bara fata supernova
![]() ![]() ![]() |
bara fata supernova
vad_sunete |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 631 Joined: 20 November 07 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
supernova
2001 dacia supernova 2002
|
|||
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Azi,in Vitan bara noua,in tipla, 220 ron,pe primul rand,cel care incepe cu standul de muzica.
Nici la gard din dezmembrari nu am vazut,nici n-am intrebat din stand in stand......poate gaseam si mai ieftin. Bafta! |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
vad_sunete |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 631 Joined: 20 November 07 From: bucuresti ![]() |
deci e clar ca pt 10 lei nu merita deplasarea. se pare ca pentru ei nu e criza lol
![]() apropo stie cineva unde pot sa gasesc un parc de dezmebrari care sa aiba si supernove? ca de ceva timp caut si nema. This post has been edited by vad_sunete: 31 May 2009, 19:49 |
--------------------
dacia
supernova
|
|
B_i_t_z_a |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 745 Joined: 8 May 09 From: The Land Of Opportunities ![]() |
Eu sunt din Oradea si pretul unei bari noi + armatura(intaritura,partea de metal care vine prinsa de bara) a fost de 240 ron.Bara simpla e undeva la 140 maxim!Sper ca ti`am fost de folos.Bafta
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Clima
- BH-85-BIT
|
|
vad_sunete |
![]()
|
mersi bitza. se pare ca chiar au crescut preturile. cand mi-au zis aia 230 bara i-am injurat. acum bag capu in pamant si ma duc sa o iau
![]() |
--------------------
dacia
supernova
|
|
B_i_t_z_a |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 745 Joined: 8 May 09 From: The Land Of Opportunities ![]() |
Nu poti indrepta armatura veche?Parerea mea este ca nu are rost sa cumperi una noua ...dai si tu 2,3 ciocane in cea veche si poate merge,economisesti foarte mult.Bafta
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Clima
- BH-85-BIT
|
|
vad_sunete |
![]()
|
am cumparat bara si semnalul. bara a intrat perfect, dar semnalul..trebuie sa indrept aripa ca sa intre.
stiu , economiseam mult daca ma chinuiam sa o indrept pe cea veche, dar nu mai cadea la fel, plus ca a mai fost busita odata. mi-a smuls-o unu cu caruta cu boi la tara. ce lume. |
--------------------
dacia
supernova
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 23:16 |