AC after market, se poate?
![]() ![]() ![]() |
AC after market, se poate?
guliver |
![]()
|
||
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
|
||
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|||
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Dar cu instalatia de AC montata in uzina ce ati facut, nene?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
se poate monta ac cam pe orice masina, doar ca nu e asa usor din cauza costurilor foarte ridicate, undeva in jurul a 1000euro. da-i un search, ca s-a mai discutat.
dar tu cum n-ai ac pe un logan 1.6 16v?? |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu te cred. Ai vreun exemplu?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ce exemplu vrei? masina respectiva era adusa de prin Ungaria.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
guliver |
![]()
|
Deci masina nu are AC...ca altfel nu va mai deranjam cu intrebarea......stiti vreun parc de dezmembrari de unde as putea gasi instalatia?
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Daca ai spune si orasul de unde esti ...
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
guliver |
![]()
|
Sorry, sunt din Bucuresti, dar daca gasesc ceva ma deplasez ......
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
|
|
adrianpsk |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 120 Joined: 29 October 06 ![]() |
DA SE POATE ...insa iti trebuie un logan dezmembrat ...ai nevoie de urmatoarele:
suport motor accesorii de la 1.6 16 v cum o fi si ala cablaj motor neaparat grup motoventilator alt radiator de apa 3 conducte de aer cond bloc climatizare interior compresor toata surubaraia se cableaza la calculator se face comanda ac,se monteaza mecanic, si daca ai norocul sa nu scape freon poate merge. eu am montat pe un 1.6 mpi al meu , insa dupa 2 luni a pierdut putin freon, si e la risc nu stii daca tot cardul de piese e si functional ,nu le poti verifica ....(si sa nu bagi apa prin piesele de ac cumva0. |
--------------------
dacia /logan
1300/ abs + 1.6 mpi
1972 recarosat 1990/.6.2007
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Si faci cumva sa reconfigurezi si calculaotrul de injectie sa-l anunti ca ai AC. Insa la cata manopera ai de facut la masina eu cred ca mai bine alta.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
mcvurile 16v vin fara ac standard..
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
dydycom |
![]()
|
![]() daca exista vointa, orice se poate Group: Members Posts: 630 Joined: 24 March 05 From: Bucharest ![]() |
un google cu dezmembrez logan...si gasesti tot ce ai nevoie.
ATENTIE. exista niste instalatii care se vand dar nu au senzor de presiune. sunt un pericol pt utilizator. De asemenea nu lasati electricianul sa treaca peste ECU pt a comannda compresorul..poate plesni vaporizatorul...si nu e placut. |
--------------------
laguna
2.0 dci cva
2008 privilege Imi vand Laguna 3, Detalii la bursa!
http://https://www.reno.ro/index.php?act=ST&f=5&t=313709 |
|
george1582 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 83 Joined: 3 June 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dydycom @ 1 Oct 2009, 22:46) un google cu dezmembrez logan...si gasesti tot ce ai nevoie. ATENTIE. exista niste instalatii care se vand dar nu au senzor de presiune. sunt un pericol pt utilizator. De asemenea nu lasati electricianul sa treaca peste ECU pt a comannda compresorul..poate plesni vaporizatorul...si nu e placut. Vaporizatorul nu crapa niciodata de la presiunea de freon,pentru ca in vaporizator static nu ai mai mult de 6-7 bari iar in functionare 2-2,5 bari. In cel mai rau caz se face bloc de gheata.Condensatorul poate plesni cum spui tu dar aia este o alta poveste. Parerea mea,este grea si costisitoare operatia si cu multe chesti ce pot merge prost.Doar sa vezi o instalatie care merge sa o demontezi,cineva sa o puna cap la cap si sa faci proba de presiune la toata instalatia,cu azot sau daca nu ai cu freon,dar asta te inseala in functie de temperatura exterioara,trebuie sa te uiti pe o rigla de calcul a freonului.Nu folosi aer comprimat ca are umiditate. Succes |
--------------------
Renault
Kadjar 1.6 DCI.4x4
2016 ZEN PLUS DIVERSE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 11:55 |