DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Ce se intampla daca?

chelsea
post 25 Jun 2009, 17:57
Post #1

Membru incepator

Group: Members

azi am primit o citatie de la politie pe care scrie exact :
"X", este chemat in instanta , camera "Y", completul 2 civil find funciar, in ziua de ....., ora ....., in calitate de martor, pentru fond - plangere contraventionala.
deci nu specifica ce se intampla daca nu ma prezint si asta as vrea sa stiu;nu stiu daca am postat bine aici dar v-am gasit dupa o cautare pe google si am gasit aici ceva asemanator de aia am postat aici;
merci anticipat

--------------------
renault megane 2000
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Batrânul
post 25 Jun 2009, 18:12
Post #2

Membru autentic

From: Bucuresti

Daca e proces civil, nu se intampla nimic daca nu se prezinta martorul. Oricum, la primele 2-3 infatisari de obicei cauza se amana pe motive de "lipsa de procedura". Trebuie sa te ingrijorezi in momentul in care vei primi o citatie in care sa se specifice ca vei fi amendat in caz de neprezentare, sau cazul (foarte rar) in care se emite mandat de aducere pentru martor.
LE. Citeste mai atent: citatia nu poate fi de la politie, daca esti chemat in instanta.

This post has been edited by Batrânul: 25 Jun 2009, 18:15

--------------------
Renault Clio IV 2015 / Life 1.2 16V
Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte...
+
Madriann
post 25 Jun 2009, 18:36
Post #3

Membru autentic

From: Tunisia

Depinde...daca persoana care v-a citat insista, iar instanta considera ca prezenta dvs. este absolut necesara, veti plati amenda dupa 2-3 citatii...sau in cel mai rau caz, veti fi adus in instanta cu mandat.
Dar...poate un coleg v-a citat sa il ajutati...chiar nu stiti nimic despre asta? wink.gif

--------------------
Renault Megane RT 1,6e 8v 1996
Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
+
chelsea
post 25 Jun 2009, 18:38
Post #4

Membru incepator

m-am exprimat eu gresit, nu e de la politie;

25 Jun 2009, 18:40:
QUOTE(Madriann @ 25 Jun 2009, 18:36)
Depinde...daca persoana care v-a citat insista, iar instanta considera ca prezenta dvs. este absolut necesara, veti plati amenda dupa 2-3 citatii...sau in cel mai rau caz, veti fi adus in instanta cu mandat.
Dar...poate un coleg v-a citat sa il ajutati...chiar nu stiti nimic despre asta? wink.gif
*

stiu despre ce e vb, si nu vreau sa ma duc;pur si simplu nu vreau de aia am si intrebat ce se intampla daca nu merg, tinand cont ca nu e precizat nimic pe citatie;

This post has been edited by chelsea: 25 Jun 2009, 18:40

--------------------
renault megane 2000
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 23:15
Forum Renault