Sobolani la compartimentul motor, nu-i vreau :(
![]() ![]() ![]() |
Sobolani la compartimentul motor, nu-i vreau :(
Muttley |
![]()
|
||
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Gaseste pe cineva-n Elvetia si roaga-l sa-ti trimita un device d-ala cu ultrasunete, de-l folosesc ei in acelasi scop. Bateria la masina e un must!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
in elvetia? sa tina juarecii departe de cascaval vrei sa spui?
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Ma, ca tu esti intarziat si in negare, am inteles asa de vreo....2 ani. Dar acolo si sobolanii se prind greu la ce e buna masina ta? Numa' acuma au realizat potentialul?
Oare ala din Harlau nu o fi folosit-o alea 5 luni pe post de hambar si acuma o fi prins miros? Serios acuma, unde mama naibii o lasi? |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
QUOTE(driverx @ 16 Jun 2009, 20:43) Oare ala din Harlau nu o fi folosit-o alea 5 luni pe post de hambar si acuma o fi prins miros? Serios acuma, unde mama naibii o lasi? La Harlau a stat in conditii optime, am gasit doar labe de matza pe capota si parbriz, iar cand am ajuns acolo dupa 5 luni, o miorlaitoare avea pui. I-a turnat pe beteleu cred. Acu' sta ca dracu'. Da' nici n-am ce-i face, n-am permis, n-am nimic ![]() Ete-o... DSC03008.JPG ( Size: 871.67k ) Number of downloads: 1264 Mi-a recomandat cineva priceput in de toate sa iau nu stiu ce otrava albastra. O pun prin motor, bag in rezervor, pe la busonul de ulei, samd. Vine fraieru', mananca din ea, se intoarce acasa la el, chica, si cu ultima suflare le spune celorlalti ca de la masina mea i se trage. Iar ailalti nu se mai apropie, sa nu pateasca la fel. Maine caut otrava... Marty, pana caut eu ultrasunete la doishpe volti in Elvetia, mi-o devoreaza astia de tot. Edit: na ca aflai si cum ii zice la otrava albastra. Varat. Ati mancat vreunu? E buna de ceva??? Alt Edit: daca le servesc otrava spurcatilor ar fi o chestie... In curtea aia mai sunt vreo 4-5 caini. Aia nu trebuie sa moara. Da' deloc! Asa ca, daca soarecii mananca dintr-aia, mor, apoi cainii-i mananca, asa morti si reci cum sunt......... se intampla ceva cainilor? This post has been edited by Muttley: 16 Jun 2009, 20:08 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Ma, curtea aia parca o fo construita in jurul hambarului ala albastru....
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Muttley |
![]()
|
E limuzina ba. Fi ontopic
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Mah, mai bine baga un Scandic in rezervorul de spalare geamuri si lasa si niste electrozi de 3.5 prin compartimentu' motor. Dupa ce trag la sugiuc la Scandic se imbata si p'orma se iau la omor cu electrozii. Poate scapi...
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
in mod normal nu ti masina pe pamant ca rugineste ca dracu, in cazul tau, nu mai are ce se'ntalmpa, asa ca stai linistit.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Muttley |
![]()
|
Mda, o chestie ar fi sa se adune toti sobolanii sub ea. De fapt, sa-si faca cuib acolo. Iar cand s-o prabusi sandramaua ruginita peste ei i-am rezolvat.
Taci ma! Nu sta acolo mai mult de... 2 luni. Si e vara. This post has been edited by Muttley: 16 Jun 2009, 20:18 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
driverx |
![]()
|
Pune ceva mancare in ea. Lasa sobolanii sa se adune sa manance si cand is destui pe acolo dai foc la hambar.
Na, ai scapat de ei. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
otrava aia e buna, o pisica a dat iama in rezerva mea si a mancat vreo 10 pliculete
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(kog @ 16 Jun 2009, 21:23) Nu cred ca e o problema in cazul lui. La cate gauri ruginologice sunt in pe acolo, nu o sa intampine probleme mari sa ii...extraga. Intrebarea e daca are sange in instalatie sa puna mana pe ei... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Muttley |
![]()
|
Pun mana pe ei, apoi tre' sa-i mananc, sa-i demonstrez proprietarului curtii ca nu patesc nimic cotetzarii.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
S-a mai discutat , se poate-nchide!
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
autom |
![]()
|
![]() membru pompier Group: Members Posts: 1.198 Joined: 8 January 05 From: Bucuresti-sa traiesti!!!! ![]() |
Iti dau eu antidotul: Am doi motani care sunt la dispozitia ta. Smecherie e ca trebuie sa iei un aparat portabil de climatizare ca sa nu se coaca pisicutele sub capota.....
![]() ![]() |
--------------------
Dacia 1100
Berlineza
1971
|
|
Muttley |
![]()
|
"Eroare 404 - Pagina ceruta nu exista pe serverul DaciaClub!"
Asta-mi raspunde la tot! ![]() De altfel ai presupus corect, se poate-nchide. - otrava - nu ie voie decat "daca gust eu inainte". De la cotetari se trage; - ultrasunete - nu ie voie ca sperii cotetzarii si purcelul si provoaca psihoze imprevizibile proprietarilor; - matza - n-am. Am sa-ncerc s-o cocotz pe niste pietroaie, anul trecut a stat in aceeasi curte-n felu' asta si n-am mai gasit urme. Or fi sobolanii obezi si nu se catara de lene... Topic closed ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Totusi eu nu vad zile bune masinii in curtea aia cu verdeata, tinand cont ca are deja ceva puncte de rugina.
|
--------------------
.
.
.
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Banuiesc ca exista si substante care sa le provoace repulsie, in loc sa-i omoare. Problema e daca o sa mai vrei sa te apropii tu dupa aia de masina.
![]() uite, o tzara de google pentru "rat repellent" www.pestproducts.com/rat_scat.htm Ai putea sa intrebi un agronom/veterinar pentru solutii mai "localnice". This post has been edited by bucatzel: 17 Jun 2009, 08:35 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Muttley |
![]()
|
Pare revolutionar acel repellent. Putin probabil sa fie disponibil la noi.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca vrei matza si poti sa o prinzi, am minim 5 in fata blocului. Culoarea Noir nacre. Le harneste o baba, deci nu stiu cat chef de alergat soareci au, insa daca zicala " ce se naste din pisica soareci maninca" e adevarata te-ai scos.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Muttley |
![]()
|
Tu nu citesti ba?
Sunt caini acolo! Vrei sa completez lantul trofic sau ce? |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Daca sunt modelul "Motan hranit in disperare de babe, gras de parca a mancat toata viata la McDick", atunci cred ca e o problema, cainii vor trebui dusi la terapie di ncauza socului emotional
![]() On-topic: daca iti cocoti masina pe niste stalpisori (precum Karatekid la antrenament, sau precum o lacustra, daca preferi poezia), cred ca i-ai facut pe joareci. Implementarea ideii e mai dificila ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Muttley |
![]()
|
Ciobanesc mioritic, husky. Se scobesc intre colti cu McDick.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Sunt slabe, dar fug repde ale naibii. Poate ai noroc si se imprietenesc.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Eu acu' am vazut topicul.
![]() Probabil problema sobolanilor o sa se rezolve azi. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Da, ieri n-am avut cand sa intru pe la Cafenea si azi abia acum am apucat.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Sudeaza capota, apoi sudezi table in jurul scutului, si unde raman gauri chituiesti.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Merced |
![]()
|
Asta ai scos-o din bancul cu "testul pisicii"?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 06:36 |