am nevoie de putin ajutor, schimbare contact
![]() ![]() ![]() |
am nevoie de putin ajutor, schimbare contact
diskem |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 28 May 08 ![]() |
|
||
--------------------
renault
lagunaII
2002, 2.2dci, 150cp, (dacia 1300 e cea mai tare)
- ag99abc
|
|||
adrianadrian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 20 March 09 ![]() |
pai e foarte simplu...desfaci de la volan de acolo aparatorile alea si vezi ca are un surup care il tine in locasul lui acolo...dai surubul jos si apoi vezi ca mai are si o piedica...trebuiea sa impingi piedica pt a-l scoate...tragi de el si iese dar inainte scoti si mufa aia care are 4 fire...spor la treaba
![]() |
--------------------
DACIA
1310 Break
1996 IS-99-ACD
|
|
diskem |
![]()
|
pai am scos surubul ala dar nu reusesc cu piedica aia nenorocita. daca asta e idea ma duc sa mai incerc. mersi mult
|
--------------------
renault
lagunaII
- ag99abc
|
|
Sorin_18 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.370 Joined: 26 November 07 ![]() |
vezi ca piedica aia se impinge pana la capatul cursei(asa trebui ca sa iasa) intr-o anumita pozitie a chei inceaca sa cauti pozitia corecta,eu m-am chinuit apoape o zi sa reusesc sa il dau afara!
|
--------------------
dacia
1310
1998
- B 29 AVR
|
|
adrianadrian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 20 March 09 ![]() |
si apropo .... eu cand am schimbat piedica la contactul vechi era dedesubt...daca imi mai aduc aminte bine si la contactul care l-am pus era intr-o parte...vezi sa ai gaurile necesare...
![]() |
--------------------
DACIA
1310 Break
1996 IS-99-ACD
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
1. in titlul topicului sau la descriere trebuie sa spui ce problema ai! Ti-am modificat eu titlul
2. La contact ai 2 lucruri: piedica si un surubel de prindere dupa ce desfaci surubul (cu pantentul ca nu-ti incape surubelnita acolo), bagi cheia in contact, invarti pana la pozitia G (este intre accesorii si contact pus), apesi cu un varf ascutit piedica si tragi contactul afara |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
diskem |
![]()
|
va multumesc pentru sfaturi. am reusit astazi pe la ora 2 cand am descoperit ca tre sa fie in pozitia G.
|
--------------------
renault
lagunaII
- ag99abc
|
|
danut 69-71 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.933 Joined: 26 January 07 From: SUCEAVA ![]() |
QUOTE(Ov @ 29 Jun 2009, 16:45) 1. in titlul topicului sau la descriere trebuie sa spui ce problema ai! Ti-am modificat eu titlul 2. La contact ai 2 lucruri: piedica si un surubel de prindere dupa ce desfaci surubul (cu pantentul ca nu-ti incape surubelnita acolo), bagi cheia in contact, invarti pana la pozitia G (este intre accesorii si contact pus), apesi cu un varf ascutit piedica si tragi contactul afara Corect , la unele contacte ai G sau P , cind este in acea pozitie , poti apasa blocajul cu o surubelnita mai mica , cit sa-ti arunce piedica afara .Sa nu uiti sa-i desfaci surubelul si sa deconectezi si mufa de pe instalatia electrica . ![]() |
--------------------
Colectionar
Dacia
1300
- 0744/555816
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 08:15 |