Desenele mele cu masini, -= prezentare =-
![]() ![]() ![]() |
Desenele mele cu masini, -= prezentare =-
Mihai 90 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 31 January 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|||
Mihai 90 |
![]()
|
Un TRABANT untitled-1.jpg Noul MCV,asa cum mi-ar placea mie.Am desenat si o Solenza... untitled-2.jpg This post has been edited by Liviu: 18 Jun 2009, 18:31 Attached thumbnail(s) log.JPG ( Size: 128.14k ) Number of downloads: 2862 |
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|
Mihai 90 |
![]()
|
Mustang
untitled-3.jpg |
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|
Mihai 90 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|
Mihai 90 |
![]()
|
fac.jpg
Pentru C@TALIN |
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|
Mihai 90 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|
Mihai 90 |
![]()
|
Cielo si Tico
untitled-5.jpg |
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|
Mihai 90 |
![]()
|
Einstein1984,multumesc pentru sfat.Ai avut dreptate!
untitled-6.jpg This post has been edited by Mihai 90: 18 Jun 2009, 15:14 |
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|
Mihai 90 |
![]()
|
Nici asta nu va place?
Recunosc ca nu fac desene decat din pasiune,nu fac caricaturi,imi place sa desenez masini cat mai asemanatoare cu cele reale,dar nu 100%. Desi am zis ca nu mai postez,eram curios daca desenul asta e pe placul vostru...mai ales al domnului profesor skija. RT.jpg |
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|
Mihai 90 |
![]()
|
Daca esti tu destept fa tu alta mai buna...ce zici?
TRT.jpg Si a doua varianta GGG.jpg Decat porcariile lui sciija eu cred ca m-am descurcat mai bine...alea deformate sunt destul de hidoase... Dar accept ca nu va plac si gata...chiar ca nu mai postez,ca vad ca schija deja facu infarct ca m-am intors ![]() This post has been edited by Mihai 90: 18 Jun 2009, 15:54 |
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu pleca. Mie chiar mi-au placut desenele, primele, erau colorate, vii, o pata de culoare intr-n forum mohorat. Da frustratii astia,d e invidie... dau cu pietre. Pacat ca pleci, multi am fi vrut sa continui!
|
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Si eu speram din tot sufletul sa faci un Sandero roz...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Cu flori de musetel...
Si becuri albastre la stropitorile de parbriz... ![]() |
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Si bineinteles cu flacari ce ies de sub capota
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
haide bre nu fii copil.....nu lua jucariile ...ca si mie imi par interesante desenele.....e un fel de arta naiva...
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Altis |
![]()
|
Sincer, eu am incercat sa desenez dar nu imi ieseau asa frumoase cum sunt ale tale asa ca am renuntat. Acum tund iarba in parcuri si il hranesc pe Corbu cu frunze taiate marunt. Eu zic sa nu renunti, de aia a ajuns Romania aici, cu oameni care au clacat, au renuntat la avant si inspiratie manCati de gura lupilor capitalisti care isi vad doar interesul si nu barna din ochi!
Na ca am zis-o! TU POTI FACE DIFERENTA, POTI SCHIMBA LUMEA! This post has been edited by altisone: 18 Jun 2009, 16:41 |
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Sa vezi ce misto o sa fie la scoala, in clasa I. Sigur o sa ai 10 la desen.
Sau FB, cum e acuma ![]() This post has been edited by Steel Tormentor: 18 Jun 2009, 16:45 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
De lupul asta e vorba?
Noroc de panda, ca vine trabantul hipioto-comunist sa-l salveze din coltii fiarei capitaliste. Interesanta interpretarea. untitled-1.jpg |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Mihai 90 |
![]()
|
ttrr.jpg
nu am chef de glume,dar am modificat putin desenul ![]() cand nu am ce face imi place sa desenez dacii,nu urmaresc sa fac opere de arta.. |
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Mihai, uite ca ti-am adunat toate desenele in acest topic ... te rog sa continui aici daca vrei sa ne prezinti ceva. Am modificat si titlul ca sa fie conform cu continutul.
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
E cate unii care n-are ce face altceva decat sa critice munca altora. Eu zic sa nu pui la suflet. Unii chiar isi iau salariile degeaba si in loc sa munceasca intra pe forum sa-si bata joc de tine. Pe mine ma distreza desenele tale
![]() ![]() |
--------------------
VolksWagen
Golf Mk4 Variant Highline
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
raducu13 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 19 July 06 ![]() |
Am vazut intr-un post ca ziceai ceva de"porcariile lui skija". Dac-as fi cum esti tu n-as mai semnaliza, pe bune
![]() Alea chiar de`s deformate, is mai faine, daca atata stie face si el macar le face bine. Oricum...lasa programele prostesti si pune mana pe creion ![]() P.S: skija, sper ca intelegi ca partea in care fac referire la tine este un pamflet si trebuie tratata ca atare ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
|
|
Mihai 90 |
![]()
|
CUM SE POT EDITA MESAJELE DIN ACEST TOPIC SCRISE DE MINE?AS VREA SA STERG ANUMITE POZE..CEA CU TIGUANUL,CEA CU DACIA TOUR SI CELE IN CARE NU EXISTA MASINI..
d-1.jpg Pentru bulangii care ma critica,iata ca stiu sa desenez si cu mana libera...de fapt,de cativa ani de cand desenez,asa procedez.Am avut chiar si un bloc mare de desen cu masini desenate de mine insa mi-a fost furat de catre o profesoara pe vremea cand eram la liceu... 100_0277.jpg 100_0278.jpg 100_0285-1.jpg 100_0286.jpg 100_0280-1.jpg 100_0287-1.jpg This post has been edited by Mihai 90: 18 Jun 2009, 18:38 |
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Eu zic sa le lasi pe toate. Ar fi pacat sa ne privezi ochii de asemenea minunatii.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Mihai 90 |
![]()
|
Mai faci si misto
|
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Nu mi-as putea permite asa ceva fata de un maestru...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Tari desenele.....vrem mai multe modele.... de exemplu un logan ph2
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
Mihai 90 |
![]()
|
Voi vorbiti serios?
Unul vrea SANDERO ,altcineva Golf variant..tu Logan ultimul model? |
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
QUOTE(Mihai 90 @ 18 Jun 2009, 18:25) ....Am avut chiar si un bloc mare de desen cu masini desenate de mine insa mi-a fost furat de catre o profesoara pe vremea cand eram la liceu... a dracu' carnea pe ea... cum sa faca asa ceva? era invidioasa, nu? |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Mihai 90 |
![]()
|
Da ma
18 Jun 2009, 20:14: Un VW GOLF trecand prin flacari,pe o autostrada suspendata cum n-o sa vedeti niciodata in Romania... vf.jpg This post has been edited by Mihai 90: 18 Jun 2009, 20:14 |
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:20 |