BOxe BLAUPUNKT Coaxiale GTx 693 Mk II, vreau pareri:)
![]() ![]() ![]() |
BOxe BLAUPUNKT Coaxiale GTx 693 Mk II, vreau pareri:)
gabyu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 697 Joined: 14 March 09 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|||
soulraven |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 984 Joined: 25 February 07 From: Campulung Muscel ![]() |
eu am asa ceva si sunt super multumit. le folosesc intr-o berlina 1310.
|
--------------------
Dacia Berlina
1310
1990
- ----
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Ideal ar fi, o data cu un nou HU, sa pui si amplificator la ele.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
tdan08 |
![]()
|
JUST A MEMBER Group: Members Posts: 464 Joined: 18 November 08 From: B A C A U ![]() |
eu am tot difuzoare blaupunkt, dar rotunde de 13 cm (astea http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_au...axiale/GTx_542/ ) sunt f multumit de ele, se aude foarte clar si cu putere. daca vrei un montaj simplu, usor, rapid, fara sa modifici locurile de montaj ale boxelor ti le recomand cu incredere.
banuiesc ca cele indicate de tine sunt si mai bune. uite un link catre boxele montate pe masina mea http://www.daciaclub.ro/Logan-Phase-2-Laur...144485-s90.html This post has been edited by tdan08: 17 Jun 2009, 20:17 |
--------------------
Ford Mondeo
Renault Clio
2019 .
|
|
gabyu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 697 Joined: 14 March 09 From: Iasi ![]() |
maine dimineatza ma duc sa mi le iau
![]() si dupa ce mi le montez va anunt;)) |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
tdan08 |
![]()
|
JUST A MEMBER Group: Members Posts: 464 Joined: 18 November 08 From: B A C A U ![]() |
succes in lucrari. daca nu vrei dureri de cap ia tot de 13 cm, dupa cum ti-am spus mai sus.
|
--------------------
Ford Mondeo
Renault Clio
2019 .
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Vezi ca daca iei pe 13 nu mai poti folosi "aparatoarea" originala a difuzoarelor, adica grila aia. Ca alea lui tdan08, dar pe 10 cm am eu.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
gabyu |
![]()
|
fratilor is ovale:))...pe fata am de 10 pioneer http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_au...iale/TS-G1002I/ si tot a trebui sa tai din plastic ca aveau magnetu mai mare decat cele originale si nu incaopeau in protectie:P...deci revenind io alea ovale le iau pe spate pentru polita:P...ms mult de sfaturi...ceva sfaturi de montaj;;) conteaza + la + - la - ..? etc?niste indicatii nar strica:))
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
tdan08 |
![]()
|
CONTEAZA + la +, - la - !!!???
![]() ![]() |
--------------------
Ford Mondeo
Renault Clio
2019 .
|
|
gabyu |
![]()
|
![]() voi reveni cu boxe daca sunt doritori:P This post has been edited by gabyu: 19 Jun 2009, 21:58 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
rick23ro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 24 September 09 From: Botosani ![]() |
Imi poti spune o parere despre boxele pioneer de 10 cm de pe fata? Merita banii? La mine nu intra decat 2 boxe de 10 in bord, nu mai pot pune altceva nicaieri. Casetofonul e philips de pe o supernova. E destula combinarea lor sau nu fac mare branza? Am gasit pioneer si pe 3 cai dar prea scumpe. Se simt inaltele la astea pe 2 cai?
|
--------------------
Renault/Dacia,
Kangoo/Logan Van,
1.9D 2003/1.5dci 2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 21:18 |