Se rupe froate
![]() ![]() ![]() |
Se rupe froate
j00hn |
![]()
|
||
![]() די פאלגענד Group: Members Posts: 268 Joined: 21 August 08 From: beijing ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova
2001 Clima
- B-XX-XXX bah esti nebun la cap ??? :O:O:O:O incredibil
|
|||
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Verifica :
-bieleta anti-rasturnare ( se afla sub masina in zona schimbatorului de viteze). -amortizoarele si arcurile, le poti verifica si apasand pe colturile masinii. Daca masina opune rezistenta inseaman ca nu sunt duse, daca se lasa moale de tot inseamna ca e scurs amortizorul sau poate ai un arc dus. -capetele de bara, bucsile, etc ***Sfatul meu: du-te la un service sa iti faca un "test de rampa". Putem sa stam pana maine sa le luam pe toate la rand.... e dacie, asta inseamna ca poate sa fie de la aproape orice ! bafta si ai grija cu ea.... nu mai circula asa ca poate strici altele pe acolo. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
j00hn |
![]()
|
![]() די פאלגענד Group: Members Posts: 268 Joined: 21 August 08 From: beijing ![]() |
deci :
1. Mersi ca mi-ai raspuns ![]() 2. bieleta anti-rasturnare am schimbat-o acum 5-6 mii de km... ![]() 3. m-am apasat pe portbagaj si nu mi se lasa de tot...se lasa foarte putin ...zic eu normal dar daca ridic putin de oala in sus ca si cum as ridica masina se aude nasol...creca de la arcuri sau amortizoare...nush... La voi tot asa e ?? Se rupe la fiecare gropita sau denivelare ?? ![]() ![]() 28 May 2009, 21:08: si inca ceva...am apasat azi de curiozitate pe spatarul banchetei din spate...si scartaia grav...adica se lovea de suportii aia de boxe din plastic...si facea urat...cum pot rezolva asta ??? ![]() ![]() This post has been edited by j00hn: 28 May 2009, 21:08 |
--------------------
Dacia
Supernova
2001 Clima
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Eu am schimbat o gramade de piese pe la roti si tot urla in gropi... mai putine zgomote dar tot ma streseaza. Dar in nici un caz in halul in care descrii tu ca face a ta... Eu aveam scurs un amortizor pe fata si cand ma apasam pe coltul masinii, langa far se lasa de zici ca statea pe unt. Si in gropi troncanea rau pentru ca lovea amortizorul la capat de cursa.
Ca sa scapi de toate zgomotele trebuie sa schimbi practic tot... asta daca nu ai masina cu reviziile la zi. Planetare, amortizoare, arcuri, bucsi, capete de bara, rulmenti, etc..... scumpe piesele astea de pe la roti. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
iulian sn2001 |
![]()
|
![]() Membru fost incepator Group: Members Posts: 490 Joined: 24 April 07 From: galati ![]() |
toate problemela tale sunt discutate pe forum.
Daca "sare roata" poate fi un pivot. Daca kiar face fata urat pot fi bucsele de la bara stabilizatoare Daca iti face urat cutia de vireze poate fi bieleta anti-basculare de sub masina(aia rasucita) |
--------------------
dacia
supernova
2001 confort cap sa ai ca mintea vine dup-aia
|
|
26-Kbe |
![]()
|
![]() Membru Dacia Club Group: Members Posts: 510 Joined: 17 October 08 From: Bucuresti ![]() |
Cauzele pot fi multe trebuie luata la verificat atat fata cat si spatele ...daca nu au fost schimbate bucsile, pivoti, capetele de bara, etc...nici o data este clar cat crezi ca rezista la drumurile noastre ?...
Trebuie sa o duci in service sa o verifice daca nu te pricepi ...degeaba iti zicem noi care cum unde sunt ca la fata locului nu-ti dai seama ... |
--------------------
Hyundai
Accent
2003 Skoda Octavia RS1 / 2009
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
Daca nu ai fi dat in gropi nu ajungeai aici
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
j00hn |
![]()
|
merge pus suporti de solenza ?? la ce bani ?? oricum creca zilele astea o duc la nasimiu in service sa-i faca control amanuntit...
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Supernova
2001 Clima
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Chiar ca.
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
vasyval |
![]()
|
![]() membru mai nou Group: Members Posts: 39 Joined: 23 April 09 From: Constanta ![]() |
DSN are mult plastic naspa care daca se slabeste din locurile unde este prin incepe sa scartie si sa trosneasca din toate partile. Daca mai adaugi zgomotul de la polita si pe cel de la hayon, sau mai ai si putin "zgomot de arc" (vezi ca e discutat la topic -zgomot dreapta spate-), plus bancheta (vezi ca trebuie sa aiba 2 tampoane de cauciuc ca cele de la capota, care poti sa le reglezi sa nu se mai miste bancheta) deja cred ca pe mine ma scotea rau din sarite. Sfatul meu este ca pe langa revizia la bucsi, pivoti etc sa incerci treptat sa le mai fixezi si pe cele mentionate mai sus deoarece contribuie mult la acel sunet "de caruta".
|
--------------------
SuperNova
SuperNova
2002/Clima
- CT-06-TZB
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 19:41 |