DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Stergatorul nu coboara pina jos

kaspersky
post 14 Mar 2005, 19:58
Post #1

maistru Zen

Group: Members
From: Cluj-Napoca

Mi s-a dezghetat zapada de pe masina in timp ce mergeam, iar cind am pus o frina mai nasoala mi-a alunecat in fata pe parbriz. Problema e ca a fost prinsa intre stergatoare si nu am putut sa opresc sa o scot de acolo (din cauza traficului). Problema este ca bratul stergatorului din stinga nu mai coboara pina in dreptul celui din dreapta (are un joc de vreo 5-7 cm.). Stiti cum as putea sa rezolv aceasta problema (sa nu pierd vremea numai pt. atit in service)?

--------------------
KIA Cee'd SW 1.6 GSL Base 2008
"Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
pedrovl
post 14 Mar 2005, 20:35
Post #2

pedrovl

QUOTE(kaspersky @ 14 Mar 2005, 19:58)
Mi s-a dezghetat zapada de pe masina in timp ce mergeam, iar cind am pus o frina mai nasoala mi-a alunecat in fata pe parbriz. Problema e ca a fost prinsa intre stergatoare si nu am putut sa opresc sa o scot de acolo (din cauza traficului). Problema este ca bratul stergatorului din stinga nu mai coboara pina in dreptul celui din dreapta (are un joc de vreo 5-7 cm.). Stiti cum as putea sa rezolv aceasta problema (sa nu pierd vremea numai pt. atit in service)?
*

Din cate stiu eu desfaci cu o cheie de 10 surubul de prindere al bratului si il reglezi cum vrei. Ar trebui sa mearga fara probleme. Daca nu.....e mai grav si nu stiu ce se poate face.

--------------------
DACIA DUSTER 1,6 16v 4x4 Laureate
+
kaspersky
post 15 Mar 2005, 10:03
Post #3

maistru Zen

Am verificat si problema e ca jocul nu provine de la surubul de prindere al bratului!

--------------------
"Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
+
pedrovl
post 15 Mar 2005, 10:40
Post #4

pedrovl

QUOTE(kaspersky @ 15 Mar 2005, 10:03)
Am verificat si problema e ca jocul nu provine de la surubul de prindere al bratului!
*

Din inpactul cu gheata e posibil sa se fi preluat socul de catre bratul de la motoras si sa se fi strambat. Daca mai ai garantie du-te si schimba tot ansamblul ca nu cred ca te vor refuza.

--------------------
DACIA DUSTER 1,6 16v 4x4 Laureate
+
kaspersky
post 15 Mar 2005, 18:47
Post #5

maistru Zen

Ok! Mersi pedrovl!

Intre timp am mai gasit un topic asemanator (mama lui de search, prima oara nu-l gasisem) http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=5153
Asta se poate inchide/sterge!

--------------------
+
RIon
post 15 Mar 2005, 20:02
Post #6

pasionat

From: CJ

si tata lui de search, cu mufa lui tip banana smile.gif)
si eu am patit ceva de genul, noroc ca s-a putut suda, la mine s-a rupt mecansimul interior, de fapt, iesit din nit...

--------------------
Skoda Octavia 2 2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP - de CJ
www.raresion.ro
+
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 19th May 2025 - 23:00
Forum Renault