Help.Am schimbat distributia...., ... de 2 ori!!!!
![]() ![]() ![]() |
Help.Am schimbat distributia...., ... de 2 ori!!!!
luci974 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 17 November 04 From: Suceava ![]() |
Attached thumbnail(s) SNC00024.jpg ( Size: 461.61k ) Number of downloads: 1289 SNC00026.jpg ( Size: 375.16k ) Number of downloads: 1510 SNC00027.jpg ( Size: 282.48k ) Number of downloads: 1407 |
||
--------------------
Citroen
C4 1.6.......
......dupa 4 ani de Logan
- SV 10 EML
|
|||
ursul_bipolar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.667 Joined: 23 July 08 ![]() |
In primul rand scartaitul nu este de la distributie ci de la cureaua de accesorii pe care nu ai schimbat-o, cureaua de la distrubutie nu scartaie, aia se rupe si gata. Cred ca aia de la serviceul dacia vor sa te bage la cheltuiala, tu trebuie sa schimbi doar curteaua de accesorii, distrubutia nu ai de ce sa o schimbi. Mie nu mi se pare deloc firava cureaua aia de la distributie.
|
--------------------
Toyota
RAV4
HSD Elegance 2018 Toyota Highlander HSD Exclusive 2022
|
|
boobybooby23 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 713 Joined: 3 January 09 ![]() |
si cati kilometri ai de cand ai inlocuit ultima oara distributia?
|
--------------------
Logan
LS0A
2005,stock
- nt 05 zac
|
|
luci974 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 17 November 04 From: Suceava ![]() |
6000 km
|
--------------------
Citroen
C4 1.6.......
- SV 10 EML
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Scartaitul este de la cureaua de accesorii care patineaza. In general patineaza daca nu e stransa bine, sau daca afara e frig (se rigidizeaza si nu mai e aderenta) sau daca e mediul umed.
Cureaua asta de accesorii poti sa o lasi si asa, chiar daca scartaie din cand in cand nu produce alte pagube, decat disconfort fonc. Daca ai schimbat distributia de 6000km lasa-o asa. Sper ca nu au umblat astia de la al doilea service la ea (sa o slabeasca/intinda). Cu alte cuvinte te-ai speriat degeaba, nu ai probleme cu distributia. Fiind o curea dintata (vezi poza) nu aluneca/scartaie. Daca doamne fereste se intampla sa sara un dinte o sa mearga masina urat, daca se rupe se poate lasa cu pb mai costisitoare (gen supape strambate). Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
boobybooby23 |
![]()
|
mi e nu-mi pare cureaua aia sa aiba 6000de kilometri sau daca intradevar are inseamna ca au tensionat-o cam tare,esti sigurca ti s-a schimbat kitul de distributie?ai asistat?
|
--------------------
Logan
LS0A
2005,stock
- nt 05 zac
|
|
luci974 |
![]()
|
Asa mi-au spus, plus ca gasit in masina piesele vechi.Eu tind sa cred ca au montata totul in bataie de joc .Oricum am schimbat azi distributia, asa ,pentru sufletelul meu
![]() |
--------------------
Citroen
C4 1.6.......
- SV 10 EML
|
|
boobybooby23 |
![]()
|
de ce nu te duci la un service bun safaci lucrarile?fara griji si fara probleme?
|
--------------------
Logan
LS0A
2005,stock
- nt 05 zac
|
|
luci974 |
![]()
|
asta am si facut
PS:si serviceul la care am facut initial schimbarea distributiei e foarte respectat in oras plus ca este si reprezentanta auto de unde am cumparat cealanta masina a familiei |
--------------------
Citroen
C4 1.6.......
- SV 10 EML
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
cel care afirma faptul ca acea curea de distributie e uzata f mult in 6000km sa ne spuna si noua cum isi da seama(ca a fost prea intinsa)?
sa fie faptul ca se vad diferente de culoare pe unde ar veni ridurile? la dacia nu pot aia sa o verifice cu diapazul lor sa vada daca e intinsa bine? |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.391 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Service-le ala primul, ala respectat, nu ofera garantia reparatiei? aia de 1 an?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
Eu sunt curios de o treaba! De ce nu dai numele acelui service respectabil?
|
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
boobybooby23 |
![]()
|
da cristitranca pot sa- mi dau seama dupa diferentele de culoare,si sunt foarte multi care habar nu au cum se foloseste diapazul,dar daca tu esti mai expert te ascult
|
--------------------
Logan
LS0A
2005,stock
- nt 05 zac
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Cureaua de distributie la logan nu e foarte lunga si nu se plimba pe multe fulii motiv pentru care aia cu diapazul nu e chiar o necesitate absoluta, ca nu prea are ce sa vibreze.
In manualele Haynes pentru motoarele astea verificarea se indica cu dinamometrul (cantar) tragand de curea. Dar daca vrei sa le mananci ficatii la aia din service, o tii pe aia cu diapazul in brate. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
boobybooby23 |
![]()
|
imi cer scuze daca am dat un alt inteles raspunsului meu,nu am vrut sa deranjez pe nimeni
|
--------------------
Logan
LS0A
2005,stock
- nt 05 zac
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 19:31 |