DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Probleme cu semnalizarea, sa fie un scurt?

raducutu
post 22 Jul 2009, 08:46
Post #1

Membru

Group: Members

sal,am si eu o problema cu semnalizarea si anume atunci cand semnalizez si pun si frana in acelasi timp tacane semnalizarea dand senzatia de bec ars,dar cand nu pun frana si semnalizeze totul este normal.care sa fie problema?sa am un scurt la stop pe frana?

--------------------
dacia supernova clima 2002
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
fory
post 22 Jul 2009, 09:01
Post #2

Membru

From: Bucureti

aceeasi chestie am patit si eu. la mine erea un scurt la mufa de la stopul din dreapta cum te uiti la masina din spate.la mine se mai aprindea si martorul din bord asa putin cand puneam frana...cred ca si la tine tot de acolo este.verifica mufa aceea aprinzand pozitia si avariile si misca de ea.

--------------------
Dacia Supernova europa+ 2001 - OT-03-JDA
+
raducutu
post 22 Jul 2009, 11:25
Post #3

Membru

mersi mult de raspuns!si la mine se aprinde un pic martorul din bord al semnalizarii la franare!o sa verific ambele mufe poate rezolv problema!

--------------------
dacia supernova clima 2002
+
pician90
post 22 Jul 2009, 12:40
Post #4

fost Membru posesor de JumpJet.

From: Din centrul Ardealului

cu electrica de genul acesta am avut si eu probleme..in primul rand poti sa verifici toate sigurantele.din habitaclu,sa vezi de releul de semnalizare tot acolo e si el langa sigurante chiar primul..la mine nu statea fix in mufe si mergea semnalizarea numai cand vroia ea...si mai poate avea un scurt pe spate la panourile de lumini alea se iau usor jos..si se verifica sa nu se fi ars ..acel cupru de pe tablite sau..scurt cv..acese lucruri le-am facut si eu singur (cas novice) deci nu e asa de greu...sper sa iti poti rezolva problema ..bafta

This post has been edited by pician90: 22 Jul 2009, 12:40

--------------------
ex : dacia super nova 2002
am avut o revelatie...sa nu ai incredere in femei si in franele de dacie ........
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th May 2025 - 01:03
Forum Renault