Te deranjeaza gaborii cu radarul ?, .. exisa o solutie !!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
Te deranjeaza gaborii cu radarul ?, .. exisa o solutie !!!
Avani |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.132 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|||
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
![]() E si asta o solutie... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Daca masina aia era o '''cisterna cu gpl'' era mai amuzant
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
black_alienware |
![]()
|
![]() B L K Group: Members Posts: 622 Joined: 15 November 07 From: Moreni ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Scenic
2001/1.9DCI/102HP
- DB || B L K
|
|
stanyc2003 |
![]()
|
![]() Omu cu Fluensu' Group: Members Posts: 622 Joined: 2 December 08 From: Bucharest ![]() |
--------------------
Renault
Fluence
2010,1,5 dci, 105 CP, negru metalizat
- numere roșii
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
politia e de vina ca navea ce cauta pe banda de urgenta
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
dacialoganmcv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 522 Joined: 9 July 08 ![]() |
as adauga la postul lui C@talin: politia e de vina ca navea ce cauta pe banda de urgenta si pe contrasens din cate se observa
![]() |
--------------------
Dacia /
Logan MCV /
2006 / Preference / Gris platine
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Si nici nu aveau triunghiuri reflectorizante amplasate regulamentar. Total in afara legii!
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
A atipit omul cit s-a straduit sa merga cu viteza legala
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
Aveti detalii despre sofer? Ar trebui sa-i facem cinste
![]() |
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
pacat ca nu este in romania -
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.132 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Daca era in Romania, iti spun eu, aveam un nou sport national.
Casco sa ai si sa nu te "doara" sufletelul ca iti lovesti 'titiul' ![]() |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
pare a fi filmat in turcia...adica dupa numerele de inamtriculare ale masinilor...
|
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Genial ! Maine incerc si eu.
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
G L G |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 25 July 08 From: CONSTANTA ![]() |
@Flamingo
![]() |
--------------------
RENAULT
CLIO 3;
2007 / Dinamique 1,5 DCI; clima; MP3.
- CT O6 XXX http://www.youtube.com/watch?v=Oxtr1EOfZig
|
|
black_alienware |
![]()
|
![]() B L K Group: Members Posts: 622 Joined: 15 November 07 From: Moreni ![]() |
|
--------------------
Renault
Scenic
2001/1.9DCI/102HP
- DB || B L K
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
ovidiun |
![]()
|
![]() Membru...fara drepturi. Group: Members Posts: 39 Joined: 8 April 08 ![]() |
Chiar daca o sa imi pun in cap tot forumu' asta, eu as pune radare si echipaje la fiecare intersectie 10 ani de acum in colo la ce civilizatie se vede pe soselele noastre: flash-uri, taiat calea ca doar are masina mai puternica, treci pe zebra si te claxoneaza (...doar l-ai vazut pe bizon ca venea cu 100 in oras), parcari pe linia de tramvai, in usa bancii....stiti voi, tot arsenalul!
Daca tot iei amenda radar sau altceva, recunoaste macar ca mergeai peste, ca ai parcat aiurea etc, ce drq, suntem sau nu barbati. Cand nu e cazul: faci contestatie, de asta e lege. Daca nu ce drq se strofoaca unii ca pirandele cu politaii. Eu am mers destul de mult in tara dar nu am luat amenda de la un radar ascuns in cosu de gunoi sau sa se ia un politai aiurea de noi. Mai mult au fost care ne-au si iertat. Nu zic ca nu au in politie uscaturi ( ca in orice aparat de Stat), dar unii soferi isi merita soarta!!! Nasu mai jos bizonilor! Strada nu este a vostra!!! ![]() |
--------------------
Dacia
berlina
1998 Suntem mai degraba sclavi ai propriei minti decat ai propriului destin - Roosevelt
|
|
ti3sto |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 7 December 08 From: Bucuresti-Berceni ![]() |
nu o sa sara nimeni ca te sustin si eu ar trebui ca acele camere care sunt puse pentru monitorizarea traficului sa aiba functia si de radar ...... dar sa nu exagereze
![]() |
--------------------
Dsn
SuperNova
2000 1.4 -----------Tractari Auto Non Stop -------
Cel mai mic pret, Bucuresti 100Lei Tel :0769797963 |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Incredibil. Eu nu sunt un fan al politistilor, si am intalnit cativa care chiar fac abuz de functia lor -- desi trebuie sa fiu sincer, foarte multi sunt si civilizati si iertatori -- dar nici asa nu e normal ca oricine sa poata fugi din mana politiei si sa-i injure fara ca astia sa-i poata opri...
Pistol? Macar un tazer? Ceva? Pai ce chiar asa ne jucam ca niste copii? Una e sa te certi cu un politist care spune ca ai trecut pe rosu cand defapt era galben. Dar de la asta pana la a-l injura si a pleca cu el pe capota, e drum lung... Ne mai miram de ce toti smecherii isi permit atat de multe... Pai daca politistii sunt asa fraieri si ard doar pe cetatenii normali... Ce tara... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
in america era demult cu masina gaurita ,poatye chiar si el
![]() Sincer acuma daca politistu tragea un foc de arma cred ca incremenea bou cu bmw ![]() Da cum la noi daca ai tras cu arma porma esti supus miilor de intrebari de catre conducere.mai bine te lipsesti |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
A l e x |
![]()
|
Si la Americani, dupa ce folosesc arma politistii sunt luati la intrebari. Si daca-i omoara, au si proces. Dar evident, daca au actionat dupa lege nu au nicio problema. Totusi asta e meseria...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Dar voi ati observat ca politistii tineau de usa?
![]() In loc sa-l traga pe ala afara din masina ei tineau de usa sa nu plece ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
C@talin |
![]()
|
bai nu trageai,da mai mult ca sigur era si usa de la pasager deschisa,trebuia sa urce unu cu pistolu indreptat spre el,si zic eu ca nu mai pleca nicaieri
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Tince1290 |
![]() ![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
QUOTE(ovidiun @ 20 Jul 2009, 16:26) ...Daca tot iei amenda radar sau altceva, recunoaste macar ca mergeai peste, ca ai parcat aiurea etc, ce drq, suntem sau nu barbati. Cand nu e cazul: faci contestatie, de asta e lege. ... legea ****....poti sa te stergi cu contestatia la fund ca sigur la altceva nu o sa-ti foloseasca..... |
--------------------
-
-
-
|
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th May 2025 - 18:44 |