un cablu buclucas, ce gasesti pe sub mocheta
![]() ![]() ![]() |
un cablu buclucas, ce gasesti pe sub mocheta
jailbreak |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 17 July 08 From: BALS, OLT ![]() |
|
||
--------------------
dacia
supernova
clima-2000
- OT-03-DCX
|
|||
S.Alex-F |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 4 February 09 From: Bucuresti S4 ![]() |
Salut!
Da! de preferat e sa pui si o poza... daca ar fi fost galben...parca asa imi aduc aminte, era cel de la frana de mana....semnalul pentru aprindere in bord! dar...gri....si exact in locul astuia... Nu de alta dar pe acolo e tras cel despre care iti vorbesc....din manunchiul instalatiei pe undeva pe la stalp iese firul asta si merge singur si nestingherit prin oala pasagerului stanga spate! Numai bine! This post has been edited by S.Alex-F: 16 Jun 2009, 09:23 |
--------------------
DACIA
SuperNova
2002Clima
- XX-XX-ALX "A gresi incepe din momentul in care nu incercam sa reparam ce am constatat ca am gresit!"
|
|
stephanie |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 133 Joined: 8 November 07 From: RO ![]() |
Am desfacut si eu banchetele pe spate si am gasit acel fir.
Este firul de la a treia lampa de stop si este folosit in cazul supernovelor fara eleron,eu l-am identificat prin testare. Firul se desprinde din manunchiul de fire care merg la hayon, si fiind clima are a treia lampa de stop pe eleron, asa ca firul l-au lasat sub mocheta. |
--------------------
Dacia
Supernova
2002, clima ...
- SB-00-000 ai grija de masina, iar masina va avea grija de tine...
|
|
jailbreak |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 17 July 08 From: BALS, OLT ![]() |
Am desfacut si eu banchetele pe spate si am gasit acel fir.
Este firul de la a treia lampa de stop si este folosit in cazul supernovelor fara eleron,eu l-am identificat prin testare. Firul se desprinde din manunchiul de fire care merg la hayon, si fiind clima are a treia lampa de stop pe eleron, asa ca firul l-au lasat sub mocheta. inclin sa cred ca este adevarat. pentru ca in cartea de reparatii am gasit ca in mufa care merge in spate (racordul 265 pentru cablajul fata- spate) singurul fir de culoare gri se numeste "contactor stop" dar nu imi iesea la socoteala pentru ca mie imi functioneaza toate stopurile si ala de la eleron. merci pt explicatie! |
--------------------
dacia
supernova
clima-2000
- OT-03-DCX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 01:55 |