Capota solenza
![]() ![]() ![]() |
Capota solenza
stigalex |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 9 June 09 From: CL sau B ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort
- CL 30 MGK
|
|||
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
...pai nu prea cred...cea de la solenza parca are un fel de "cioc" taiat iar cea de supernova este oarecum dreapta. ambele urmeaza forma farurilor: la solenza sint inclinate iar la supernova parca drepte...
...ca dimensiuni probabil ca sint aproximativ identice... ...cel mai bine ar fi la service... This post has been edited by george_scala_2004: 8 Jul 2009, 10:48 |
--------------------
...
...
...
|
|
augustin87r |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 18 June 06 From: Rm.Valcea ![]() |
Pai eu zic ca nu prea se potriveste, tocmai aici e una dintre diferenetle dintre cele doua masini. Mie mi se pare mai urata SN vazuta din fata...Nu e urata, dar e mai frumoasa Solenza...
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003
|
|
romanvs |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 1.248 Joined: 14 January 08 From: CRAIOVA ![]() |
Se nimereste,daca ii schimbi mai multe odata cu ea(faruri,calandru,etc).
Cunosc pe cineva care o SN si a pus capota de Solenza si arata nasol. |
--------------------
Hyundai
Elantra
2021 D A C I A S O L E N Z A
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Dar de ce sa pui capota de super nova pe solenza? Ai facut accident si ai vreo capota de sn? Mai bine iei capota si gata. Ca sa pui capota de sn trebuie sa schimbi si faruri, si semnale + ce mai e pe la tablaraie.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
caphonne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 968 Joined: 22 August 06 From: Buc. Drumul taberei si Berceni ![]() |
hai frate nu ai ce face ? vrei sa ajungi ca ala care si-a pus bot de bmw?ti se pare tie cumva solentza mai frumoasa?Daca vrei sa-i faci o schimbare cool tragei niste pleape pe faruri dar nu din alea din plastic ci din alea direct din capota si asa vei avea un look mai agresiv banuiesc ca asta vrei sa faci nu?
|
--------------------
Dacia
Supernova
2003 Rapsodie rosu imperial Skoda Octavia Facelift 1.6 MPI
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Scuzati ca ma bag ca musca-n lapte... dar am si eu o nedumerire. La masina din semnatura am capota infundata cam ca in poze. Se mai poate indrepta? Ca sincer, am dat cu ciocanu' de cauciuc in ea de mi-a venit rau, dar fara rezultat.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
caphonne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 968 Joined: 22 August 06 From: Buc. Drumul taberei si Berceni ![]() |
ai infundaturfa specifica masinilor care se inchid in fatza ai apasat mai tare pe mijloc alta data sa apesi din laterale pe muchii.Se poate face au la service un aparat special ca un ciocan il lipeste de partea infundata si trage pana cand ajunge la fel doar ca pe urma va trebuii sigur vopsita deci alti bani alta distractie.Parerea mea mai bine o lsai asa.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2003 Rapsodie rosu imperial Skoda Octavia Facelift 1.6 MPI
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Nu ma refeream la infundatura aia, daca te uiti pe partea stanga a masinii (sau dreapta pozei) capota este infundata. Acolo am infundat-o eu acum ceva timp. Aia ma intereseaza, marginea.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
stigalex |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 9 June 09 From: CL sau B ![]() |
da am avut un incident cu masina si m gandeam k poa gaesc d l sn da pana l urma am dat 300 d lei si am luat o capota noua
|
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort
- CL 30 MGK
|
|
shake |
![]()
|
![]() Crap Group: Members Posts: 1.589 Joined: 11 August 06 From: Bucuresti , Militari Squad ![]() |
a mea e in ultimu hal de infundata plus bonus ramas balama blocata pe dreapta si am tras pana am indoito la 90 grade.
o sa vina vremea ei kituita bine & colantata negru mat , sau ceva gen fibra |
--------------------
D
S
2003 Montez kit Xenon (Bucuresti).
|
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
|
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
nenestean |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 512 Joined: 22 October 08 From: Sighetu Marmatiei ![]() |
infundatura din capota aia de a aparut cam la toate solenzele am reusit sa o repar
![]() am dat jos broasca de pe capota si am bagat spuma poliuretanica... si am pus broasca inapoi si am asteptat sa se umfle:D si si'a revenit la loc ... fara sa crape vopseaua fara nimic ....foarte frumos asta sa intamplat la mine .....nustiu la altii cum ar fi |
--------------------
Dacia
solenza
2004 / motor 1.4
- MM 05 VFP Pe drumul cel bun !!
|
|
m_iulian2000 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 22 March 07 ![]() |
Buna idee nenestean.... ia sa incerc si eu la mine.... dar de ce trebuie data broasca jos?
Iulikk, doar asa, din poze... te-ai uitat la tamponasele alea de cauciuc in care loveste capota cand se inchide? sa fie insurubate la fel amandoua, sa rezulte o inaltime egala. |
--------------------
dacia
solenza
europa / 2005
- **-**-MAN
|
|
bnedea |
![]()
|
![]() Bogdan Group: Members Posts: 354 Joined: 3 March 09 From: Bucuresti ![]() |
Iulikk din niste poze mai vechi parca aveai stalpisorul din spatele grilei de radiator indoit. din cauza aia tabla pe care ar trebui sa se aseze dopurile alea de cauciuc nu mai sta orizontal si capota ramane stramba.
Daca l-ai indreptat intre timp si e chiar capota indoita eu as incerca sa pun 2 stinghii de lemn pe deasupra si dedesubtul capotei (paralel cu numarul de inmatriculare si mai lungi) si sa trag de capota in sus prinzand de ele cu un cleste din ala mai mare (poate din ala folosit de cei ce pun tabla pe case [de oameni ![]() Data fiind distanta mare pe care e indoita capota si elasticitatea acesteia nu cred ca merge cu ciocanul de cauciuc. This post has been edited by bnedea: 10 Aug 2009, 08:28 |
--------------------
dacia
solenza, clima
2004 1.4MPI Join the dark side, we have cookies!
|
|
Iulikk |
![]()
|
"stalpisorul" l-am indreptat, dar la capota nu am reusit nimic cu ciocanu' de cauciuc. Am sa incerc sa fac ce m-ai zis cu bucatile de lemn. Multumesc frumos.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
nenestean |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 512 Joined: 22 October 08 From: Sighetu Marmatiei ![]() |
|
--------------------
Dacia
solenza
2004 / motor 1.4
|
|
bnedea |
![]()
|
![]() Bogdan Group: Members Posts: 354 Joined: 3 March 09 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza, clima
|
|
nenestean |
![]()
|
nu este nici un arc in broscuta
![]() doar pe partea din afara...... |
--------------------
Dacia
solenza
2004 / motor 1.4
|
|
m_iulian2000 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 22 March 07 ![]() |
ok, e logic, intre timp m-am uitat si eu pe acolo si am observat ca e etans spatiul ala... cu ocazia asta am observat zone cu mici umflaturi pe marginea interioara a capotei --- rugina....
bnedea, tu nu mai vorbi... ![]() ![]() |
--------------------
dacia
solenza
europa / 2005
- **-**-MAN
|
|
bnedea |
![]()
|
la mine nu e etans spatiul ala... am bagat prin lateral printre nervura si tabla capotei un textolit pe care l-am impins cu o surubelnita in sus ca sa scot din indoitura lasata mostenire de vechiul proprietar. Oricum nu e destul de mare neetanseitatea ca sa intre furtunelul de la spuma.
Da, sa traiti m_iulian2000, trebuie sa ii fac ceva si capotei, nu stiu inca ce! |
--------------------
dacia
solenza, clima
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 21:42 |