DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Publicitate TV, In tara si peste hotare

Liviu
post 9 Mar 2005, 16:40
Post #1

expat naiv

Group: Banned
From: Peste gard

Am deschis acest opic pentru ca sunt extrem de frustrat.

De ce? Pentru ca de cand ma aflu pe teritoriul lui Bush, nu ma mai pot uita la TV.

Daca voi credeti ca PROTV-ul da reclame dese, va inselati amarnic, se pot numi chiar RARE mad.gif .

Fratilor, aici la TV se urmareste asa (ma refer la televiziunile care sunt accesibile pe cablu tv fara sa platesti suplimentar) : 5 minute reclame, 10 minute film, 10 minute reclame, 10 minute film, 5 minute reclame, 15 minunte film, samd .. (ca sa nu stii cand sa pleci si cand sa revii din/in fata tv-ului).

Urmaresc cu interes (deh, pasiunile tineretii) Stargate SG1, MASH, Bundy si alte cateva seriale din astea (cand le prind si eu la tv). Ei bine, un episod standard dintr-o serie TV are intre 45 si 60 de minute. Stargate SG1 are 50 de minute. Aici, ca sa vad un episod trebuie sa stau in fata TV-ului cel putin 1H50M blink.gif .

Nu mai vorbesc de nuditate la TV ... Fereasca Dumnezeu ... nici macar la costum de baie mad.gif .

Vreau sa stiu (din experientele altora) daca se mai intampla altundeva in lume o porcarie mai mare ca asta !

Bafta!

--------------------
. . .
-= age is just a number =-
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
MoneyTalks
post 9 Mar 2005, 16:47
Post #2

-

Group: Members
From: Ireland

QUOTE(Liviu @ 9 Mar 2005, 15:40)
Nu mai vorbesc de nuditate la TV ... Fereasca Dumnezeu ... nici macar la costum de baie  mad.gif .

Cind am fost eu prin zona aia, a fost un film la care scria ca e interzis sub 18 ani, deoarece este... XXX blink.gif Am fost curios cum arata un film XXX in USA smile.gif Filmul a durat vreo 3 ore blink.gif (cam 90 minute reale icon_mrgreen.gif) si SINGURA scena XXX blink.gif din tot filmul a fost (deja Liviu stie tongue.gif) o tipa cu SPATELE, topless, de 2 secunde laugh.gif radmasa.gif

Liviu >> Daca ai zburat cu companiile americane, sa vezi ce editeaza aia filmele care le dau in avion de zici ca nu e adevarat... blink.gif

--------------------
Lexus ES300H 2020
Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost

Never underestimate the power of stupidity in large groups
+
vv
post 9 Mar 2005, 16:47
Post #3

dilbert.com

From: Bucuresti

Liviu, eu vreau sa stiu daca Chryslerul 300C are numar de bacau smile.gif
Relax, si nu te uita la TV smile.gif ai lucruri mai bune de facut (oare? in US? hmm... da, daca ai masina poti pleca din oras)
In alta ordine de idei, mie nu mi s-a parut asa de trist. Dar ma uitam numai pe canale de filme (HBO & chestii de gen) - pe celelalte nu mi s-a parut ca ar fi ceva cat de cat interesant vreodata.
Money - e normal sa le editeze, ca eu poate sunt cu copilu' la mine si nu vreu ca mintea lui jingasa sa fie infestata cu scene porcoase ce arata tipe topless cu spatele! (acum serios vorbind, ei trebuie sa nu ofenseze nici un pasager, oricat de stresat ar fi ala).

This post has been edited by vv: 9 Mar 2005, 16:49

--------------------
Renault Grand Scenic 2008 - B.00.XXX
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
adso
post 9 Mar 2005, 16:48
Post #4

Membru autentic

hehehehe, observi isi tu ce am vazut si eu.

pe langa faptul ca cnn usa si restu nu au parte cu contrapartida din europa, televiziunile publice din sua sunt groaznice.

asta m-a socat si pe mine. pt. cablu trebuie bani seriosi, si poti plati chiar la film / emisiune.

adica: stii ca un canal X (de pe cablu) va da filmu cutare care te intereseaza. Suni la cablu, te lasa sa vezi filmul, te factureaza pentru el. Te mai lasa sa vezi gratis si 10 min. din urmatorul, ca sa pui mana disperat pe telefon si sa-l comanzi si pe ala.

vezi ca au un canal numai de sitcomuri 052.gif tin minte o scena: era unu' care era diavolu' 243.gif intra intr-un bar - era imbracat casual, foarte normal - si se prezinta. unul spune ceva de coarne etc, si asta rapsunde: "You have a bad hair day in the 15th century, and this is what you get"...

man, da daca esti in NYC, ai o gramada de vazut. in manhattan nu rata portaviounul muzeu si magazinul B&H, undeva pe strada 9 in west side. bate adorama de departe.

This post has been edited by adso: 9 Mar 2005, 16:51

--------------------
Call me Ishmael...
+
Valentine
post 9 Mar 2005, 16:51
Post #5

Old Timer

From: California

Haide ma Liviu, esti in state si te uiti la TV? (fie el si Stargate tongue.gif -- Btw mai sunt fani Stargate p-aici? smile.gif tongue.gif)

Daca vrei neaparat sa vezi ceva, iti inchiriezi frumos un DVD sau ceva. Televizorul se foloseste in state exclusiv pentru canale platite (gen HBO, Sci-Fi, etc.) sau stiri.

Si am mai vazut dintr-astea la televiziunile italienesti. Asta e, economia de piata tongue.gif smile.gif

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

Atentie, atentie, si iar atentie!
+
vv
post 9 Mar 2005, 16:56
Post #6

dilbert.com

Aaa.. Liviu, stai la hotel? Ca eu la hotel aveam HBO, SciFi gratis. Erau alte canale de filme care se plateau suplimentar.
Daca stai intr-un apartament, atunci recunosc sincer ca habar n-am ce se primeste 'by default' pe cablu, mie si asa mi s-a parut oferta TV destul de subtire - mult mai multe canale, dar parca ceva mai putine lucruri de vazut decat in RO.

--------------------
Renault Grand Scenic 2008 - B.00.XXX
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
ashu
post 9 Mar 2005, 20:52
Post #7

Membru erectil

Subscriu si io la ce s-a mai zis, daca tot esti in State si ai masina, ce dracu faci in fata televizorului. Io cand am fost n-am simtit deloc nevoia, doar seara inainte de culcare mai beam o bere si ma uitam pe canalul de sitcomuri la Seinfield. In rest n-am stat deloc in camera.
Si putin pe langa subiect, ati observat ca in filmele americane, intotdeauna cand se uita cineva la teve ruleaza un film vechi, alb negru? De ce oare?
Si ca sa inchei, pana acuma cea mai neinteresanta oferta teve, unde nu puteai urmari absolut nimic, mi s-a parut in Franta. Horor ce canale de kk sunt acolo.

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi 2002 - -
Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
+
Liviu
post 10 Mar 2005, 00:03
Post #8

expat naiv

Group: Banned
From: Peste gard

Am un program extraordinar de placut, il recomand tuturor: dupa ce lucrezi continuu intr-un ritm de 18/6 sau 20/4 ... sa il vad eu pe ala care are timp de umblat. Si macar de ar iesi bani .. dar fac chestia asta numai pentru imaginea firmei in care am lucrat.

Asa ca masina e doar de fatada .. si am sa o conduc .. dar numai de la hotel la servici si si retur si, cateodata (oare cand?), prin localitatile limitrofe ...

Until then, mai mai uit si la tv inainte de a adormi.

--------------------
. . .
-= age is just a number =-
+
mil
post 10 Mar 2005, 12:22
Post #9

ocupat

From: x

Nu va dati seama dar horo sunt si Tv-urile publice/private romanesti...emisiunile locale sunt muuuuuuuuuuuuult sub nivelul celor fr (stiri, divertisment, reportaj) productiile ro de seriale nu exista, iar seriale tampite americane sunt si aici dar sambata si duminica, am stat eu odata sa repar ceva in sala de proiectii si a venit un nea care s-a uitat magnetizat 4 ore pe toate canalele publice la seriale politiste si militare americane (JAG,NYPD...etc). Daca asta e quality entertainment...ma durea capul pe mine! A si sa nu uit aici un film nu este intrerupt de reclama si reclamele sunt chiar de calitate...mai bne decat emisiunile.

Abia m-am intors din Norvegia si acolo am avut parte de toate tv-urile nordice publice (norvegiana, suedeza si daneza)...ca acolo limbile sunt asemantoare si toata lumea intelege...70% din program e ski si derivate, restul filme/seriale britanice si americane de mana a treia, pe langa care Halmark e regina balului.
Ma intreb ce fac vara la TV...transmit consursuri de ski din emisfera sudica:)?

Si sa nu credeti ca aia nu sunt pasionati, se uitau in aeroport la ski fond, ca la loviturile de la 11m...eu ma uitam si nu intelegeam, ca toti skiaau la fel...aia nimic, numai un tipau p'acolo. Doamne fere!

This post has been edited by mil: 10 Mar 2005, 12:31

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
Ake
post 10 Mar 2005, 15:30
Post #10

Morderator

Group: Moderatori

QUOTE(mil @ 10 Mar 2005, 12:22)
Ma intreb ce fac vara la TV...

Transmit golf. Cate 6-8 ore non stop. Si daca la ski fond nu pricepi de ce se entuziasmeaza aia, unde macar alerga cineva, sa vezi ce ciudat o sa ti se para cum se holbeaza aia la golf, unde nici mingea aia nu se vede pe ecran biggrin.gif

--------------------
(si) Dacia Logan Laur.1.4
"Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto)
+
bzip2
post 13 Mar 2005, 15:42
Post #11

Membru

Eu sunt multumit cand mai vad, rar, un film bunicel la TVR, TVR2. Nu tu publicitate din 15 in 15 min, nu tu reclama de 10s in mijlocul unei scene, cum fac glumele astea proaste ce se numesc posturi TV, care in afara de asta, dau in reluare de cateva ori pe an acelasi film.... si prost pe deasupra...

--------------------
loose bits sink chips
+
Valentine
post 13 Mar 2005, 18:57
Post #12

Old Timer

From: California

De aia exista internet, DVD-uri si HBO biggrin.gif tongue.gif

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

Atentie, atentie, si iar atentie!
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 27th July 2025 - 14:53
Forum Renault