Bug CD/Mp3 player VDO CD139MP3, un model destul de popular pe la noi
![]() ![]() ![]() |
Bug CD/Mp3 player VDO CD139MP3, un model destul de popular pe la noi
GoGu |
![]()
|
||
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|||
micu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 24 December 04 ![]() |
daca ai vreo idee sa-mi spui si mie te rog .am o statie de masina de 2x200w nu stiu firma si un cas jvc de4x45w si de fiecare data cand le pun la alimentare statia se stinge daca le pun pe fiecare la o alta alimentare ,adica statia la traf in casa si casu pe baterie nu au probleme una cu alta ( si bateria o aduc in casa si doar le alimentez cu curent separat restu alimentarea cu sunet e normala) daca stii ce ar putea avea pls
|
--------------------
dacia
1300
- tm 06 pmz
|
|
Bogdan_F |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 335 Joined: 30 June 03 ![]() |
eu am rcd model de asta si nu mi-a facut faza aia decat imediat dupa montaj.
|
--------------------
Ford Fiesta
1.4 TDCi
2006
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
daca dai reset, pierzi posturile radio si setarile memorate... nu e o solutie resetul
![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Dupa instalare sau dupa intreruperea alimentarii (m-am autocitat din memorie
![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
SOR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
am si eu un daewoo la care la fel mi s-a specificat in manual : se intampla ceva(nu mai afiseaza nu mai scoate nu mai trage cd-ul) apesi RESET
![]() ![]() ![]() Specific: Daewoo cd/mp3 |
--------------------
DACIA
BREAK 1988
- B 17 CFZ CALM DOWN DEAR...LET`S NOT TURN THIS RAPE INTO A MURDER...
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(GoGu @ 21 Mar 2005, 22:03) Dupa instalare sau dupa intreruperea alimentarii (m-am autocitat din memorie ![]() Right.. Oricum eu am o problema muuuuult mai mare ca asta. NU pot sa intru in posesia lui de o saptmana astept si metro nu re-aprovizioneaza ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
SOR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
intrebare off topic : la ce pret e vdo`ul asta ce se mai da langa el si ce putere se spune ca are?
|
--------------------
DACIA
BREAK 1988
- B 17 CFZ CALM DOWN DEAR...LET`S NOT TURN THIS RAPE INTO A MURDER...
|
|
gattoman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 24 December 04 From: --- ![]() |
in metro era cam 4 mil da nu cred ca o sa mai gasesti ca tot s-au ieftinit si s-au vandut. am observat ca de fiecare data cand se ieftinesc asa tare nu mai aduc. prin februarie acelasi model era 5,2 mil. pe el scrie 4*50w da reali are 4*25w.
aaaa si daca scoti alimentare nu se pierd setarile. are un prieten la fel si nu pierde setarile. eu am un vdo711cd si dupa o saptamana in care nu a fost alimentat a pastrat setarile. This post has been edited by gattoman: 22 Mar 2005, 19:35 |
--------------------
Tractor
U650 16v
z
- K-MR-589
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 22:56 |