DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> help please!, Maciulie de lgn faza2 pe faza1?

alextirca
post 2 Aug 2009, 12:28
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salut bababa_rock.gif

Am fost astazi prin targul din Vitan si am vazut maciulie daia de schimbator, am intrebat daca mere si pe logan mai vechi(an 2005) mi sa spus ca da(am intrebat in 2 locuri daca merge). Totu bine si frumos, ajung acasa, surpriza, e foarte larg. A mai incercat cineva asa ceva sa schimbe de la faza 2 acea maciulie. In caz ca va intereseaza pretu a costat 25 lei, cel mai ieftin acet pret, el variind pan la 40 lei. Va rog sa ma ajutati si pe mine, prin a-mi spune cum sa il fac sa stea pe teava acea care este rotunda, si maciulia avand o gaura patrata mad.gif .

--------------------
Dacia Logan dec. 2005 Ambition
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
free_fiber
post 2 Aug 2009, 13:03
Post #2

Membru autentic

From: Bucuresti

Eu am montat cateva maciulii d-alea pe Solenze si am intalnit fix aceeasi problema. Am rezolvat rapid cu o pana mica de lemn si poxipol.
Cumperi poxipol, poxilina, poxidraci si faci rost de o crenguta mica, orice pe post de pana.
Pui maciulia care e larga, bagi pana si vezi cum vine cel mai bine. Tii minte pozitia, dai cu poxipol pe levier, dai putin si in gaurica maciuliei si o montezi. Repede dai si pe pana si o bagi in pozitia convenabila. In 10min se intareste dracia si gata.
Nu uita sa montezi intai husa ca s-ar putea sa nu poti baga DUPA ce ai pus maciulia.

--------------------
Dacia Logan Laureate 1.5dci 85CP 2008 - B xx XXX
+
alextirca
post 2 Aug 2009, 14:08
Post #3

Membru incepator

ms mult...esti de mare ajutor....asa vroiam sa fac si eu da ma gadeans a pun hartie ..nu lemn...ms inca odata..

--------------------
Dacia Logan dec. 2005 Ambition
+
alphred
post 2 Aug 2009, 14:21
Post #4

Membru

http://www.daciaclub.ro/Inlocuire-cap-schi...eze-t38127.html
doar la o aruncatura de pagina distanta. se explica acolo ce si cum, nu folosi bat pentru ca nu o sa fie centrata. citeste tot si pune in aplicare.
aici se poate inchide

This post has been edited by alphred: 2 Aug 2009, 17:01

--------------------
dacia/ford logan 1,6 / focus 1,6 16v 2005/2008 - B43VCI / B26MFF
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th July 2025 - 21:08
Forum Renault