Cum dezlipesc rovigneta veche(cea rotundă)?, Cu acetonă sau ce - să nu lase urme?
![]() ![]() ![]() |
Cum dezlipesc rovigneta veche(cea rotundă)?, Cu acetonă sau ce - să nu lase urme?
solenza_scala |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 9 June 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|||
Muratu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 505 Joined: 25 June 06 ![]() |
Cu o lama de ras sau o lama de cater cu banda adeziva la ambele capete(ca sa nu zgarii parbrizul)iar apoi lipiciul ramas cu un diluant slab, gen spirt, alcool.
|
--------------------
Daewoo Hyundai
Tico Accent
0.8SX 1998 2007 1.5 CRDI
- B-##-JSP B-##-SAK
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nu trebuia s-o lipesti de la bun inceput, iar in alte tari, unde e obligatoriu, o lipesti intai de nadragi sau tricou, si apoi in geam, se va da jos usor.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
...problema s-a mai discutat. eu folosesc benzina. cineva spunea acetona. s-ar putea sa mearga si alcoolul dublu rafinat. nu stiu n-am folosit. dar benzina sigur.
|
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
Brainie |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 464 Joined: 2 May 07 From: Bucuresti ![]() |
1. cu unghia se dezlipește o margine
2. se trage de margine în așa fel încât să se dezlipească bucata/bucățile cât mai mari 3. se repetă op. 1 și 2 până nu mai rămâne pe geam decât adeziv 4. se umezește o cârpă cu apă și se curăță frumos locul Toată treaba n-ar trebui să dureze mai mult de 5 min (ieri am dezlipit ultimele viniete, una ro-, una bul-, și nu am avut nicio problemă; în urmă cu vreo 2 săptămâni am dezlipit și RCA-ul expirat, în același mod) NB: toate abtibildurile astea (mai puțin cele bulgărești) au fost lipite la vremea lor cu simț de răspundere, pe geam șters de praf cu cârpă, și fără a fi trecute mai întâi pe turul pantalonilor. |
--------------------
Ex Dacia 1310 Li ;
Ex Logan ABS+ 1.6 MPI
2007
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.579 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Merge sa cureti locul de lipici si cu stropgel. Freci ceva mai mult dar merge.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.143 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
astept cu interes noi topicuri de genul : Cum bag cheia in contact ? Pe care fata ? Cum bag in viteza ? Cum apas ambreiajul ? mai tare mai incet ?
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
RSV |
![]()
|
![]() Infatuat decadent Group: Members Posts: 478 Joined: 26 March 08 ![]() |
Metoda probata de mine.
Dupa ce o dezlipesti cu unghiile sau o lama ce ramane (adezivul acela urat) se ia foarte repede cu pronto pentru suprafete lucioase. In maxim 30 de secunde geamul e ca nou |
--------------------
Logan 2011
---------------
------------- In God we trust, but other people pay cash !
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Solutia pentru curatat petele de smoala curata foarte bine si adezivul de la vigniete sau alte asemenea. Eu am gasit produsul la hipermarket, dar habar n'am sa spun cum se cheama.
|
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Io am gasit o bucata de lemn pe jos si mi-am facut treaba cu ea de minune.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
valytz4 |
![]()
|
Batrana Dacie era candva mandria Romaniei....acum bataia de joc Group: Members Posts: 74 Joined: 30 May 09 From: mangalia ![]() |
domnilor eu am reusit cu solutie de geamuri sa iau lipiciul ....cei drept am frecat un pic....succes
|
--------------------
Dacia berlina
1310
1992
- BT 02 MVE Batrana Dacie era candva mandria Romaniei....acum bataia de joc a unora!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 12:57 |