cu cat se vinde loganul?, logan nou
![]() ![]() ![]() |
cu cat se vinde loganul?, logan nou
horsewhisperer27 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- fan VAG!
|
|||
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
parerea mea e : bull$hit ! mitocani , nesimtiti ..etc .. dezgustat de sistemul asta .. ah scuze !
![]() On topic : Cum am zis si mai sus , este inadmisibil . Daca are careva curiozitatea sa se uite prin anunturi (mai ales la pozele cu interiorul) la solenza second hand , unde se vede clar ca nu are turometru si scrie DACIA (deci este varianta Europa - 4600 euro era noua ) si e de vanzare la 5600 sau 6200 euro second hand! Aceeasi mentalitate de 2 lei e folosita si de cei care vand loganul mai scump dupa ce l-au luat de nou.. ce sa le faci , asta este tara in care traim si noi care vrem sa luam sh-uri nu putem decat sa speram ca dam peste un sh strain cu care sa nu avem probleme si atunci ne-am scos! Atunci putem spune ca am "lucrat" sistemul asta al daciilor second hand! |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
Doru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 247 Joined: 27 May 03 ![]() |
Da,am vazut si eu slz europa de vanzare la 6000 de euro si mi se pare o magarie.Doar pt faptul ca s-a scos din fabricatie si ca au dat astia la stiri ca exista lume care mai vrea slz,s-au si apucat unii sa faca specula.Totusi un logan nou e 5700,cu dotari peste slz europa. cat despre pretul la logan,am inteles ca at fi cam 500 spaga la un ambition ca sa-l iei peste rand si oricum timpii de asteptare s-au mai redus,nu mai sunt ca la inceput.
|
--------------------
VW
PASSAT TDI 4 MOTION
- B-05-TIE Keep It Real!!
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
doru, esti off topic, eu intrebam de logan, nu de solnitaaa!
|
|
|
ADY |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 14 October 03 From: Bucuresti-Dr Taberei ![]() |
In targ in Vitan samsarii cer 350E peste pretul de factura asta am vazut eu duminica cand am fost prin targ , si o aduc in maxim 1 saptamana
|
--------------------
DACIA LOGAN
PREFERANCE 1.4 MPI
- B-78-BMA
|
|
Kramer |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 26 May 04 From: Brasov ![]() |
Si existau clienti care sa dea 350 in plus ca sa reduca cu 1-2 saptamani timpul de asteptare?!
|
-------------------- |
|
PriesT |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 9 February 05 ![]() |
QUOTE(Kramer @ 16 Mar 2005, 08:11) Uitati-va in domeniul "Bursa" - am postat eu acolo acum aproximativ 2 saptamani un anunt cu un Logan preferance - rosu passion de vanzare la 230 milioane. Nu ma stiu numarul de telefon al respectivului (il vazusem pe strada) - dar este postat in anunt acolo. Bafta! Acum am realizat ca te interesa nou, sorry ![]() This post has been edited by PriesT: 16 Mar 2005, 08:48 |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 MPI
- B-xx-PEY
|
|
DoraX |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ADY @ 16 Mar 2005, 08:00) In targ in Vitan samsarii cer 350E peste pretul de factura asta am vazut eu duminica cand am fost prin targ , si o aduc in maxim 1 saptamana Am fost ieri la Meridian Vest - noul complex. Termen de livrare: max 2 saptamani, care includ si marja de corectie a dealer-ului. Regards. |
--------------------
Renault
Laguna II phase 1 1.8 16 v 88 kw
2004/Authentique
- B 505 JUC
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Ambiance castigat la Loto, vandut cu 5.300E in Suceava.
![]() |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
eu tocmai ma pregatesc sa pun anunt pt un laureate care imi vine in 2 zile si pe care vreau sa il dau, am alta oferta, si nu voiam decat sa fiu sigur ca iau cat am dat, fara sa pierd prea mult!
de aia am deschis topicul.... |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 23:18 |