O intrebare si gata..:), Am cautat dar nimic
![]() ![]() ![]() |
O intrebare si gata..:), Am cautat dar nimic
wizkid |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 190 Joined: 1 February 09 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1976/berlina
- vn-01-fgd
|
|||
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Eu folosesc o metoda mai neortodoxa sa zic asa ...........ori smirghel fin ori peria de sarma .......si apoi mentinute curate .....cu cat lasi masina mai nespalata si nefolosita sa zic asa cu atat e mai atacata si apar punctele de rugina .........
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
vizitatorul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 10 May 09 ![]() |
cica Coca-Cola...
nici mie nu mi-a venit sa cred...am lasat un surub ruginit 24 ore...surpriza.. deci...parerea mea...pune peste noapte un plasture imbibat in cola...pentru inceput incearca intr-un loc mai ascuns in caz ca pateaza... bafta |
--------------------
Dacia
1310 L
1998
- B453SCU
|
|
alin_xyk |
![]()
|
![]() membru ambitios Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 08 ![]() |
si eu am citit undeva ca e buna folie din aia de aluminiu pentru ambalat, facuta ghem si combinata cu coca cola. sau pepsi, tot aia. nu am incercat ca acum am alte reparatii de facut, dar la final voi incerca. daca incearca cineva , sa ne zica si noua rezultatele.
|
--------------------
dacia
1310 berlina
1985
- OT-01-XYK
|
|
deceneu32 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.371 Joined: 7 February 08 ![]() |
Folie de staniol facuta cocolos si coca cola sau pepsi,ca sunt slab acidulate.Eu mai folosesc si solutii de baie(Cif,Mr. Proper).Le folosesc impreuna cu partea mai aspra a unui burete de vase.Astea din urma dau un luciu ...!
![]() Exclus peria de sarma,smirghel sau alte produse abrazive ca zgarie! |
--------------------
Dacia
1300
1970
- DJ 70 ABC
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 07:20 |