Radiere din AEGRM
![]() ![]() ![]() |
Radiere din AEGRM
parpanel |
![]()
|
||
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|||
pleosc |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 1 March 04 From: Constanta ![]() |
Tre sa faci o cerere si sa platesti o taxa. Normal
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- CT-54-XXX Orice solutie genereaza noi probleme.
|
|
parpanel |
![]()
|
Dar nu banca trebuie sa faca cererea? Trebuie sa-si faca treaba asa cum mi-am stins si eu obligatiile fata de ei.
|
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Ba da, si au termen 40 de zile pentru asta. Oricum, de ce te (mai) intereseaza ?
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
parpanel |
![]()
|
Vreau numai sa clarific situatia si sa termin orice contact cu aceasta banca fata de care am un imens sentiment de scarba. Ce se intampla daca in timpul asta mai vreau sa fac un credit la alta banca si aia mi-l refuza din cauza asta? Oricum nu mai fac credit ca mi-a ajuns unul
![]() Astept un raspuns la reclamatia trimisa de pe site. |
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
26-Kbe |
![]()
|
![]() Membru Dacia Club Group: Members Posts: 510 Joined: 17 October 08 From: Bucuresti ![]() |
Salut,
Banca respectiva trebuia la achitarea datoriilor fata de ea sa te radieze din AEGRM, dupa achitarea taxei de 20 ron ...daca vrei sa mai faci un credit trebuie sa ceri la BRD o adresa de lichidare a creditului pe care l-ai avut la ei.... Cel mai bine este sa se solicite adrese de lichidare si inchiderea conturilor la toate bancile pe unde ati avut credite pt ca dupa x luni sa nu te trezesti ca mai ai datori fata de ei sau te introduc in Biroul de credit ca rau platnic ... |
--------------------
Hyundai
Accent
2003 Skoda Octavia RS1 / 2009
|
|
parpanel |
![]()
|
Multumesc pentru raspunsuri.
Tocmai am fost sunat de o gagica de la BRD care mi-a spus sa ma duc la banca sa fac o cerere de radiere la care sa atasez OP pe care sa scrie "taxa radiere din AEGRM" in valoare de 35 RON. I-am spus ca au metode tampite de a pune omul pe drumuri si oricum o sa inchid si contul la ei. Deci...se poate inchide. |
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Eu cerea acesta am completat-o odata cu inchiderea contului cind am achitat masina.Curios ca tu nu ai facut-o...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
parpanel |
![]()
|
Probabil ca pe cerere trebuia sa adaug si faza cu radiatul, dar credeam ca o fac ei automat. Si asa am achitat creditul prin interventii ca nu voiau sa accepte cererea trimisa prin fax fara prezenta mea la banca. Practic m-am rugat de ei sa-mi ia banii
![]() |
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:37 |