Stergatorul nu coboara pina jos
![]() ![]() ![]() |
Stergatorul nu coboara pina jos
kaspersky |
![]()
|
||
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|||
pedrovl |
![]()
|
![]() pedrovl Group: Members Posts: 1.007 Joined: 12 October 04 ![]() |
QUOTE(kaspersky @ 14 Mar 2005, 19:58) Mi s-a dezghetat zapada de pe masina in timp ce mergeam, iar cind am pus o frina mai nasoala mi-a alunecat in fata pe parbriz. Problema e ca a fost prinsa intre stergatoare si nu am putut sa opresc sa o scot de acolo (din cauza traficului). Problema este ca bratul stergatorului din stinga nu mai coboara pina in dreptul celui din dreapta (are un joc de vreo 5-7 cm.). Stiti cum as putea sa rezolv aceasta problema (sa nu pierd vremea numai pt. atit in service)? Din cate stiu eu desfaci cu o cheie de 10 surubul de prindere al bratului si il reglezi cum vrei. Ar trebui sa mearga fara probleme. Daca nu.....e mai grav si nu stiu ce se poate face. |
--------------------
DACIA
DUSTER
1,6 16v 4x4 Laureate
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Am verificat si problema e ca jocul nu provine de la surubul de prindere al bratului!
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
pedrovl |
![]()
|
![]() pedrovl Group: Members Posts: 1.007 Joined: 12 October 04 ![]() |
QUOTE(kaspersky @ 15 Mar 2005, 10:03) Din inpactul cu gheata e posibil sa se fi preluat socul de catre bratul de la motoras si sa se fi strambat. Daca mai ai garantie du-te si schimba tot ansamblul ca nu cred ca te vor refuza. |
--------------------
DACIA
DUSTER
1,6 16v 4x4 Laureate
|
|
kaspersky |
![]()
|
Ok! Mersi pedrovl!
Intre timp am mai gasit un topic asemanator (mama lui de search, prima oara nu-l gasisem) http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=5153 Asta se poate inchide/sterge! |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
si tata lui de search, cu mufa lui tip banana
![]() si eu am patit ceva de genul, noroc ca s-a putut suda, la mine s-a rupt mecansimul interior, de fapt, iesit din nit... |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 23:00 |