Nissan GT-R intra in Guiness Book, Cea mai rapida masina cu 4 locuri :P
![]() ![]() ![]() |
Nissan GT-R intra in Guiness Book, Cea mai rapida masina cu 4 locuri :P
aphophis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|||
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Mult spus 4 locuri. In spate nu prea incap adulti... Adica, eu unul inteleg o masina de 4 locuri una in care incap 4 adulti, fara probleme, si pot sta oricat de mult.
Din cate am inteles de la un posesor de GT-R, nu prea e cazul... Nu ca ar fi masina de familie, dar ca idee. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.132 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
@A l e x: conteaza ca este omologata la 4 locuri, nu faptul ca in spate nu pot sta confortabil 2 adulti .
ps: oricum asiaticii sunt mai micuti ![]() |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
black_alienware |
![]()
|
![]() B L K Group: Members Posts: 622 Joined: 15 November 07 From: Moreni ![]() |
I LOVE THIS CAR
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Scenic
2001/1.9DCI/102HP
- DB || B L K
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Avani, stiu stiu, faceam doar o paranteza... As aprecia daca ar lua astfel de calificative masini care sunt cu adevarat de 4 locuri, gen RS4, intelegi tu ideea...
Sa pui o bancheta mica cu 2 cm loc de picioare e inutil... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
cica nici in RS4 nu prea ai loc in spate.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ce conteazã, cât nu e japonezã, el e mulțumit.
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Dior |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 13 July 09 ![]() |
Eu zic ca ala care sta bine in spate la GT-R doarme si se intinde in RS4. Sa fim seriosi una e o masina medie de familie si cealalta e una de curse. Trebuie sa fi tampit sa te gandesti la GT-R ca la o masina cu 4 locuri. GT-R e cea mai tare masina dar nu are ce cauta in cartea recordurilor. Penala treaba. |
--------------------
Renault
Clio
1999
|
|
black_alienware |
![]()
|
![]() B L K Group: Members Posts: 622 Joined: 15 November 07 From: Moreni ![]() |
"The Nissan GT-R has set a Guinness World Record recognized in the Italian version of the book for worlds fastest production 4 seater. The 0-60 time of 3.5 seconds got it into the book.
Why only in the Italian version would be my question ?" Buna intrebare, nu ? |
--------------------
Renault
Scenic
2001/1.9DCI/102HP
- DB || B L K
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
N-am zis eu. Asa comentau astia la Top Gear, la un test cu RS4.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.355 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
911 nu e tot un 2+2 ?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Astia de la Top Gear nu stiu si ei ce sa zica sa-si promoveze Vauxhall-urile si alte rahatele....
|
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.132 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 16 Jul 2009, 07:52) Ba da, dar nu e cea mai rapida. Conform datelor date de constructor, 911 atinge 0-100 km in 4,5 sec in schimb GT-R-ul are nevoie de doar 3,5 sec. LE: 4,5 pentru Carrera, GT2 (2+2) atinge suta in 3,7 sec ![]() This post has been edited by Avani: 16 Jul 2009, 16:55 |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
si pe circuit sunt comparabile masinile..si 911 e de vreo 2 ori mai scump, au reusit ceva de vis orezarii
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 23:13 |