meu... Asta mai lipseau de pe Daciaclub. Urmeaza mormonii, nostalgicii de pe vremea lu' Ceasca si Tanacu... si ne-am ajuns.
This post has been edited by Diac: 27 May 2009, 09:32 |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
QUOTE *aa.. Muttley.Astea au fost ultimele minute ce mi le consum cititndu'ti posturile demne de Enciclopedia zmeilor cibernetici..esti mult prea bagat in seama si alintat. QUOTE cu siguranta cititndu'le nu iti irosesti timpul. Greu la deal... |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
N-are rost sa-l bagati in seama...
Sau no... pentru having fun... Oricum, e tare tipul... |
--------------------
.
.
.
|
|
sven33 |
![]()
|
QUOTE(Diac @ 27 May 2009, 09:29) Traiasca legiunea, cuibu si gradinaru', pardon capitanu'. Ai da capu' meu... Asta mai lipseau de pe Daciaclub. Urmeaza mormonii, nostalgicii de pe vremea lu' Ceasca si Tanacu... si ne-am ajuns. traisca mama ta care te'a crescut in halul asta.de'ajuns pentru mine cat sa ma retrag de pe forum.sunt foarte multi oameni de treaba aici dar pacat ca sunt compensati de toate leprele si toate laturile. |
--------------------
Dacia
1310
1986
- BZ 04 BLD
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
gudbai, vezi-ti de babacii ce-i ai in subordine.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
QUOTE(sven33 @ 27 May 2009, 10:39) traisca mama ta care te'a crescut in halul asta.de'ajuns pentru mine cat sa ma retrag de pe forum.sunt foarte multi oameni de treaba aici dar pacat ca sunt compensati de toate leprele si toate laturile. Va roooooooog, nu-l sanctionati si nu-nchideti topicul ![]() Fiti toleranti, sunt sigur ca mai are multe de oferit. ![]() La urma urmei, intelegeti-l si pe el, e tanar, nelinistit, al naibii de mandru de el si bataios. Vai cat mi-e de drag ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
yonutz84 |
![]()
|
![]() never stop thinking... Group: Members Posts: 160 Joined: 6 May 04 From: Iasi ![]() |
Presupun ca astazi nu o sa ma plictisesc!
![]() |
--------------------
Opel
Astra 1.6 twinport
2006
- IS-07-XXX
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.388 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Unu din asta e bun in armata. Face si nu gandeste prea mult de ce,, doar crede ce i se spune.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Muttley |
![]()
|
Gizas, babacii din organizatia extremista de dreapta! E liderul lor!
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
QUOTE(sven33 @ 27 May 2009, 09:39) traisca mama ta care te'a crescut in halul asta.de'ajuns pentru mine cat sa ma retrag de pe forum.sunt foarte multi oameni de treaba aici dar pacat ca sunt compensati de toate leprele si toate laturile. te rugaaaaaaaam, nu plecaaaaaaaaaaaa!!! Mai stai un pic, macar azi ca nu prea am ce face pe la munca ![]() |
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Muttley |
![]()
|
Ashe ma, brava la voi, iertarea si toleranta rulz
![]() Or fi parte din doctrina astea doo? ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Diac |
![]()
|
mai ales toleranta, ca tot a fost gayparada la Bucuresti
![]() |
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Jawohl!
Nu-mi gasesc cuvintele...aa, da: Fii capitanul nostru! ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Sony |
![]()
|
Bre, citisem pe undeva ca Hitler avea un singur testicul si mai avea, de asemenea, erectii in timpu' discursurilor. Se pare ca un singur testicul e foarte bun cand vrei sa f..i toata Europa. Oare sven al nostru cate are?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Diac |
![]()
|
|
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Si acum ti-a mai ramas doar mindria ca-i descoperit pileala, nu?
Ce om ar face din tine Sven asta, daca te-ar baga in organizatia aia a lui de mina dreapta! |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Sony |
![]()
|
Doar mana dreapta opereaza in pantaloni?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 14:10 |