Casco pentru super nova., Sfaturi, păreri, recomandări firme pt casco.
![]() ![]() ![]() |
Casco pentru super nova., Sfaturi, păreri, recomandări firme pt casco.
Maskatu |
![]()
|
||
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|||
stephanie |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 133 Joined: 8 November 07 From: RO ![]() |
Asigurare CASCO Omniasig
data primei imatriculari: decembrie 2002 Echipamente suplimentare:- senzori parcare,... ,250Euro Asigurare pentru avarii si furt (intern/extern) Alarmă electronică simplă - Autovehicul utlizat: În folos personal -Riscuri suplimentare: Vandalism, inclusiv anvelope / camere Pătrundere a autovehiculului în locuri inundate Avariere a autovehiculului în cazul circulației în afară drumurilor publice Extindere pentru acoperirea riscului de furt în cazul pierderii / furtul cheilor Asigurarea persoanelor din autoturism Franșiză la furt total: 0 % Franșiză la riscuri suplimentare: 0 % Franșiză la daune parțiale este în valoare de 100 Euro / eveniment Valoare asigurata ~2560 Euro (e facuta de la inceputul anului si nu mai stiu exact datele din contract) prima asigurare ~200 euro/an in rate |
--------------------
Dacia
Supernova
2002, clima ...
- SB-00-000 ai grija de masina, iar masina va avea grija de tine...
|
|
cristi87 |
![]()
|
![]() fa-te viteaz knd esti singur in masina...nu chinui si p altii Group: Members Posts: 507 Joined: 2 May 08 ![]() |
eu am casco la delta addentum de anul trecut si anul trecut am patit 136 euro/an.in 2 rate.si le-am facut paguba de 60% din suma asigurata:2960 euro.fransiza 0,vandalism,etc..fara furt extern:(.in banii astia(136 euro),cei 30 euro,reprezinta prima suplimentara la ce am p masina.adik:radio cd 1100 ron(in urma cu 2-3 ani),jante +cauciucuri,boxe 500 ron..
|
--------------------
RENAULT
Megane 2.2 1.6 16v 82Kw
2007
- Unknown..yet [COLOR=blue][SIZE=7]omul este dator sa sculte, nu sa si creada....
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
hmm.interesant.chiar cautam zilele trecute cam cat e CASCO pt dsn.136 E mi se pare un pret bun
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
cristi87 |
![]()
|
![]() fa-te viteaz knd esti singur in masina...nu chinui si p altii Group: Members Posts: 507 Joined: 2 May 08 ![]() |
dupa c le-am facut dauna la astia de la casco,anul asta o sa ma puna sa platesc echivalentul in euro a 550 ron.dar nu o sa mai asigur radiocd,jante,boxe.
|
--------------------
RENAULT
Megane 2.2 1.6 16v 82Kw
2007
- Unknown..yet [COLOR=blue][SIZE=7]omul este dator sa sculte, nu sa si creada....
|
|
Bogyciu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.017 Joined: 11 July 07 From: Constanta ![]() |
Mai e vre-o firma care face Casco fara fransiza?
|
--------------------
....
....
....
- ....
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Decât 2 persoane au casco la sn de pe forum?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Trei persoane mai, adica 4 cu nextwebamster
![]() Casco la Asirom contract facut inainte sa li se strice totul, valoare asigurata 3800 euro, undeva la 120 euro prima pe an din cate tin minte. Ieri am fost sa vad care-s conditiile acum, 1950 euro valoare de catalog, mai putem urca pana-n 2500 cu dotarile sumplimentare, prima 160 euro cu REDUCERE ca-s fara evenimente de 3 ani. Fransiza 60 euro. Cu alte cuvine cam scump si valoare prea mica de asigurare. |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
La vechimea voastra nu m-as uita la preturi ci mai degraba la ce valori va vor fi despagubite daunele.
LE Topicul asta nu ar sta bine la sectiunea dedicata asigurarilor? Ma indoiesc ca vreun asigurator are vreo oferta speciala pentru Supernove... This post has been edited by vijelie: 16 Jul 2009, 13:37 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Pagubele se despagubesc la valoarea maxima asigurata, care ar fi ideal sa fie cat mai mare. La 2500 euro de exemplu eu nu imi pot lua o masina in aceiasi stare cum este SN acum. Drept urmare nu imi convine sa inchei o noua polita cu -1300 euro la valoarea asigurata, mai ales ca-s client de 12 ani fara evenimente majore.
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
facut full casco acum o ora la ardaf.
valoare asigurata dauna totala 1900 euro. 151 euro pe an platibila in 4 rate..am ales. avarii, furt si vandalism incluse. fara fransiza la evenimente si la dauna totala. valoarea de catalog mi-au gasit-o la 4300 + 110 euro vopseaua metalizata = 4410 euro. sper sa nu am nevoie sa o folosesc. numai bine. |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
eu am avut casco pana acum 2 ani si am vazut ce vrajeala poate fi la asirom si m-am lecuit. Mai bine te feresti tu de pericole pe cat posibil.
Apropo cine va fura sn ? credeti ca hoti stau sa sparga codul de la imobilizator plus ca alarma urla. Pentru furt e bun sa se ataseze la alarma un senzor perimetric e bun si pentru caini care se apropie sa-si faca dejectiile pe roti. |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
nu vine vorba de furat..vine vorba de avariat din vina ta sau a altora..vezi cazul meu cu portiera, cazul altora cu zgarieturile s.a.m.d. degeaba te straduiesti sa te feresti de prosti..conduci mai stresat..devii mai irascibil..ce mai o dai in tensiune. asa prefer daca imi permit sa o asigur si sa ma rog sa nu ma folosesc de casco. prefer sa il platesc degeaba decat sa ma imprietenesc cu ei.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
Cum am spus referitor la casco e cu dus si intors nu o sa mai fie cea ce a fost .. si mai mult te pune sa-ti platesti in mare parte singur reparatia sunt patit cu o dacie 1310 si o tin minte cat voi trai. Alearga la casco alearga la service NESTI ( cel mai de kk service pot spune aia va rup masinile !) Am dus masina pe propriile roti ca sa schimbe 2 portiere sa indrepte o aripa si cand sa o ridic cutia de viteza sparta. Scuza a avut ca cica din accident mi s-a spart cutia. Prostia a fost sa platesc inainte de a verifica masina ... nu stiam nu le aveam cu sericurile nu o patisem.
Cei de la casco m-au plimbat o zi intreaga adica cei de la asirom dute la politie dute la casco la uniri fugi la service ca o daduse masina furata ... si o mare durere de cap. De atunci m-am invatat minte mai bine intr-un service noname o mica spaga si iti fac baieti treaba bine asta la fieratani ca in rest imi bag eu nasul. |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
andrew14_maverick |
![]()
|
![]() Membru resemnat cu DSN... Group: Members Posts: 255 Joined: 14 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu am Casco la OTP Asigurari. Valoare asigurata este de 2360 euro si platesc 138 euro in 4 rate. Am incheiat asigurarea anul trecut in noiembrie. Nu am nici un fel de fransiza. Nu mai stiu sigur daca sunt asigurat pt furt in strainatate. In rest sunt asigurat in toate situatiile, mai putin daca e alta persoana la volan. M-am zgarcit sa mai dau inca 10 sau 15 euro, nu tin minte exact. Oricum in 90% din timp eu conduc, foarte rar mai las masina acasa pe mana tatalui meu. Insa e foarte atent cu ea ca stie cum sta treaba. Si in Valcea e mult mai putin periculos ca in Bucuresti. Cred ca am ceva reducere si pt asta ( parca 10 euro ), masina fiind inmatriculata acolo.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Clima Rosie
- VL 09 DDD Ignorance is bliss.
|
|
Bazilman |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 27 January 09 From: Iasi ![]() |
Asigurare CASCO Omniasig azi 28 07 2009
data primei imatriculari: noiembrie 2002 Asigurare pentru avarii, fara furt . -Autovehicul utlizat: in folos personal -Riscuri suplimentare: Vandalism, fara anvelope / camere Franșiză la dauna totala: 2 0 % Franșiză la daune parțiale este în valoare de 100 Euro / eveniment Valoare asigurata ~2000 euro prima asigurare ~109 euro/an in 2 rate |
--------------------
Renault
Megane hatchback
2020/Life
|
|
iulian sn2001 |
![]()
|
![]() Membru fost incepator Group: Members Posts: 490 Joined: 24 April 07 From: galati ![]() |
Eu am avut Casco la Ardaf pana anul trecut.Toate sunt bune si frumoase pana ii suni si zici ca ai sifonat masina.Te amana si te duc cu vorba de iti vine sa te duci peste ei si sa ii scoti din birou prin geam.Dupa indelungi negocieri si timp pierdut m-am dus in sevice si mi-am reparat masina pe banii mei.Pe Ardaf nu mai dau 2 lei ca sunt niste magari obositi.Din ce am inteles aia de la Tiriac au contracte cu cele mai bune service-uri si nu comenteaza cand ajungi la ei cu masina lovita.
|
--------------------
dacia
supernova
2001 confort cap sa ai ca mintea vine dup-aia
|
|
emilio |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 29 January 07 ![]() |
Am casco la Bcr si dau 100e in plus,dar nu platesc frasiza de 100 euro la eveniment.Pana acum am avut un incident si urmeaza sa mai declar unul.Deci mi-am scos cei 100e euro din start.Am asigurare si de vandalism ,inclusiv caucioace taiate.Cand nu aveam le-am gasit taiate de 2 ori si pe cele vechi si pe cele noi.De cand am casco nu mi-a mai taiat nici macar unul.
![]() |
--------------------
DAEWOO
CIELO
2007 STANDARD GPL-AC
- IL75EMY
|
|
SERGIULICA04FUX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.357 Joined: 9 November 08 From: Satu Mare/Cluj Napoca ![]() |
am asigurare la asiban, valoarea asigurata este 11839 ron,prima de asig este de 600 ron pe an, este asigurata impotriva furtului intern,extern,avarii intern eztern, vandalism , fara fransiza.eu zic ca merita deoarece mai acu vreo 3 ani am avut un accident in care am facut praf fata masini dand peste un caine la 130 km la ora si am scimbat tot in fata nou pana la ultimul surub.precizez ca dauna atunci a fost in jur de 5000 de ron.
|
--------------------
Skoda
Fabia
2005/Confort Pentru toti cei care ma irita am o vorba sa va spun inca: GURA MICA!!!
|
|
gabynew1 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 160 Joined: 19 November 06 From: Bucharest ![]() |
Eu am casco la Garanta.
platesc 39.96RON (ultima chitanta) suma acoperita full casco - 2200E am avut 3 despagubiri de la ei in 3 ani. si nu mi-au marit deloc suma 1. 1 accident frontal minor - Capota, spoiler, Far Dr, grila 2. furt (usa + schibat toate lacatele + cheii + casetofon) 3. usa stanga spate lovita in parcare pm dc va intereseaza. P.S. nu nu sunt eu agentul ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
Fidji - 2003
- B-07-YTH
|
|
avram1987 |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 12 October 08 From: Galati ![]() |
eu am la astra casco pt avarii si furt am avut pana acu ceva incidente am avut de ales intre o caruta si un comion am ales caruta am dat cu baia de ulei si am sparta si am vrut sa vad cum e pe marginea drumului in sant" a fost bn" si nu mi-au marit astia prima de asigurare e evaluata la 2200E si platesc aproximativ 7-8 mil pe an is multunit de ei adica platesc la timp nu te fac sa stai cu masina prin service cu lunile
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001
- VS-85-XXX Dacia SuperNova .............Culoare Verde JAD
Ai venit la mine intr-o noapte calduroasa de vara, te-ai lipit de mine |
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
QUOTE(gabynew1 @ 11 Dec 2009, 20:44) Eu am casco la Garanta. platesc 39.96RON (ultima chitanta) suma acoperita full casco - 2200E Cred ca ai omis macar un 0 pe undeva........Bafta! |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
misu78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 19 May 08 From: voluntari ![]() |
Poate plateste 40 ron in fiecare luna! 480 ron pe an la 2200 de euro- cam astea sunt preturile pietei.
|
--------------------
Ford
Focus
2015
- IF-44-VOI Membru cu armă!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal! |
|
NsL |
![]() ![]()
|
![]() Membru Nazdravan Group: Members Posts: 113 Joined: 3 March 08 From: PLOIESTI Pitesti ![]() |
deci, pana la urma, cineva de prin ploiesti sa imi dea si mie un sfat cum/unde sa fac un CASCO ..si eventual o pila pe la ITP : ?
![]() |
--------------------
DACIA
SUPER NOVA
2002
- PH xx XXX
|
|
gabynew1 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 160 Joined: 19 November 06 From: Bucharest ![]() |
QUOTE(puiu82 @ 12 Dec 2009, 02:08) QUOTE(misu78 @ 13 Dec 2009, 14:05) Poate plateste 40 ron in fiecare luna! 480 ron pe an la 2200 de euro- cam astea sunt preturile pietei. dap am omis un detaliu relevant. 10 rate de ~40ron This post has been edited by gabynew1: 7 Jan 2010, 20:49 |
--------------------
Renault
Clio Symbol
Fidji - 2003
- B-07-YTH
|
|
djasu82 |
![]()
|
nici nu mai se merita casco la dsn mai ales ca dai in bucuresti pe o parcare 150 de lei
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
harry |
![]()
|
![]() E-TECH tester Group: Members Posts: 414 Joined: 3 July 08 From: Bucuresti ![]() |
eu am avut CASCO la FATA Asigurari
Prima anuala:113 Euro in 4 rate Suma asigurata: 2050 Euro Fransiza 0 Anul trecut in vara mi-am facut la ARDAF Prima anuala: 138 Euro in 4 rate Suma asigurata: 1536 Euro ![]() Fransiza 0 "Casco extins" gratuit. Pana acum nu am avut nicio dauna. Sper nici sa nu am vreodata. Anul asta o sa ma gandesc serios daca imi mai fac casco sau nu ....tinand cont de ritmul in care scade valoarea asigurata ![]() |
--------------------
Renault
Captur 2 E-TECH plugin hybrid
2021 Logan MCV, 1.5 dci, Laureat, 2007
Duster, 1.5 dCi, Laureat, 4WD, ESP, 2013 |
|
Maskatu |
![]()
|
Am si eu o intrebare pentru cei care au casco la dsn. Pentru un dsn clima din 2001 cam care ar fi pretul actual de "catalog"? Sau daca nu din 2001... din 2002,2003, dar clima.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
si pe mine ma intereseaza chestia asta .a mea e din 2003
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
SERGIULICA04FUX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.357 Joined: 9 November 08 From: Satu Mare/Cluj Napoca ![]() |
la a mea care e din 2002 luna martie valoarea asigurata este de 9230 ron iar prima de asigurareeste 1057ron pe an. precizez ca e asigurata impotriva furtului, vandalismului, avarii, toate intern+extern, iar fransiza este 0.Asigurarea e facuta la grupama(asiban).
|
--------------------
Skoda
Fabia
2005/Confort Pentru toti cei care ma irita am o vorba sa va spun inca: GURA MICA!!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 16:15 |