aspirator auto, de care? pareri?
![]() ![]() ![]() |
aspirator auto, de care? pareri?
Mihai San |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 973 Joined: 2 April 08 From: Bucuresti sau Arges ![]() |
Attached thumbnail(s) 0jrex58jan.jpg ( Size: 34.61k ) Number of downloads: 704 |
||
--------------------
Dacia;
solenza
2005/confort ; vw golf 4 1.6 16v
|
|||
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Mai exista o discutie despre aspiratoare auto aici : http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...24&hl=aspirator, poate te ajuta.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Eu zic sa nu-ti cumperi aspirator auto ca-i un mare fis...
Se poate inchide. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Cumpără cablu electric de la cea mai apropiată priză de 220 V până la mașină, și folosește aspiratorul casnic.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
am eu aspirator d'ala galben. Este relativ O.K. Nu se compara cu un aspirator normal, da-ti faci treaba cu el muuuult mai bine decat cu un d'ala mic de mana.
Eu il folosesc de vre-un an si sunt multumit (nu mai zic ca in wend-ul asta am si umflat 3 saltele cu el ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
e bun ala:)
dar mai bine la banii aia iei un electroarges:)din ala mare de hotel,care aspira praf,rumegus,span:) |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Mihai San |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 973 Joined: 2 April 08 From: Bucuresti sau Arges ![]() |
aspiratorul ala de electroarges sau chiar Karcher care sunt facute tot in electro arges daca stiati ,se conecteaza la 220 v mie mi ar trebui la 12 V ceva bun
30 Jun 2009, 22:56: pana acum cel galben stil butoias mi a cam inspirat incredere This post has been edited by Mihai San: 30 Jun 2009, 22:56 |
--------------------
Dacia;
solenza
2005/confort ; vw golf 4 1.6 16v
|
|
de_tommasso |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 30 June 09 ![]() |
si eu mi-am achizitionat un aspirator de masina, din Real, ALKA se numeste, la pretul de 45 lei, si sunt multumit de el. e normal sa nu-si faca treaba exact ca si un aspirator casnic, dar ce are bun e faptul ca are o diuza fff subtire care intra intre scaune.
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2005/PREFERANCE 1.4 MPI
- HD 06 qqq
|
|
adrian_c |
![]()
|
![]() Membru actionand in sectorul privat Group: Members Posts: 453 Joined: 14 November 04 From: DB, Bucuresti, Paris, Belgia ![]() |
Rog moderatorii sa inchida acest topic pentru ca este deja un topic destul de vast despre acest subiect.
Cei care deschid topicuri noi ar fi bine sa dea un Search inainte si sa nu mai aglomereze site-ul asta. |
--------------------
Dacia
Solenza Scala
xx.09.2004
- DB-05-xxx Citroen C4 1.6HDI xx.04.2009 - 710-BxD
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 17:47 |